26
-
#26 Ez tényleg szép de egyben nagyon pusztító is. Ha újra gyerek lehetnék és Amerikában élnék akkor biztos csillagásznak mentem volna hogy folyton ilyeneket kelljen néznem nagyon jó fizetésért:) -
Piel #25 Engem is érdekel az a bizonyos p betűs dolog amit egyesek a körben látni vélnek, de szerintem aki még az égen is csak azt látja az beteg ember lehet. Itt az idő elbeszélgetni egy pszihológussal! -
#24 jobban megnézve tényleg egy lángoló kisfiú xD
Aki itt pinát lát az inkább nézzen meg egyet élőbe, mert szerintem ez közel sem hasonlít rá. -
djhambi #23 Egy lila puncika? A csillagászati méretekből kiindulva elférnél benne párszor. :)
A marsi piramis és szfinx fej után ez a harmadik jel az univerzumban az intelligens életre! -
sanyicks #22 nem azt mondtam hogy én mit látok, hanem hogy az tök normális ha egy férfi mindenhol p*nákat lát :)
Én pl ezen a képen egy lángoló emberkét látok. -
#21 szerintem meg f*sz.:D:DXD
-
stremix #20 Már nem azért de szerintem is inkább gyerekre hasonlít. Láttál már 3.14nát? -
duke #19 "Az SN 1987A a közeli Nagy Magellán-felhőben, egy a Tejútrendszerrel szomszédos törpegalaxisban helyezkedik el, a Földtől 168 000 fényévnyire"
Mar megint ezek a regi hirek. Az sg lehetne egy kicsit naprakeszebb, mert ez kb 168 ezer evvel ezelott tortent. Inkabb arrol irjatok, hogy mi tortenik most. :)
Mikor ilyen millio fenyeves dolgokrol van szo, eszembe jut, hogy amirol epp beszelunk, az mar valoszinuleg reg nem letezik, vagy mar teljesen maskepp nez ki. -
sanyicks #18 Rendes egészséges férfiember mindenhol p*nát lát ami egy kicsit is hasonlít rá... ha gyereket akkor ott már gondok lehetnek :D mehet is a pedo-tenor-letöltő-holókószttagadó elhárító kommandó :) -
sanyicks #17 azt már jó pár éve ismerjük (technológia). De az ember imádja saját fajtársait szopatni, és sok pénzes embernek a világ összes pénze sem lenne elég, így dolgozni kell még sokáig legalább is ilyen ma megszokott ütemben :)
Az ellenszer: meg kell változnia az emberiség gondolkodásának, szemléletének, de erre nem sok az esély. -
Madve #16 Én p*nának néztem, na most akkor melyikünk a betegebb? -
#15 Ti is látjátok a kisfiút a kör közepén? -
nessboth #14 Miért kell állandóan az UFO-kat cseszegetni? LEhet, hogy megtanítanák nekünk a munka ellenszerét! -
sanyicks #13 akkor lehet már gyakorolni a világ egyik legjobb játékával :) -
#12 "föld maga is csillagporból van" (üstökös+szupernova vagy hipernova)anyagából
tehát még az is igaz lehet ,hogy a föld"magjábol" bujtunk ki,persze csak képletesen. -
#11 Egyértelmű az evolúció. Vagy netán a megtalált csont-maradványok Isten művei? Elfelejtette törölni a bétát vagy mi?
Az, hogy hogyan keletkezett a világegyetem meg az élet (a legelső életforma), az meg egyelőre hit kérdése. Ez van. -
noland #10 Szerintem ez egy gázsütőben sülő kacsa! csak hogy a témánál maradjak.. :D -
Rotcsa #9 Na, ennél többet nem is kellett volna mondanod ahhoz, hogy nemsokára elkezdődjön a pro és kontra az evolúcióval kapcsolatban....:D a topic meg szét lesz offolva. -
who am I 7 #8 Remélem senki sem hiszi, hogy itt a Föld magjából bújtunk ki... :D :D :D -
#7 Ez nekem új! De jó is ,elolvastam érdekesnek találtam....
(közöttünk élnek!)
Ezzel az erővel,a földi élet kialakulása is ilyen eseményekhez köthető,így mi is "MARS"-lakók vagyunk.(a cikk NEXUS6 belinkelésére írom) -
#6 Szerintem a cikk erre is kitér!
"A robbanás elképesztő mennyiségű gázt és port lövellt ki, benne számos nehéz elemet, többek közt szilíciumot, ként és vasat. Ez a robbanáskor keletkezett anyag most ütközik össze azzal az anyaggal, amit a csillag még az összeomlás előtti haldoklása alatt dobott le magáról (SPACE.com videó). A robbanási törmelékkel bekövetkező reakcióban a csillagközi anyag felhevül, fényesebbé válik, kiemelve azt a rendkívül látványos, gyöngysorra emlékeztető belső gyűrűt, " -
who am I 7 #5 Frost Nova....d2,sorcress XD -
Kambo #4 Valamit nem értek, meg tudná valaki magyarázni?
Hogy lehet hogy a szétszóródó gyűrűben lévő anyagdarabok, melyek feltehetően egyesével is kb. Jupiter nagyságúak vagy nagyobbak, fényesebbek (!!!!), mint a robbanás előtti , feltehetően gigászi méretű és fényességű szupercsillag???!!! -
#3 És ez megvoltmár!?
Ezek a g@ci idegenek már tényleg köztünk vannak!
-
Szefmester #2 Szép és pusztító. :) -