2477
-
WinStar #1717 ez az én kocsim,csak nemtudom képhostról beilleszteni úgy mint ti :S -
WinStar #1716
[img=http://www.kephost.com/images4/2011/2/11/qgdltoawen3pfkbha1ph_tn.jpg] -
WinStar #1715 én benne vagyok abba az 50 000-be :D
-
Venom20 #1714 Miért nem rendezünk gyorsulási versenyeket igaz ahhoz fel kellene venni egymást facebook-ra de szerintem nem volna hülyeség.
Ez csak egy hirtelen jött ötlet. -
vass17 #1713 A felni és a gumi egy az egyben megegyezik Pheaper-vel, nem tehetek róla, régi design, nem akarom megváltoztatni:)
-
#1712 Elvállaltad/tátok szóval szerintem ez meg is lett beszélve.
Viszont rakni kéne autókat mert így elég vékony lesz a verseny.
50000 sárga pénzt felajánlok az első helyezettnek de legalább még ketten rakjanak.
-
vass17 #1711 A mystery box egy Nissan Titant dobott
Egyszer már megfogadtam, hogy soha többet, inkább vettem volna egy Land Cruisert:D -
#1710 Ez olyan, mint a fagyis, tacos, tejeskocsi. -
WinStar #1709 igen tegnap én is ezen agyaltam,hogy legalbáb valaki elválalta....és ez nagy szó,mert manapság mindenki mindent leszar.....szóval jó legyen.Viszont még1 ötletem van,garázs szépség verseny? :D -
#1708 Most nézem hogy 60% leárazás van a pontokból minden kocsinál, megéri akkor gyűjteni.:D -
Venom20 #1707 ez is megvan
-
Jaccy2400 #1706 jóregglt:D énseláttam mgé nagyon arc:D:D:XD -
Venom20 #1705 Srácok ez új verda vagy csak én nem láttam még ilyet ???
-
Jaccy2400 #1704 demostmér van ez egymás hátamgöött szted akkro ide irná le pontosan mivan?? most nem tök8 ki gyüjti mi elvállaltuk azt kész neked az nem mindegy kiszámolja meg h hány pontot kapott a kocsid?:D ebbe mi ellenvetni valót találsz?? csinálsz egy autót hnap d.u. beküldöd azt 5től szavaznak rá.. mint ahogy a többire aztán öszselesz sázmolva beis print screenelem ha kell az eredményt mondjuk:)me azér vunk 2en h egymást ellenőrizzük, nem ismerem a srácot.. szal jah egyenlőre a kocsis téma induljon be nem?? -
WinStar #1703 nekem meg az a véleményem hogy mindenki háta mögött ne beszéljetek erről.
Sztem legyen megszavazva elöbb hogy ki lesz az aki gyüjti a szavazatokat,stb...elöbb azt az embert szavazzuk meg.Majd utána jöhet a szépségverseny.És hozzátenném sztem egy garázsszépségversenyt is lazán lehetne ennyi erővel csinálni. -
Jaccy2400 #1702 :D:D:D like :D :D :D -
Crasher999 #1701 Elnézést a téves információkért..
Megegyeztünk Jaccy2400-al.
Most KIVÉTELESEN hnap 17:00 lehet nevezni a szavazás pedig hnap 17:00-tól Szombat éjfélig zajlik mégpedig úgy hogy elküldöd nekem és Jaccy2400-nak is hogy kire szavazol(Mi majd egyeztetünk..) és vagy Vasárnap este vagy Hétfőn valamikor kihírdetjük a győztest. A nevezés egyenlőre Price:Low to High-nál 3masával tehát a most nevezhető autó Bogár,Yaris,Pinto.
Minden Hétfőn kifogja írni valamelyikünk hogy milyen autókkal lehet nevezni.A további dolgokon mint pl hogy mit kap a győztes még gondolkozunk...
TILOS nyíltan szavazni aki ezt mégis megteszi azt kizárjuk a versenyből.(Nem áll szándékunkban csalni nekünk se ezért vagyunk ketten..) -
WinStar #1700 köszi :) -
Jaccy2400 #1699 és egy ember 3emberre szavazhat akkor és az első 3 autó price:low to highre állitsátok mer énis most jöttem rá.. XD -
Jaccy2400 #1698 jaja holnap délig nevezés és akkor febr 12 éfélig szavazás vasnap meg még egyeztetünk az eredményhirdetésrőlxD :D és akkor a győztes meg leirja mi legyen a kövi kocsi vagy hogy?? -
Crasher999 #1697 Vagy legyen az hogy holnap 12:00-ig lehet nevezni most KIVÉTELESEN és utána tehát péntek 12:00-tól Szombat éjfélig lehet szavazni.
Ez így megfelel? -
Crasher999 #1696 Oké akkor jöhet ma éjfélig az 1.kategória tehát az első három kocsi!! -
#1695 na ez gyors volt -
#1694 én azt gondoltam hogy még éjfélig lehet rakni de akkor ezzel egyedül vagyok... hacsak gyorsan nem tesznek még páran -
#1693 Én is
-
#1692 Nekem azonnal megadta, Millionare izét a tutorial közben ki is lőttem és már ott figyelt a plusz 10 pont a Car Town-ban
Vettem is gyorsan egy Mistery Boxot és volt benne egy Lotus -
Crasher999 #1691 Akkor azt kéne kitalálni h mikor mit lehet pl: Hétf-Csüt nevezés Pént-Szomb szavazás Vasárnap szavazatszámlálás(Nekem és Jaccy2400-nak) -
Crasher999 #1690 Ok -
Jaccy2400 #1689 csinálhatnám veled h egymást letudjuk ellenőrizni:)) -
#1688 skinek -
WinStar #1687 köszi :)
és skineket le lehet tölteni valahonnan? :D -
Crasher999 #1686 Esetleg nemtudom hogy tölthetem-e be ezt a szerepet de szívesen lennék olyan ember aki mondjuk gyűjti a szavazatokat vagy vmi hasonló... -
#1685 -
WinStar #1684 amúgy elmagyarázza nekem valaki hogy skineket hogy lehet a játékba betenni? :)
Előre is köszönöm :) -
#1683 neveznék
-
WinStar #1682 a millionarie Ciy-re gondoltam :D
Amúgy akkor nemtudom hogy miért nem adja meg,nekem kapásból megadta mikor visszaléptem a CT-be. -
#1681 Én se kaptam meg a rohadt élet..amugy én most fogom megvenni a Diablot nehogy lemaradjak róla és utána a Ferrarikat,Modena már van csak pénz nincs,F430 is felénél tart :P Ha megkapom a 10 pontot meg meg amit még ott irt 2 misteryt is lehet veszek :P 1et biztosan . -
#1680 Engem se zavar nagyon, csak kicsit fura, hogy valaki megkapja valaki nem . -
csoli31 #1679 Nem csak te nem kaptad meg érte azt a 10 pontot. Én se kaptam meg (de annyira nem zavar). -
#1678 Melyik játékra gondolsz? Mert a Car Town-ba most vagyok a 46-os szinten, a Millionarie City játékba meg már megléptem az 1 szintet, de majd kiderül lehet nem kapom meg lehet majd később megkapom azt a 10 pontot, mindegy azért köszi mindenkitől a segítséget meg a tanácsokat !