Jobb és bal kéz egyszerre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De jobb ha mindig váltogatod, összezavarja az ellenfelet.
level 18 playstation gamer.
jobb kézzel írok, eszek, azzal nyomom az egeret.
bal kézzel nagyobbat tudok ütni, pingpongozni is ballal megy jobban.
fociban is bal lábas vagyok és remekül játszom😊
level 18 playstation gamer.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
<#rolleyes>#rolleyes>
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Scientia potentia est.
Igazából én a balkezemet csak írásra, rajzra szoktam használni, de a legtöbb tevékenységet inkább a jobb kezem végzi😄
http://www.tenke.hu
legszebb emlékeim szerint a népesség durván 30%-ának a kezével ellentétes oldalon lévõ szeme a domináns, ami általában jelentéktelen dolog, de pl célzást igénylõ tevékenységeknél kifejezetten vicces lehet - ha a kétlábú íjjal egy halott vízilovat sem tud eltalálni, lehetséges h ez az oka. <#hawaii>#hawaii>
"The trees move. Do you not see it?"
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Am olyanok is vannak akik a mondatot ballal balról kezdik, jobbal meg jobbról visszafelé befejezik a másik végérõl (középen találkozik a két tollvonás).
Valahol viszont hallottam hogy évente több tízezer (balkezes) ember hal meg amiatt,hogy jobbkezes szerszámokat kell használnia.<#zavart2>#zavart2><#confused>#confused>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
nem kapcsolódik a témához de hozzá akartam szólni 😄
Armin & Ayu fan
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
#31 (Dzsini) = kösöznöm, megnézegetem közelebbrõl😄
Opel Movano 2.8DTi
Bal kéz nekem se gáz : D
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
de jobb kezes vok
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Kétségtelenül nem gyakori a dolog, de nálunk pl. a családban nem én vagyok az egyetlen, hanem nagyim is pl. csak buta keresztény család és rá lett erõltetve a jobb kéz használat. Ugyan ez édesanyámra. Engem már nem befolyásolt senki, h melyiket használjam. Kiskoromban volt itthon bal és jobb kezes olló is és mind2 levolt téve elém, aztán azt használtam, amelyikhez nyúltam.
A mindennapokban is írok ballal is és jobbal is és tükörírni is tudok, de jobb kézzel jobban valamiért. Szóval gyorsabban, azt hiszem. Gitározni elektromoson jobb kézzel játszom, akusztikus bal kézen van(kis koromban kaptam, akkor úgy gondolták balos leszek. A lábaim közül azt hiszem jobb lábas vagyok, a szemem és a füleim is jobbos.
Egeret jobb kézzel használom, mert logitech g5 és bal kézzel nagyon kényelmetlen, amúgy ballal jobb volna, azt már máshol kitapasztaltam.
Szerintem ha nem akadsz fenn rajta és nem akarod cselekvés elõtt eldönteni, h akkor most melyikkel, akkor gond nem lehet.
Tanulási nehézséget nem tapasztaltam azon kívül, h világ életemben szar tanuló voltam, mert nem volt türelmem seggelni soha anyagot.
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling