Jön a The Sims 4-5-6-7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A középkori Sims már van. A The Guild. Igaz, ez utóbbi minden téren komolyabb játék mint a Sims. Magyarul A Céh néven jelent meg és elég olcsón be lehet már szerezni.
Pont az, hogy a kettõ volt nagy ugrás az egyhez képest. a sims3 bennem egy szimpla DLC/kiegészítõ érzetet keltett.
De emlékszem mikor kijött a kettõ, akkor nézegettük hogy mennyi minden új meg jobb meg okosabb. Három már rókabõr.
De emlékszem mikor kijött a kettõ, akkor nézegettük hogy mennyi minden új meg jobb meg okosabb. Három már rókabõr.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Gyorsan le kéne védetni a TheSims8.com-ot 😛
Bõven lenne mit javítani a hármon és hozzáadni.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Nem sok ertelme van annak, amit mondtal. A sikeres harmadik reszen lehetetlen javitani/hozzadni, tehat folosleges folytatast kesziteni? Kicsit tobb fantaziat es uzleti erzeket 😊
nem hiszem hogy a többi is olyan sikeres lesz... a kettõ csak az elsõ rész volt grafikailag feltúrbózva. a háromban már igazi újítások voltak, és nem tudom hogy a többi mit adhatna hozzá. szóval akik nagyon simsezni akarnak (azaz lányok), azok csak maradjanak a 3-nál, ennyi. persze ha az EA beszüntetni a gyártását és nagyon nyomja a 4-et akkor az új játékosoknak nem marad más mint azt megvenni
UI: ja bocs tudom... töltsék le a 3-at.
UI: ja bocs tudom... töltsék le a 3-at.