9
  • NiGhTM4R3
    Szerintem bátor húzás tőlük, hisz a rajongók épp azért szeretik ennyire, mert ilyen. Radikális változtatások mellett nem biztos, hogy sokkal több potenciális játékossal szerettetik meg a játékot. Remélem ez csak duma, vagy legalábbis nem nagyon változtatnak a koncepción.

A DMC4 fantasztikus volt szinte minden téren (zene,történet,akció,karakterek) és őszintén remélem nem térnek le a 'helyes' útról..
  • Razieel
    tessék a két stípus közötti legnagyobb különbség.
    keleti: színes, lineáris, filmszerű
    nyugati: darkos, kevésbé lineráris
  • Cyberdevil
    De itt arról van szó h a DMC sose volt nyugati, és ez így mindig is tökéletes volt. Sosem játszottam a civilizationnal, biztos h jó meg kellően nehéz de ha jól tudom más a műfaja mint a DMC-nek. Ezzel azt akarom mondani hogy a Dmc úgy jó ahogy most van, olyan japánosan. Megvan benne a kihívás és a késztetés hogy mindig újrakezd stb. Azért félek ettől a nyugatias dmc-től mert lehet hogy elveszik belőle ezt a kihívást... Xbox-ra van meg a 4 eredetiben, kb. 50 órát toltam vele, rengetegszer végigvittem és mindig tudtam élvezni. Ha úgymond lebutítják egy "sima" hack n slashre akkor egyszer végigdarálod és kész, mehet a kukába... Én ezt nem szeretném... Fanként természetesen megveszem és adok neki egy esélyt, és csak bízni tudok benne hogy nem butítják le annyira h elvesszen a varázsa, csak azért hogy jóskapisti is megtudja ölni az xy bosst...
  • Loverman
    jah persze... akkor teszemazt a Civilization nem nyugaton készült ugye? hisz nem könnyű, van benne kihívás, stb....
  • EnxTheOne
    de mi a külömbség a nyugati és a japán között?
  • armageddon666
    Pfff... ezaz, szúrják csak el... mert úgyis olyan kurva sok ázsiai cucc jön PCre, meg ez a stílus is teljesen telített... tegyük nyugativá, fuck yeah
  • zola2000
    Hát az ázsiai cuccokat bírom, de a DMC4en látszott hogy inkább nyugati piacra szánt capcom cucc mint az újabb resident evilek, de az FF13 is sajnos szinte ez a kategória lett, tehát annyira nem jött be, ami meg bejönne, azt meg sokszor nagyon nehezen adják ki angolul is.
  • Cyberdevil
    Hát sztem: rohadt könnyű, béna sztori, 0 kihívás, első végigjátszás után kidobható, sablonok..... gondolom én...
  • EnxTheOne
    Mit jelent hogy "nyugatibb" lesz?