Játéközön vár ránk szeptemberben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó címek jönnek, bár örülnék egy Dead Rising 1-nek is :-)
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
Én a fenti címek közül a Dead Rising 2-t várom, ezt meg is akarom venni. Illetve az új Lara-t. Esetleg a Hawx 2-be, F1 2010-be belenézek.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Sajnálom h nem jön pc-re egy szingle ff:S
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Ha még lehet, kéretik gyorsan kiemelni a méltatlan "egyéb" kategóriából.
Brrrr.
Meretaranyusag? .. Ez strategia baratom es nem geoligia atlasz. Itt senkit se erdekel, hogy a hegyseg amin a csapat all az 1000 meter magas vagy 5000, a lenyeg hogy at tud e kelni rajta, es ha igen mennyi mozgaspontert. A varosok meg azert hatalmasak egy hegyhez kepest, hogy lasd milyen fejlett, es fokent milyen epuletek vannak benne.
Te hogyan abrazolnad oket?.. a hegyekbe rajzolnal 1 pixelt, es ha ravinned az egeret, akkor egy felugro ablak elmondana neked, hogy ez biza 1000 puskas, a varos helyere meg egy templom tornyot, es az ablak leirna neked, hogy ez meg epp new york 100 millio lakossal..
Ugyan kerlek, nem veletlen nem te dolgozol a civ fejleszto gardaban.
PSN ID.: Beegabor
Gyenge grafika? Ez körökreoszott valódi stratégia és nem stratégiának csúfolt csilivi klikkelõbajnokság. Ahhoz bõven elég sõt, nekem túl sok...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Miert ragaszkodnak meg a korokre osztashoz, a gyenge grafhoz, meg a "nem meretaranyossaghoz" ez szamomra erthetetlen.. :S
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Next PC upgrade: 2022
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Elsö rész az utolsó patchel már abszolut jó lett, anélkül nem is érdemes vele foglalkozni.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Final Fantasy XIV ellenben nemcsak eszméletlen jó lesz, de vmi brutálisan gyönyörû is. Tapasztalat.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Én is sajnálom, hogy nem jön valami jó fps is. Bár 2-3 óra alatt végig tolhatóak az még nem feltétlenül jelenti a végét. Nagyon soknak fontos része a multi ami azért rendesen feltolja a játékidõt. Ráadásul ha olyan jön ami tetszik, azt biztos nem 1x fogom átvinni. (ha beépítenek alternatív történetszálakat amiben rajtad múlik hova jutsz, úgy még érdekesebb és hosszabb lesz). Legutolsó amit játszottam és maximum értékelést adnék neki az a Bio Shock 2 volt, az fps kategória ugye??
Aki FPS buzi annak kevés, aki nem az annak sok:)
peace
Igazán jó fps-bõl, ami megfogott volna nincs sok. Még várom a csodát:)
nincs
nincs még elég?