A Valve legnagyobb baklövései

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gábor Malackának tényleg az volt a legnagyobb hibája, hogy nem nõtt moha a HL2-ben? Nem inkább az, hogy eldagadt disznó és koszorúér betegségben fog elpatkolni? 😄
djstefi

Take care to get what you like - or you will be forced to like what you get!

Gabe és Mass Effects Gabe a Mass Effect 2-ben
koschwarz
teljesen egyértelmû, hogy ezek a csajok azért buknak rá mert annyira szép férfi...<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

JaSoN HuNTeR
"2007-ben Newell azt mondta, hogy teljesen felesleges játék konzolokra fejleszteni, különösen a Play Station 3-ra. Egyszer Gabe azt nyilatkozta, hogy a fejlesztés konzolra "csak idõpocsékolás" és "több szinten borzalmas ... Csak azt mondom, hogy fejezzék be, és mondják azt, hogy bocsánat, nem fogjuk tovább árulni és kényszeríteni embereket, hogy fejlesszenek rá." Ezzel szöges ellentétben a 2010-es E3-on Gabe azt mondta a Play Station 3-ra, hogy egy nagyon jó rendszer, és bejelentette, hogy a Portal 2 a Steamworks-szel fog érkezni, és ez lesz a legjobb verzió konzolon."

Sz*rházi 😄

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Amúgy szerintem az a hibájuk hogy nem adnak ki olyan gyorsan HL-t ja és hogy kiadhatnának már egyet 😄😄😄 Mondjuk nekem Gabe Newell nem szimpatikus.

Nem tudom mi jó dolga van, lusta disznó😄😄??? Inkább csináljon játékokat,de ne L4D-t meg a többi sz*rt hanem azt amihez értenek.<#banplz>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Nekem jobban bejön mint a mostani 😊

Basic
Megéri, én anno nagyon jól elszórakoztam vele 😊

TreDoR
Steamen 4 euró a Ricochet.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

NEXUS6
Aztán volt egy idõszak, amikor szóban xarrá karatézták a PS3-at, totális csõdnek meg technológiai zsákutcának, meg ilyeneknek mondták. Aztán mostanában Newell ott lógott valamelyik sony sajtótájékoztatón az egyik konferencián.

Úgy tûnik õk ebbõl élnek. Csinálnak valami eszméletlen bakit, aztán bocsánatot kérnek. Olcsóbb mint milliókat marketingre költeni!
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Rage47
Portal2
Rage47
aztán jött a sony, és elfelejtették a HL3-at, helyette készül a Portal3
Zomil
ezt találtam róla, érdekesnek tünik 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
gondolom pénzért külön játékként akarták kiadni 😊 végül csak egy ingyenes mod lett belöle

Amugy meg nem hiszem, h unnák a HL szériát, csak rájöttek, h az epozodikus megjelenés egy hülyeség és inkább elkezdtek dolgozni a hl3-on...legalábbis remélem 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Megbocsájtson mindenki, de ki is mondta, hogy sose adták ki a Ricochet-et? Ez kamu, hisz rengeteget játszottam ezzel a móddal és nagyon élveztem

Szerintem már unják a HL-t, és õk nem olyanok, hogy valami olyanon dolgozzanak, amit nem élveznek.

<#eljen>

https://twitter.com/foodlfg

koschwarz
az egyik legnagyobb baklövésük az epizodikus kiadás kitalálása. annak idején õk hangoztatták, hogy ez lesz a jövõ, meg majd 3 havonta kaphatnak a játékosok egy új részt, és szerintem a DLC mániát is lényegében ezzel õk indították el (bár ezt valszeg késõbb más is kitalálta volna). aztán mi lett belõle. hány éve volt az EP2? két éve? és az EP1 és a 2 között sem néhány hónap telt el...

kicsit érthetetlen is számomra, hogy miért bánnak ennyire mostohán azzal a címmel, ami naggyá tette õket. reménykedjünk, hogy a 3 nagy sokkoló bejelentés egyike a half life 3 lesz (nem EP3, hanem egy konkrét 3. rész.)<#vigyor5>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

cylonflatus
Ugyanezt akartam írni....

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Proview

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

Moha? 😄 Én azt észre se vettem, pedig legalább 4-szer végigtoltam 😄
A TF2-re szerintem úgy értik, hogy a korábbi, végül kiadatlan verziói voltak baklövések, ez amit kiadtak, már a harmadik.

A Prospero az mi lett volna?

Ezek szerint az episode fejlesztés egy sikertötrténet 😄D
+1
TreDoR
Érdekes, a hl szériát több éve le se sz*rják, de ezek szerint õk ezt nem könyvelik el baklövésnek.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

NEOreg3
mégis mi a baj a team fortress 2-vel?<#fejvakaras>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(