Car Town
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
<#worship>#worship><#hawaii>#hawaii><#nevetes1>#nevetes1>
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Itt egy videó róla.
:) Semmi okosság :P
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
idõutazással nem lehet visszamenni a doboz sorsolás elöttre? <#whatever>#whatever>
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Mondjuk igencsak sokat vacilláltam, hogy elpazaroljak-e 15 viagrát rá. De végül is megérte. Amúgy mennyibe került egy ilyen kocsi?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
hogy kell képet felrakni mer nekem nagy a méret.. szal hogy kicsinyitsem vagy vmi?
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Axelt hogyan lehet legyõzni??? mert már elértem a 10. szintet és azt írja, hogy még 31 versenyt megkéne nyernem. És azt nem tudom, hogy azt hogyan lehet megcsinálni???
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
http://www.vezess.hu/zsebgarazs/

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.