Car Town

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Mint mindenki. Bár én egészben is kitudnám. De ez így jópofa. És nem viagrás.

Þór vígi þessi rúnar

Dj Tommy
*részletre<#rolleyes>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Dj Tommy
Sajnos én is csak részlet tudom megvenni.<#idiota>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

<#taps>

egy fehér 355ösre be is fizettem részletre <#vigyor3>

Pipör
ezaz 6nap múlva veszem is 😄

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Dj Tommy
Megérkezett 2 Ferrari:

nah az nekem is 😊
Mindig is nagyon jó autó marad,a régi legalábbis 😊
Fõleg a vad hangjával 😛

OrionHungary
nekem a mustang fastback
<#nezze>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

sziasztok uj vok a fórumon, énis tolom a játékot. ha van kevdetek jelölni facebookon irjatok privibe!Ciao mindenkinek és jó játékot😊

nekem a 3.-ik generációs prius tetszik 😊

OrionHungary
már a fényezést is kinéztem...

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary
melyik szép négy közül? priust is csak a lóvéfa miatt vettem meg <#hehe> mindegy, moslékszállításra jók lesznek <#idiota>

hát majd meglátjuk,azt hittem van még valami tétje is 😄
Bár az az utolsó kék Toyota elég rusnya....

bency
Jaja😛

:) Semmi okosság :P

Dj Tommy
Ezért már megéri szerintem.<#kacsint>

bency
És akkor több pénzt kapsz naponta

ennyi az egész? xD

Dj Tommy
Megnõ a Pénzt termõ fa.<#vigyor>

amúgy ez a prisuos dolog ez mire jó?Milesz ha megszereztem az összes Toyota hibrid,illetve környezetbarát változatát?

Aki akar jelöljön face-n hogy car town-ozhassunk,privibe megadom a nevemet 😊

OrionHungary

Ja ok köszi.
Am azt nemtudja vki hogy a limitált autókat mennyi idõnként "töltik újra"
vagy ez teljesen véletlenszerû?
Az a Nova nagyon kéne de ahogy nézem naponta 1000 fogy belõle és lvl38tól van én meg 32es vagyok😞

Carlos
1/24 elsõ hó 24 -en lehet megvenni majd. Január 24.

Þór vígi þessi rúnar

Üdv mindenkinek!
Visszatérve a viagrás témához: haverom nem rég kezdte és õ mondta h nem kap szintenként hanem az elején kapott asszem 20at tehát az "újak" nem szintenként kapnak.
Ha rámegyek a prius money tree-re akkor átdob a többi priushoz és ha rákattintasz vmelyikre kidob 1 ablakot és ott van 1 ilyen autós jel mint buy cars jele és ott azt írja pl az 1iknél hogy 1/24 az mi?

köszönöm a választ 😊

Carlos
nemnagyon.

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok.35-ös szintnél járok.lesz még valamikor olyan hogy kapsz autót és nyerni kell vele xy versenyt?

Dj Tommy
3 napos munka, biofuel upgrade, majd én is megcsinálom egyszer.<#vigyor>

attila49
Vélemény?😄 (Kis táblára gondolok) Lv 24, Pénz: 274,383

FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die

OrionHungary
Zonda? ezt hol találtad?

Lol?!

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Dettó. Nálam sem írja, hogy kapnom kéne és nem is kapom.
o.0

EnZsolt
Tegnap 7. szinten voltam, ma 10. és egyszer sem kaptam, igaz, nem is jelzi a "szintjelzõ", hogy kapnom kéne, de jól jönne, hátha valami jót dobna a mystery box. Így gyûjtök az MX5-re 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Bercy
Én is.
De ha rányomtok a "szintjelzõ" órára akkor írja hogy mi jár a következõ szintlépéskor.
Dj Tommy
Pedig kéne kapnod, én most léptem szintet és kaptam +1 "viagrát".

Biztos, hogy nem. Én a 30. szintnél vagyok és egyszer sem kaptam.
10. versenytõl számított 24órán túl.

EnZsolt
Azóta ismét léptem egy szintet, megint nem kaptam, illetve azt vettem észre, hogy nem versenyezhetek egy emberrel egy napon 10-nél többször. De ezt ma sem engedte, vagy totál 24 óra, aminek le kell forognia? Honnan tudhatom, hogy mikor versenyezhetek megint? Bocs a flood-ért.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

EnZsolt
Akkor itt bug van, mert nem, maradt a 13 db. Vagy megpróbálom, ha kilépek és vissza, mert tényleg nem kaptam...

bency
Biztos hogy kapsz 1et szintenként.

EnZsolt
És ilyen "viagrát" hogy tudok még szerezni, mert sajnos elszórtam õket mûhelybõvítésre, meg ilyenekre, viszont jobb lett volna egy mytery box-ot venni belõle, hátha valami jó jármû lesz benne. Most 13 db-om van, azt hittem szintenként kapok egyet, de most léptem szintet, és nem lett 14. Mindenesetre a melókat csinálom ezerrel, meg versenyzek amennyit lehet.

Melókat csináld 😄 Versenyezz a haverokkal, meg ha pénzt akarsz csinálni a versenypályán kockáztathatsz.

EnZsolt
Sziasztok!
Sajnos még új vagyok a játékban, és szeretnék kérni egy-két tippet, hogy kezdõként mit érdemes csinálni, vagy van-e valamilyen bevált taktika.

Köszi,
Zsolt

<#eljen>

OrionHungary
sajnos hibásan feszíti a tetõre a textúrát, különbözõ irányokból nézve máshogy illeszkedik, azért nem tudtam szebben megcsinálni <#confused>

OrionHungary
de kib. jó fényezés volt rajta és nem találom sehol... amúgy tényleg ló...r <#hawaii>

Carlos
20K az lószar... 😊

Þór vígi þessi rúnar

OrionHungary
<#rinya> Ráadásul tegnap eladtam a 240z-t hátha meg tudom szerezni még egyszer a kollekciót de nem tûnt el serleg... kb 20.000 bukta ahelyett hogy vártam volna még egy napot