2477
  • WinStar
    ez az én kocsim,csak nemtudom képhostról beilleszteni úgy mint ti :S
  • WinStar

[img=http://www.kephost.com/images4/2011/2/11/qgdltoawen3pfkbha1ph_tn.jpg]
  • WinStar
    én benne vagyok abba az 50 000-be :D
  • Venom20
    Miért nem rendezünk gyorsulási versenyeket igaz ahhoz fel kellene venni egymást facebook-ra de szerintem nem volna hülyeség.

Ez csak egy hirtelen jött ötlet.
  • vass17
    A felni és a gumi egy az egyben megegyezik Pheaper-vel, nem tehetek róla, régi design, nem akarom megváltoztatni:)

• OrionHungary
    Elvállaltad/tátok szóval szerintem ez meg is lett beszélve.
    Viszont rakni kéne autókat mert így elég vékony lesz a verseny.
    50000 sárga pénzt felajánlok az első helyezettnek de legalább még ketten rakjanak.
  • vass17
    A mystery box egy Nissan Titant dobott

Egyszer már megfogadtam, hogy soha többet, inkább vettem volna egy Land Cruisert:D
  • Carlos
    Ez olyan, mint a fagyis, tacos, tejeskocsi.
  • WinStar
    igen tegnap én is ezen agyaltam,hogy legalbáb valaki elválalta....és ez nagy szó,mert manapság mindenki mindent leszar.....szóval jó legyen.Viszont még1 ötletem van,garázs szépség verseny? :D
  • kgb12
    Most nézem hogy 60% leárazás van a pontokból minden kocsinál, megéri akkor gyűjteni.:D
  • Venom20
    ez is megvan

• Jaccy2400
    jóregglt:D énseláttam mgé nagyon arc:D:D:XD
  • Venom20
    Srácok ez új verda vagy csak én nem láttam még ilyet ???

• Jaccy2400
    demostmér van ez egymás hátamgöött szted akkro ide irná le pontosan mivan?? most nem tök8 ki gyüjti mi elvállaltuk azt kész neked az nem mindegy kiszámolja meg h hány pontot kapott a kocsid?:D ebbe mi ellenvetni valót találsz?? csinálsz egy autót hnap d.u. beküldöd azt 5től szavaznak rá.. mint ahogy a többire aztán öszselesz sázmolva beis print screenelem ha kell az eredményt mondjuk:)me azér vunk 2en h egymást ellenőrizzük, nem ismerem a srácot.. szal jah egyenlőre a kocsis téma induljon be nem??
  • WinStar
    nekem meg az a véleményem hogy mindenki háta mögött ne beszéljetek erről.
    Sztem legyen megszavazva elöbb hogy ki lesz az aki gyüjti a szavazatokat,stb...elöbb azt az embert szavazzuk meg.Majd utána jöhet a szépségverseny.És hozzátenném sztem egy garázsszépségversenyt is lazán lehetne ennyi erővel csinálni.
  • Jaccy2400
    :D:D:D like :D :D :D
  • Crasher999
    Elnézést a téves információkért..
    Megegyeztünk Jaccy2400-al.
    Most KIVÉTELESEN hnap 17:00 lehet nevezni a szavazás pedig hnap 17:00-tól Szombat éjfélig zajlik mégpedig úgy hogy elküldöd nekem és Jaccy2400-nak is hogy kire szavazol(Mi majd egyeztetünk..) és vagy Vasárnap este vagy Hétfőn valamikor kihírdetjük a győztest. A nevezés egyenlőre Price:Low to High-nál 3masával tehát a most nevezhető autó Bogár,Yaris,Pinto.
    Minden Hétfőn kifogja írni valamelyikünk hogy milyen autókkal lehet nevezni.A további dolgokon mint pl hogy mit kap a győztes még gondolkozunk...
    TILOS nyíltan szavazni aki ezt mégis megteszi azt kizárjuk a versenyből.(Nem áll szándékunkban csalni nekünk se ezért vagyunk ketten..)
  • WinStar
    köszi :)
  • Jaccy2400
    és egy ember 3emberre szavazhat akkor és az első 3 autó price:low to highre állitsátok mer énis most jöttem rá.. XD
  • Jaccy2400
    jaja holnap délig nevezés és akkor febr 12 éfélig szavazás vasnap meg még egyeztetünk az eredményhirdetésrőlxD :D és akkor a győztes meg leirja mi legyen a kövi kocsi vagy hogy??
  • Crasher999
    Vagy legyen az hogy holnap 12:00-ig lehet nevezni most KIVÉTELESEN és utána tehát péntek 12:00-tól Szombat éjfélig lehet szavazni.
    Ez így megfelel?
  • Crasher999
    Oké akkor jöhet ma éjfélig az 1.kategória tehát az első három kocsi!!
  • OrionHungary
    na ez gyors volt
  • OrionHungary
    én azt gondoltam hogy még éjfélig lehet rakni de akkor ezzel egyedül vagyok... hacsak gyorsan nem tesznek még páran
  • Pipör
    Én is
  • Prézli
    Nekem azonnal megadta, Millionare izét a tutorial közben ki is lőttem és már ott figyelt a plusz 10 pont a Car Town-ban
    Vettem is gyorsan egy Mistery Boxot és volt benne egy Lotus
  • Crasher999
    Akkor azt kéne kitalálni h mikor mit lehet pl: Hétf-Csüt nevezés Pént-Szomb szavazás Vasárnap szavazatszámlálás(Nekem és Jaccy2400-nak)
  • Crasher999
    Ok
  • Jaccy2400
    csinálhatnám veled h egymást letudjuk ellenőrizni:))
  • OrionHungary
    skinek
  • WinStar
    köszi :)
    és skineket le lehet tölteni valahonnan? :D
  • Crasher999
    Esetleg nemtudom hogy tölthetem-e be ezt a szerepet de szívesen lennék olyan ember aki mondjuk gyűjti a szavazatokat vagy vmi hasonló...
  • OrionHungary
  • WinStar
    amúgy elmagyarázza nekem valaki hogy skineket hogy lehet a játékba betenni? :)
    Előre is köszönöm :)
  • OrionHungary
    neveznék
  • WinStar
    a millionarie Ciy-re gondoltam :D
    Amúgy akkor nemtudom hogy miért nem adja meg,nekem kapásból megadta mikor visszaléptem a CT-be.
  • bency
    Én se kaptam meg a rohadt élet..amugy én most fogom megvenni a Diablot nehogy lemaradjak róla és utána a Ferrarikat,Modena már van csak pénz nincs,F430 is felénél tart :P Ha megkapom a 10 pontot meg meg amit még ott irt 2 misteryt is lehet veszek :P 1et biztosan .
  • kgb12
    Engem se zavar nagyon, csak kicsit fura, hogy valaki megkapja valaki nem .
  • csoli31
    Nem csak te nem kaptad meg érte azt a 10 pontot. Én se kaptam meg (de annyira nem zavar).
  • kgb12
    Melyik játékra gondolsz? Mert a Car Town-ba most vagyok a 46-os szinten, a Millionarie City játékba meg már megléptem az 1 szintet, de majd kiderül lehet nem kapom meg lehet majd később megkapom azt a 10 pontot, mindegy azért köszi mindenkitől a segítséget meg a tanácsokat !