Jobb és bal kéz egyszerre?

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

okcsá
Slayerboy
😄 igenigen.. ülj le egyes <#eljen>

Voltam zárás előtt. _______________

Ha jobb kezes vagy, bal kezednek kell elõl lenni. Legalábbis az edzõm ezt mondta, és én is így éreztem kényelmesebbnek.

De jobb ha mindig váltogatod, összezavarja az ellenfelet.
ja és boksz-ban normál alapállású vagyok, bal kéz elõl, jobb hátul, de ez fura, mert az erõsebb kezem van elõl és ez fordítva szokott lenni amúgy.

level 18 playstation gamer.

nekem is valami hasonló van.
jobb kézzel írok, eszek, azzal nyomom az egeret.
bal kézzel nagyobbat tudok ütni, pingpongozni is ballal megy jobban.
fociban is bal lábas vagyok és remekül játszom😊

level 18 playstation gamer.

mutáns vagy. ennyi.

teljes jobbkezes vagyok... csak es kizarolag jobb kezzel tudok mindent... ahogy jobb labbal is.. szal lab kez.. (meg rágás) jobb felen tortenik nalam.. kiveve a faszveres XD.. az ballal 😄

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

haha...

igen, "meg ragadtam"
<#rolleyes>
te aztán meg ragadtad a lényeget a mondandómban...

jobb kezes,jobb lábas vok, és jobb szemmel célzok 😄
Dzsini
...és pont ugyanazok a témák futnak le újra, mint a balkezes topicban.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Kly
Gondolom bennem van a hiba, de a címbõl "Jobb és bal kéz egyszerre?", illetve a leírásból: "lentebb..." elõször a kétkezes f*szverésre következtettem. Egyébként érdekes dolgokat lehet itt olvasni, /fav.

Scientia potentia est.

Palinko
én sem értem a star trekes dolgot nekem is megy mindkét kézzel. van egyáltalán valaki akinek csak egyik kezével megy? mert azt elhiszem hogy egyikel sem, de hogy csak egyikel sikerüljön...
foxpal
Én balkezes vagyok és mind 2 kezemmel megtudom simán csinálni<#wilting>
Igazából én a balkezemet csak írásra, rajzra szoktam használni, de a legtöbb tevékenységet inkább a jobb kezem végzi😄

tenkenorman
en bal kezzel irok jobbal dobok, amikor eltortem a balt gond nelkul tudtam jobbal is kajalni, az iras nehezebb volt de nyari szunet volt xd... enis ketkezes vok...

http://www.tenke.hu

Calver
az, hogy melyik szemet/lábat/fület preferáljátok bizony erõsen független a kézdominanciától - ollé, második bekezdés a lényeg.
legszebb emlékeim szerint a népesség durván 30%-ának a kezével ellentétes oldalon lévõ szeme a domináns, ami általában jelentéktelen dolog, de pl célzást igénylõ tevékenységeknél kifejezetten vicces lehet - ha a kétlábú íjjal egy halott vízilovat sem tud eltalálni, lehetséges h ez az oka. <#hawaii>

"The trees move. Do you not see it?"

Palinko
jaja ez bal kezesnek felel meg 😄 de én is így vagyok vele, pedig én is jobb kezes vagyok 😄
Morphin
bal lábbal nyomom azt hiszem és lapátnál a jobb van hátul(bal van elöl)...ez balkezesnek felel meg nem??

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Palinko
és az ásót melyik lábaddal nyomod? lapátolás közben melyik kezed van elõrébb?
Pistike 007
Mint a soproni egyetemi prof.. Bal kézzel ozmózist rajzol, jobbal meg feliratokat gyárt hozzá.. Egyszerre persze..😄
Am olyanok is vannak akik a mondatot ballal balról kezdik, jobbal meg jobbról visszafelé befejezik a másik végérõl (középen találkozik a két tollvonás).

Morphin
Annyira nem foglalkoztam ezzel a dologgal még...jobb kezes vagyok és minden azzal is csinálok kivéve a kétkezes kerti szerszámokat (lapát,ásó stb). Ballal nagyon suta vagyok,mind kézzel mind lábbal.

Valahol viszont hallottam hogy évente több tízezer (balkezes) ember hal meg amiatt,hogy jobbkezes szerszámokat kell használnia.<#zavart2><#confused>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Hétfõn kipróbálom valamelyik órán a haverokkal! 😄 ty.
Andr0
mi még középsuliba haverommal tudtunk szinkron rajzolni😄 ami olyan hogy 2e-n fognak 1-1 tollat és a 3. meg a lapot mozgatja a tollak alatt😄

nem kapcsolódik a témához de hozzá akartam szólni 😄

Armin & Ayu fan

tommygear
bakkerman
akkor te igazán kemény lehetsz xd 😄SD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

theone91
Én mindkettõvel tudom. Az mit jelent?

