"Nyugatibb" lesz a Devil May Cry 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem bátor húzás tõlük, hisz a rajongók épp azért szeretik ennyire, mert ilyen. Radikális változtatások mellett nem biztos, hogy sokkal több potenciális játékossal szerettetik meg a játékot. Remélem ez csak duma, vagy legalábbis nem nagyon változtatnak a koncepción.
A DMC4 fantasztikus volt szinte minden téren (zene,történet,akció,karakterek) és õszintén remélem nem térnek le a 'helyes' útról..
A DMC4 fantasztikus volt szinte minden téren (zene,történet,akció,karakterek) és õszintén remélem nem térnek le a 'helyes' útról..
tessék a két stípus közötti legnagyobb különbség.
keleti: színes, lineáris, filmszerû
nyugati: darkos, kevésbé lineráris
keleti: színes, lineáris, filmszerû
nyugati: darkos, kevésbé lineráris
De itt arról van szó h a DMC sose volt nyugati, és ez így mindig is tökéletes volt. Sosem játszottam a civilizationnal, biztos h jó meg kellõen nehéz de ha jól tudom más a mûfaja mint a DMC-nek. Ezzel azt akarom mondani hogy a Dmc úgy jó ahogy most van, olyan japánosan. Megvan benne a kihívás és a késztetés hogy mindig újrakezd stb. Azért félek ettõl a nyugatias dmc-tõl mert lehet hogy elveszik belõle ezt a kihívást... Xbox-ra van meg a 4 eredetiben, kb. 50 órát toltam vele, rengetegszer végigvittem és mindig tudtam élvezni. Ha úgymond lebutítják egy "sima" hack n slashre akkor egyszer végigdarálod és kész, mehet a kukába... Én ezt nem szeretném... Fanként természetesen megveszem és adok neki egy esélyt, és csak bízni tudok benne hogy nem butítják le annyira h elvesszen a varázsa, csak azért hogy jóskapisti is megtudja ölni az xy bosst...
jah persze... akkor teszemazt a Civilization nem nyugaton készült ugye? hisz nem könnyû, van benne kihívás, stb....
de mi a külömbség a nyugati és a japán között?
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Pfff... ezaz, szúrják csak el... mert úgyis olyan kurva sok ázsiai cucc jön PCre, meg ez a stílus is teljesen telített... tegyük nyugativá, fuck yeah
@
Hát az ázsiai cuccokat bírom, de a DMC4en látszott hogy inkább nyugati piacra szánt capcom cucc mint az újabb resident evilek, de az FF13 is sajnos szinte ez a kategória lett, tehát annyira nem jött be, ami meg bejönne, azt meg sokszor nagyon nehezen adják ki angolul is.
A
Hát sztem: rohadt könnyû, béna sztori, 0 kihívás, elsõ végigjátszás után kidobható, sablonok..... gondolom én...
Mit jelent hogy "nyugatibb" lesz?
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."