Adobe Air

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

neevous
Nálam:

Espressoreader - proci 0% (Ha frissít felmegy 4%-ra) ~30mega ram
Doomi - proci 0% (ha megdolgoztatom, akkor 3%) ~15 mega ram
Skimmer - ez felmegy 10%-ra, ha dolgozik, ami kicsit húzós, emellett 60mega ramot eszik.

Viszont tény, hogy vannak hulladékul megírt progik (pölö Snackr), de az csak a fejlesztõn múlik, hogy mennyire optimalizál.

Zomil
Esküszöm meg kéne verni, aki ezt az izét létrehozta....Ugyan csak 1 programot probáltam ami ezt használja(league of legends), de egyszerüen botrányosan szar...Még a jobb gépeket is rendesen leterheli és egyszerüen nem hiszem el, h könnyebb lenne ezt kezelni, mint ha inkább a nulláról irnának egy egyszerü felületet...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tehát beállt a sorba a Java és a .NET mögé?
Anthrax
Ezt a fost használja a LoL is , és el kell mondani egy kalap szar az egész

zeli
"Az AdobeŸ AIRŸ használatával a fejlesztõk HTML, JavaScript, Adobe FlashŸ szoftver és ActionScriptŸ használatával építhetnek, az internetböngészõ okozta megkötésektõl mentesen, kliensalkalmazásként futtatható, önálló mobil és asztali webalkalmazásokat. Az Adobe AIR és az Adobe Flash platform egyöntetû és rugalmas fejlesztõi környezettel támogatja a tervezõi és fejlesztõi kreativitást, valamint teszi lehetõvé az alkalmazások eszközöktõl és platformoktól független terjesztését. További platformok, például az Android, támogatása fejlesztés alatt áll."

[ link ]

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Firerock
mi ez a program amúgy?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

én még mindig keresem a hasznos alkalmazásokat....

ezmiez?
neevous
A téma azért jött létre, hogy a segítségnyújtó szerepen kívül összegyûjtse a hasznos, illetve kevésbé hasznos Air alkalmazásokat.
Amiket én használok:

Skimmer

Blogradio

Doomi

EspressoReader

És ti?