Helyes.
mind2õvel de jobb kézzel írok és jobbal nagyobbat ütök de bal kezem meg gyorsabb 😄😄
szabii98
Szélsõjobbot akart mondani

I met God. She's black

baloldalra szavaztál? gáz. legközelebb el se menj szavazni, kérlek.
olyan mit ha más verné! xDDDD

Lacee
szerintem sem 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Tikal
Egyeseknek tényleg nehéz V betût formálni mindkét kezükkel? ... el se hiszem, azt hittem ez azért nem kéz függõ 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

csgery
Hmm látom sokmindenkinél elõfordul ez😄 Vagy csak részben, de akkoris!
#31 (Dzsini) = kösöznöm, megnézegetem közelebbrõl😄
sziasztok ez a V-s izé, nekem mind a 2 kezemmel megy 😄
tuzfal3
Balkezes vagyok,jobb kézzel használom az egeret,bútor hordáskor a jobb kezemmel koordinálom a bútort hisz a balkezemmel tartom,tudok mind a két kezemmel vágni(ollóval) bal kézzel nem tudom használni az egeret...darts,bowling jobb kézzel történik...vezetni bal kézel tudok csak, valószinûleg a jobb kezemre nem tudok úgy koncentrálni hogy normális navigálást hajtsak végre...

Opel Movano 2.8DTi

bardocz
Amíg írott betûkkel írtam, addig tudtam tükörírást, de amióta átálltam a nyomtatott betûkre(mivel a rendes elolvashatatlan volt még nekem is), azóta csak nyomtatottal tudok tükörírni.
LoSA
Mindkettõvel...

Én mind a 2 kezemmel tudom verni a faszomat. Most akkor mi van? <#zavart2><#nemtudom><#conf><#confused>
solo
Adom😄 xD
Bal kéz nekem se gáz : D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

bakkerman
én csak két kézzel tudom <#zavart1> egy kéz már nem éri körbe <#zavart1><#idiota><#banplz>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

solo
Én a bal al, de jobb kezes vagyok amúgy: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Tinman
Mind a két kezemmel ki tudom verni... sõt egyszerre két kézzel is. Szóval megértem a problémádat. Veled vagyok lélekben!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

OMG neked sincs jobb dolgod péntek este,ilyen fos hszt írni? xD
elsõre a bal kezemmel ment a v betü de aztán sikerült a jobbal is 😄
de jobb kezes vok
Dzsini
a balkezes topicban tárgyaltuk a kéz- meg egyéb dominanciákat, van ott is bõven valamennyire kétkezes ember, olvasgasd át.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ha magad elõtt összefonod a két kezed, akkor melyik van felül?

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Nem egyedi. Én is kétkezes vagyok és ha rákeresel, hogy: ambidextrous, akkor találsz róla bõvebb infót.
Kétségtelenül nem gyakori a dolog, de nálunk pl. a családban nem én vagyok az egyetlen, hanem nagyim is pl. csak buta keresztény család és rá lett erõltetve a jobb kéz használat. Ugyan ez édesanyámra. Engem már nem befolyásolt senki, h melyiket használjam. Kiskoromban volt itthon bal és jobb kezes olló is és mind2 levolt téve elém, aztán azt használtam, amelyikhez nyúltam.

A mindennapokban is írok ballal is és jobbal is és tükörírni is tudok, de jobb kézzel jobban valamiért. Szóval gyorsabban, azt hiszem. Gitározni elektromoson jobb kézzel játszom, akusztikus bal kézen van(kis koromban kaptam, akkor úgy gondolták balos leszek. A lábaim közül azt hiszem jobb lábas vagyok, a szemem és a füleim is jobbos.
Egeret jobb kézzel használom, mert logitech g5 és bal kézzel nagyon kényelmetlen, amúgy ballal jobb volna, azt már máshol kitapasztaltam.

Szerintem ha nem akadsz fenn rajta és nem akarod cselekvés elõtt eldönteni, h akkor most melyikkel, akkor gond nem lehet.

Tanulási nehézséget nem tapasztaltam azon kívül, h világ életemben szar tanuló voltam, mert nem volt türelmem seggelni soha anyagot.

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

Lacee
vendégkéz 😊
amúgy én az egeret használom ballal, minden más jobbos. mondjuk a simán jobbkezes gitározás is inkább a balt veszi igénybe szerintem...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Oldal 1 / 2Következő →