Újra az 1987-es szupernóvát kémleli a Hubble

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

analfa
Ez tényleg szép de egyben nagyon pusztító is. Ha újra gyerek lehetnék és Amerikában élnék akkor biztos csillagásznak mentem volna hogy folyton ilyeneket kelljen néznem nagyon jó fizetésért:)

Engem is érdekel az a bizonyos p betûs dolog amit egyesek a körben látni vélnek, de szerintem aki még az égen is csak azt látja az beteg ember lehet. Itt az idõ elbeszélgetni egy pszihológussal!
jhetedikj
jobban megnézve tényleg egy lángoló kisfiú xD

Aki itt pinát lát az inkább nézzen meg egyet élõbe, mert szerintem ez közel sem hasonlít rá.

anno 1987

Egy lila puncika? A csillagászati méretekbõl kiindulva elférnél benne párszor. :)

A marsi piramis és szfinx fej után ez a harmadik jel az univerzumban az intelligens életre!

„[…] – a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!” IV. ∮Bdl ≡ μ∑\'I+μεd/dt∫EdA » rotH ≡ J+∂D/∂t

nem azt mondtam hogy én mit látok, hanem hogy az tök normális ha egy férfi mindenhol p*nákat lát :)
Én pl ezen a képen egy lángoló emberkét látok.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Murder3
szerintem meg f*sz.:D:DXD

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Már nem azért de szerintem is inkább gyerekre hasonlít. Láttál már 3.14nát?
"Az SN 1987A a közeli Nagy Magellán-felhõben, egy a Tejútrendszerrel szomszédos törpegalaxisban helyezkedik el, a Földtõl 168 000 fényévnyire"

Mar megint ezek a regi hirek. Az sg lehetne egy kicsit naprakeszebb, mert ez kb 168 ezer evvel ezelott tortent. Inkabb arrol irjatok, hogy mi tortenik most. :)

Mikor ilyen millio fenyeves dolgokrol van szo, eszembe jut, hogy amirol epp beszelunk, az mar valoszinuleg reg nem letezik, vagy mar teljesen maskepp nez ki.
Rendes egészséges férfiember mindenhol p*nát lát ami egy kicsit is hasonlít rá... ha gyereket akkor ott már gondok lehetnek :D mehet is a pedo-tenor-letöltõ-holókószttagadó elhárító kommandó :)

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

azt már jó pár éve ismerjük (technológia). De az ember imádja saját fajtársait szopatni, és sok pénzes embernek a világ összes pénze sem lenne elég, így dolgozni kell még sokáig legalább is ilyen ma megszokott ütemben :)
Az ellenszer: meg kell változnia az emberiség gondolkodásának, szemléletének, de erre nem sok az esély.

Én p*nának néztem, na most akkor melyikünk a betegebb? <#nevetes1>

jhetedikj
Ti is látjátok a kisfiút a kör közepén?

anno 1987

Miért kell állandóan az UFO-kat cseszegetni? LEhet, hogy megtanítanák nekünk a munka ellenszerét!
akkor lehet már gyakorolni a világ egyik legjobb játékával :)

jaspercry
"föld maga is csillagporból van" (üstökös+szupernova vagy hipernova)anyagából
tehát még az is igaz lehet ,hogy a föld"magjábol" bujtunk ki,persze csak képletesen.

COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.

Julius Caesar
Egyértelmû az evolúció. Vagy netán a megtalált csont-maradványok Isten mûvei? Elfelejtette törölni a bétát vagy mi?

Az, hogy hogyan keletkezett a világegyetem meg az élet (a legelsõ életforma), az meg egyelõre hit kérdése. Ez van.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Szerintem ez egy gázsütõben sülõ kacsa! csak hogy a témánál maradjak.. :D

Im beginning to have less and less interest in what you think is possible or impossible. (Dr. Strangelove)

Na, ennél többet nem is kellett volna mondanod ahhoz, hogy nemsokára elkezdõdjön a pro és kontra az evolúcióval kapcsolatban....:D a topic meg szét lesz offolva.

Remélem senki sem hiszi, hogy itt a Föld magjából bújtunk ki... :D :D :D

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

jaspercry
Ez nekem új! De jó is ,elolvastam érdekesnek találtam....
(közöttünk élnek!)
Ezzel az erõvel,a földi élet kialakulása is ilyen eseményekhez köthetõ,így mi is "MARS"-lakók vagyunk.(a cikk NEXUS6 belinkelésére írom)

jaspercry
Szerintem a cikk erre is kitér!
"A robbanás elképesztõ mennyiségû gázt és port lövellt ki, benne számos nehéz elemet, többek közt szilíciumot, ként és vasat. Ez a robbanáskor keletkezett anyag most ütközik össze azzal az anyaggal, amit a csillag még az összeomlás elõtti haldoklása alatt dobott le magáról (SPACE.com videó). A robbanási törmelékkel bekövetkezõ reakcióban a csillagközi anyag felhevül, fényesebbé válik, kiemelve azt a rendkívül látványos, gyöngysorra emlékeztetõ belsõ gyûrût, "

Frost Nova....d2,sorcress XD

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Valamit nem értek, meg tudná valaki magyarázni?

Hogy lehet hogy a szétszóródó gyûrûben lévõ anyagdarabok, melyek feltehetõen egyesével is kb. Jupiter nagyságúak vagy nagyobbak, fényesebbek (!!!!), mint a robbanás elõtti , feltehetõen gigászi méretû és fényességû szupercsillag???!!! <#conf><#csodalk>

NEXUS6
És ez megvoltmár!?
<#nyes>

Ezek a g@ci idegenek már tényleg köztünk vannak!
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Szép és pusztító. :)
jaspercry