15
  • sztike10
    #15
    Szerintem teljesen felesleges lenne focimeccset 3D-ben közvetíteni, Magyarországon szerintem még a szélesvászon sem annyira elterjedt, nem hogy ez. Maradjanak csak szépen két dimenzióban, és inkább azon fáradozzanak, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek a meccsek, és ne ilyen DIGI-k szerezzék meg szinte az összes európai bajnokság közvetítési jogát...
  • kalaposkan
    #14
    Jó lenne 3D-ben a Bundesliga, akkor ilyen esetekben az ember húzhatná is le egyből a fejét, azt gondolván, hogy kijön a tévéből a labda
  • manome
    #13
    Jól emlékszel, a Digin volt tavaly a Bundesliga. Rossz is volt, mert a képminőség nem volt kielégítő, ráadásul kicsi a Digi lefedettsége, ha jó meccset akartam látni, kocsmába kellett mennem, ahol van digi és ott megnézni. Ha lenne 3D-s közvetítés, én nagyon örülnék neki, mert ugye már átkerült a Eurosport 2höz. Náluk biztos nem lenne gond a képpel, sem a kommentátorokkal. Szolgáltatót én sem cserélnék emiatt, nem ér annyit az egész... Inkább nézek Bundesliga meccseket az Eu2n, a többi meccset meg nézem a neten streamelve.
    Nem hiszem, hogy a digi sokáig bírni fogja ezt, hogy minden nagyobb bajnokság közvetítési joga náluk van, plusz még egyéb sportágakat is közvetítenek. Az UEFA már fel is szólította őket, hogy nem elég a lefedettségük a nemzetközi küzdelmek közvetítésére. Ha így folytatják, el is vehetik tőlük. Remélem visszakerülnek a nagyobb bajnokságok az elérhető csatornákra (eurosport, sport tv), és mindenki nézheti anélkül, hogy kocsmába kellene mennie vagy éppen szolgáltatót váltani. :)
  • manoszey
    #12
    Eurosport2-n? Na akkor én rendesen bealudtam valamit Tavaly még a digin volt nem? Arra emlékszem, hogy nagyon dühös voltam, mert egy olyan csatornára tették, amelyik kb 3 ember számára látható, hogy nem is nézelődtem már utána, mert kábelszolgáltatót amiatt nem cseréltem volna, meg ezen a környéken szerintem nincsenek is...
    De akkor ez remek, mert ismét tudom nézni, remélem lesz valami jó meccs a hétvégén ennek megünneplésére!!
  • a bajusz
    #11
    Biztos vagyok benne, hogy normálisan még életében nem látott normálisan végig Bundesliga mecset, és bizony engem sem lepne meg, ha a bajnokságok harcában átvenné a vezető szerepet. Csak el kell olvasni az előző hozzáoszlásokat és világossá válik. Az meg külön plusz hogy mindezt 3dben élvezhetjük, bár akárhányszor jöttem ki 3ds filmről mindig fejfájásom támadt. Szóval én maradok az eredeti módszernél :)
  • kalaposkan
    #10
    Most nem találom pont, de talán nst-n volt egy cikk, amiben leírják, hogy milyen durván lehagyja rövidesen a Bundesliga a többieket. Mert nem csak a játék lesz egyre jobb, hanem finanszírozásban és utánpótlásnevelésben messze verik az euroszázmilliókat kiszóró angol-,olasz-,spanyol klubokat.
    Javaslom hétvégén lessél rá az Eurosport2-re, szinte éjjel nappal bundesliga van rajta akkor és utána fogalmazd meg újra a véleményedet Mert szerintem te még nem láttál német meccset...
  • napalmm
    #9
    Én sem értem, hogy 5c0rp330n mire alapozza, hogy a "legalja" a bundesliga. Tegyük hozzá - igaz, hogy mindig is németeknek drukkoltam - de nyugodtan kimondható, hogy minőségi játék jellemzi őket. 3D engem speciel nem fog meg, de ettől függetlenül én nézni fogom a Bundesligát.
  • kalaposkan
    #8
    Lehet, hogy pár éve még a gyengébbek közé tartozott a topligák közül, de ez ma már nagyon nem igaz. A vb bronzérmes német válogatottban, ami tetszetős játékkal alázott olyan "esélyeseket" mint Anglia vagy Argentina, kizárólag Bundesliga játékosok szerepeltek. A Bundesliga fejlődik a leggyorsabban és szépen lehagyja az idegenlégiósokkal agyonnyomott olasz vagy angol focit, akárcsak az irreálisan költekező spanyolokat - amekkorra átigazolási összegeket fizet egy Real vagy Barca, az kigazdálkodhatatlan, az anyagi csőd felé rohannak...
    És hoppá a 3D közvetítést is itt hozzák be, azért ez jelent valamit, hogy a technikai innovációban is az élen járnak...
  • szemuge11
    #7
    Nincs mit tenni ez lesz a jövő, és az hogy bundes liga még külön öröm számomra.

    Kedves 5c0rp330n miből gondolod, hogy ez a legalja. Utána néztél kicsit a témának. A németek utánpótlása elképesztő profizmust tükröz, ellentétben az angol, francia és az olasz futballal. Nézd csak meg válogatott szinten képtelenek voltak összeállítani egy minimálisan elfogadható csapatot, mig a németek mire jutottak a fiatal bagázzsal?:) Ez szépen meg is látszik a statisztikákon ami nem maszlag hanem tény. Az idegenlégiósok aránya egy bajnokságon belül, a mérkőzés dinamikussága, sorolhatnám....

    A videobíró körüli "inkvizíció pedig szerintem az évtized vicce. Komolyan mondom a fifa viselkedése értelmetlen. Mennyi botrányt és problémát megspórolhattak volna már a VB-n is ha normálisan álltak volna a dolgokhoz. Valaki magyarázza már el nekem miért jó ez nekik?

    A másik gond pedig a futball közvetítések helyzete kis hazánkban.
    Ugye a digi pofátlanul felvásárolta a Premier meccseket, a olasz és egyéb rangadókat , ami nem is lenne probléma ha ezzel nem vállalta volna túl magát valamint rendes lefedettséget biztosítana. A hab a tortán az elérhető online közvetítés minősége. Mind kommentátor mind műsorvezetési szempontból.
    De hála isten a Bundes maradt az eurosportnál és ott legalább minőséget és normális elérhetőséget, műsorszórást kapunk.

    Ha teheted adj neki egy próbát mert mindenképp kiélezett küzdelmet és minőségi közvetítést is kapsz. Nem érdemli meg a német foci, hogy ledegradálják. Egy ilyen vb után semmiképp.
  • efgabor
    #6
    http://www.youtube.com/watch?v=rfnBM49o5Nc&feature=related
    itt a 3D ikonra kattintva kiválasztjuk, hogy mivel akarjuk nézni, ez ugye sima youtube lehetőség. Nekem ez a kedvencem, ez nem youtube 3D, hanem tükörrel kell nézni, de abban nem szaggat, és nagyon valóságos:
    http://www.youtube.com/watch?v=rfnBM49o5Nc&feature=related
  • cateran
    #5
    Tehat a 3d-s kozvetites sima liba,de a videobiro meghaladja a technikai lehetosegeket?
  • Banano007
    #4
  • [HUN]FaTaL
    #3
    Ne haragudj de inkább mint a magyar NB1.
  • 5c0rp330n
    #2
    mar nem azert de megis ki nez bundes ligat? mindennek a legalja..
  • nextman
    #1
    ajajj, el kell kezdeni német munkalehetőség után nézni:)