Shyamalan filmet forgat a Sebezhetetlen 2 sztorijából
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért inkább kíváncsi leszek majd a 3.Night Chronicles filmre..ez engem nem nagyon hoz lázba a mai horror dömping közepette......
Shyamalan a hatodik érzék után még mindig azt hiszi, hogy képes jó filmet csinálni, a trailer egészen érdekes volt addig az elcsépelt, elhasznált, agyonrágott horror-közhelyig amit 2:23-nál láthatunk. Shyamalan...ismét bukás...
Kicsit emlékeztet olyan gyerekre, aki egyszer ötöst kapott matekból, majd utána csak egyeseket de szentül hiszi magáról, hogy hatalmas matematikus...
Kicsit emlékeztet olyan gyerekre, aki egyszer ötöst kapott matekból, majd utána csak egyeseket de szentül hiszi magáról, hogy hatalmas matematikus...
Hát nem tudom, nekem a 6. érzék jobban tetszett, mint az. Számomra kicsit furcsa volt, bár a többinél valóban jobban sikerült -- nem rossz film, de számomra nem hagyott mély nyomot (furcsa volt, amit kihozott belõle, ki mi hol, hova merre, és legfõképp: miért.), szerintem többet lehetett volna kihozni belõle. De hé, inkább M.N. Shyalaman, mint uwe 'mester'...vagy az Ég ne adja: Tommy Wiseau 😄
---
Trailer: Valóban csábító, felkeltette érdeklõdésem, bár már ide látom a címet:
Nõ/Férfi a liftben 😛😄
---
Trailer: Valóban csábító, felkeltette érdeklõdésem, bár már ide látom a címet:
Nõ/Férfi a liftben 😛😄
Hát én nem láttam tõle jobb filmet, hogy õszinte legyek. Sebezhetetlen nagyon jó szerintem.
PS4 ID: Vordengo
Hmm, hmm... Csábító, így tréler alapján...
Bár az elõzõ kettõ is az volt... :-S
Bár az elõzõ kettõ is az volt... :-S
A Hatodik érzék rendezõje, ha már nem forgathatta le legjobb filmjének, a Sebezhetetlennek a folytatását (...)
EZ most komoly? O_O
EZ most komoly? O_O