Car Town
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most ilyen:
ebbõl:
(am a TRD véletlen került rá, mert a Yarist is csináltam , és utólag vettem észre, de gondoltam már nem költök el 1000 et úgy marad)
ebbõl:
(am a TRD véletlen került rá, mert a Yarist is csináltam , és utólag vettem észre, de gondoltam már nem költök el 1000 et úgy marad)
ok az jóó, am épp most vagyok Lvl 9 en, és vettem egy Ford Fusiont, beletettem mindent, Performance: 606 <#zavart1>#zavart1>
igen azt néztem én is hogy mintha eddig nem láttam volna 😄
Mercedes SLK ami tuti új. Eddig nem volt benne.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
most frissítik, kíváncsi vagyok az új tartalmakra 😊)
Ez meg jött a haverjához biztos!
Nézzétek a haverok falait, mert úgynézki most van osztás!

Nézzétek a haverok falait, mert úgynézki most van osztás!
Þór vígi þessi rúnar
24 óra. Mindegyik 24. Az utasok száma az autó típusától függ. Az, hogy hova mentek, nem befolyásol semmit.
Na mi gördült be a garázsajtón.....:

Na mi gördült be a garázsajtón.....:
Þór vígi þessi rúnar
széép trip 😄
jelenleg nem tudom megnézni mert nincs szabad munkásom, mennyi idõ volt a túra?
jelenleg nem tudom megnézni mert nincs szabad munkásom, mennyi idõ volt a túra?
Ez nagy kár, kösz a választ.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Nekem is akkor jött meg a kedvem a játékhoz, amikor ezt a fórumot olvastam.
Nekem csak az a bajom, hogy nem tudom felszedni a padlót<#szomoru1>#szomoru1>
A fal, emelõ ... mozgatása/invertoryba rakás megy, de a padló az nem.
Nekem csak az a bajom, hogy nem tudom felszedni a padlót<#szomoru1>#szomoru1>
A fal, emelõ ... mozgatása/invertoryba rakás megy, de a padló az nem.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Ráadásul én 500at kaptam,rohadna le..a panasonicos toyotával!
Nyomkodtam csomót a szépségversenyen,alig láttam 1-2 színvonalasra megcsinált autót,szóval nem tudom hogy hozta nekem ezt össze..mert nehezen tudom elképzelni,hogy pont másik 2 kurvajól megcsinált autóval rakott be
Nyomkodtam csomót a szépségversenyen,alig láttam 1-2 színvonalasra megcsinált autót,szóval nem tudom hogy hozta nekem ezt össze..mert nehezen tudom elképzelni,hogy pont másik 2 kurvajól megcsinált autóval rakott be
A szépségversenyen ha elsõ leszel, akkor gagyi 2500-at kapsz 24 órára, szóval felejtõs.
Þór vígi þessi rúnar
A road trip azt csinálja, hogy ha fullos az autó (érdemes nagy vassal menni) akkor sok xp-t és pénzt kapsz. Én megtöltöttem az Escalade-et 6 emberrel és kaptam 6x35 XP-t és 6x300 + 5000 dolcsit. Elég jó. Bár lefoglal 1 szerelõt.
Þór vígi þessi rúnar
kicsit megette a rozsda... de télleg cuki lett, 30 percig tekergettem meg variáltam a textúrákat... <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
kiváncsi vagyok mi jóságot kapunk holnap
<#worship>#worship>
Elértem én is a 4. szintet pedig még csak 1 órát játszottam😄
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
😄DDD jogos.. úgy már tökéletes lesz.. am szerintem jobb volt az a feketés elsõ rész a kocsiknak, mármint jobban nézett ki
Voltál már garázsban? 😄
De lehet, hogy a játszósszobán kicserélem, hátha úgy jobb... Köszi. 😄
p.s.: Izléses cseresznyefa belsõ:

De lehet, hogy a játszósszobán kicserélem, hátha úgy jobb... Köszi. 😄
p.s.: Izléses cseresznyefa belsõ:

Þór vígi þessi rúnar
A fal egy kicsit szerintem egyhangú így körbe falazva 😄 am jóó 😊 <#eljen>#eljen>
<#eljen>#eljen>
vegyél pénzért pontot és akkor meglesz már ma is 😄
láttam a McLaren F1 picikét túlzás,de hát kell nekik is valami bevétel, am a Supra az egészen megéri 42 kék pontért.. arra hajtok most 😄D
naja, aztán vehetnéd meg kék pénzért az enzo-t. Láttad mennyibe kerülnek a vasak?
Kicsit horror. Nem is értem hogy gondolják.
Kicsit horror. Nem is értem hogy gondolják.
Þór vígi þessi rúnar
nem ártana pár ferrari,lambo, scooby impreza vagy esetleg más japán import..