Car Town
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már majdnem végigjátszottam a zinternetet. Ha letörlöd a mentéseim is elvesznek! <#sir>#sir>
Þór vígi þessi rúnar
:) Semmi okosság :P
És figyeld meg, hogy a bömös meg a ferrari is viagrás lesz!
Þór vígi þessi rúnar
megakartam csinálni az egyik kedvenc autóm, de így több int 14 kékszar lenne.. ehh....

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Hogyan tudnék én is ilyen matricát rárakni a kocsimra?
Csak szerkeszteni tudtam, az annyira nem sikerült jól.
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
A kutya abból van, ha veszel egy DeLorean-t vissza tudsz menni az idõbe, vagy elõre. Természetesen ha a fluxus kondenzátort felraktad.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Vw Vanagon és Vw Rabbit
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Másodszor.:Miért áll a kutya a keresztezõdésbe? Mit tegyek vele??
Harmadszor.:Mi az a 2. garázs ami a kutyára kattintva megjelenik és 1 "idõautó" van letakarva??Mit tegyek vele?
Negyedszer.:Ha jön 1 barátom és valami versenyre hív NEM A FREE RACE
akkor mit tegyek??High Stakes Track (ez a neve)és csak Back gomb van...
Válaszotokat köszönöm.
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
Ezt találtam a legmegfelelõbbnek:

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Az enyém:

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Továbbá van most egy challenge, ami 2-t ad asszem.
Þór vígi þessi rúnar
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
A másik pedig az, hogy olyan kék pontokat kizárólag csak pénzért lehet venni és nincs mód a szerzésükre a játékon belül?
én is így csináltam régen de már töröltem õket
Mit lehet tenni, ha kevés ismerõsöm Car Townozik és nem tudom növeli a versenyeim számát és nem tudok elõrébb jutni?
Gondolhattak volna erre a készítõk és csinálhattak volna egy olyasféle "single" részt, amivel javíthatjuk a nyert versenyek számát. 15ös vagyok, múlt héten, Szerdán kezdtem, de 2 megnyert versenyem van csak.
Van megoldás?
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -