Übererõszakos lett a Shotgunos hobó elõzetese

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem is volt.
Sir Quno Jedi aláírásában szerepelt egy angol vicc, amit corrector #9 nem átallott nem kicsit kifogásolható stílusban kijavítani.
Ahogy látom Jedi ki is vette. (bár szerintem elég lett volna kijavítani.)
Ahogy észrevettem, corrector simán leharapja a fejét bárkinek, ha komolyabb helyesírási hibát talál.
Ti mi a fenérõl beszéltek itt? Milyen monostor meg monastery? Semmi ilyen hsz.-t nem látok.
bertino
hagyd rá.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nem tudom, mi a gond. Kijavított, én meg egyetértettem vele.
De ha mi tudjuk rosszul, javíts ki nyugodtan.
A magyar részt viccesnek szántam, csak smiley-t nem raktam a végére.
Sir Quno Jedi
Khmmm, jó ez nekem már sok!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

A stílus ellenére szerintem igaza van. Monistary-rõl még nem hallottam, monastery-rõl meg igen.

A legszebb, hogy magyarul szójáték is lehetne a viccben. Az égõ kolostor fénye 'ELÉG'.
Sir Quno Jedi
Kicsit nézz utána, mielõtt másnak beugatsz...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nagyon menõ vagy az angol vicceddel, de a monostor angolul monastery, nem az a baromság, amit írtál.
En is birom a csavot de ez nagyon gagyi...
Én is imádom Rutger Hauer-t.
Kár, hogy ilyen fröcsögõs trash film lesz. A trailer elsõ másfél perce tetszett (utána átmegy paródiába, az nem.) A témából pedig szívesen megnéztem volna egy kicsit komolyabb hangvételû filmet, ilyen lecsúszott, életunt, a rendszer tehetetlenségét, és az elharapódzó bunkóságot megunó önjelölt igazságosztó hobót.
Na erre kíváncsi leszek, ez szó szerint trash film lesz.<#buck>

Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!

Sir Quno Jedi
Nagyon bírom Rutger Hauer-t, szóval ez is 10/10, már csak attól, hogy játszik benne. Az más kérdés, hogy ez amúgyis jó film lesz.

Szerintem "Vadászpuskás csöves" kellene, hogy legyen a magyar cím. Az jó hangulatos és kifejezõ.
1. trailer király!
2. trailer szar!

www.adamexdesign.hu

Jónak tûnik.
Doomista
what
the
fuck?

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.