Car Town

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol 20.iáig karbantartás én ennyit vettem le belõle😄

Szerintem teljesen!Akkor jelezném: Nem saját készítésû a festésem

OrionHungary
Szabályok:
- Hétfõtõl csütörtök éjfélig lehet képet rakni (nevezni).
- Péntektõl szombat éjfélig szavazni.
- Vasárnap eredményhirdetés
- Mindenki három autóra adja le a szavazatát elsõ, második, harmadik.
- Elsõ hely 3pont, második 2pont, harmadik 1pontot ér.
- Aki rakott autót kötelezõ szavaznia és sajátra nem voksolhat.
- Minden játékos csak egy autóval nevezhet a versenybe.
- Ha nem saját készítésû festéssel indulsz jelezd.
Ezek akkor így rendben vannak?!

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary
Még faragtam rajta kicsit...

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Ok kössz reméljük ígylesz

Igazából addig nem lesz amíg nem végeznek a fejlesztéssel az én angol tudásom és értelmezésem szerint.
szabii98
basszus elég erõs a mezõny 😛

I met God. She's black

És az ott mit jelent?(angol nyelvtudásom nem tökéletes 😄) Még ki fogy nyitni vagy teljesen bezár?

OrionHungary
A felajánlott 50000 nem fog összejönni mert bezárt a track és így nincs mód az utalásra <#schmoll2>

Nevezés ma éjfélig.Szavazás Pént-Szombat éjfél.Hírdetünk Vasárnap.

jólvan nekem okés 😄 csak oldalról nem igazán vehetõ ki 😉 hnaptól van a szavazás?? vagy szombattól? nagyon már nincs nevezés😄

kgb12
Saját.

Manchester United FC

Googleben rákerestem, megtetszett a festés, megcsináltam és utána láttam, hogy van hasonló:

Bizonyíték (jó sok eltérés van, alapvetõen csak az ötlet egyezik)

Ami a neten van:

Saját (tudom vicces a másik oldal, de már nem volt hozzá kedvem, majd javítom valamikor):

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Saját..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

jah vass17 skin bocs skacok😊

winstar(Saját)

crasher(skin asszem)

benci(saját)

jaccy(saját)

csoli(saját)

kgb(saját?!)

orion(saját)

szabi(saját)

vass(saját?!)

venom(skin asszem)

eddig 10ember ha jól látom😊

<#eljen><#eljen>

csákó mind2 re igazat adok obban kijönne h kié a legjobb 2. 3. hely stb nem olyan lenne hogy 4embernek van 6pontja 3nak 5 vagy értitek 😄D
adom az ötleteket orion és vass😊)<3

Szerintem jó ötlet, és lehet, hogy nem ártana a 3,2,1 pontrendszer sem?

OrionHungary
ma éjfélig lehet még nevezni a versenyre! aki még nem tette meg annak hajrá! a nevezõk számára tekintettel mi lenne ha most három autóra szavaznánk?

NM 😄

na akkor 4.szerre

http://imgserv.info/showimage.php?img=20110215_74365507.jpg

nem sikerült na újra
http://imgserv.info/showimage.php?img=20110215_58308959.jpg" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />

Elkészült az enyém is amivel nevezek a versenyre (a másik nem igazán akart sikerülni ezért arról letettem).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

nekem se enged vass kb 6 engedett aszem
ha netán valaki keresne :

Face
Akiket ismerek azoknak sem, és nekem sem enged letölteni onnan már (pedig az volt a kedvenc helyem, mivel nagyon jó festések vannak ott). Mivel nem tudok angolul, ezért nem is tudom mit ír ki mikkor megkísérlem a letöltést.

Majd én is nevezek a szépségversenyre, de még nem döntöttem el melyikkel a kettõ közül. Ha majd megcsinálom a másik festést is, majd akkor eldõl.

Nem tudjátok véletlenül, hogy innen miért nem lehet mostanában letölteni? Kellene 1-2 új szerzeményre skin, de nem enged, hogy letöltsem..

És egy kicsit elhamarkodták. Nem sikerült eldönteni, hogy pótkerék legyen az oldalán, vagy kanna. Az egyik nézetben kerék van, a másikban kanna... :-/
OrionHungary
erõs a mezõny <#eljen>
neveznék... saját skin

eredeti

Pipör

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Aj jaj jaj jaj jaj!<#guluszem1><#wow3><#banplz>

Pipör
vettem énis 1et 😄

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Pipör
lol ezmiez ?😄

õstuning xDDDDD

hummermekkora isten :S csak kurva kékér adják😄

Carlos
hátezmi?

Þór vígi þessi rúnar

Kicsizoli
Nagyon kemény, kicsit drága, de állati frankó...

Készülget a gép lassan, de biztosan..

egyikünké se az csak Venomé ugyértem eddig azt látom😊

Enyém is saját készítésû, csak megszívtam, mert fent van egy hasonló (tudnék mutatni különbségeket elég sok helyen..).
Elb*sztam vele 1-2 órát, szóval máskor figyelmesebb leszek..

na mind1

Úgy lett megbeszélve, hogy hétfõnként lesz kitéve a kocsi típusok (amikkel lehet nevezni). Csütörtök (estig) lehet nevezni rá (lehetõleg saját festéssel, vagy a letöltött festésnél odaírva), és hétvégén lehet szavazni (vasárnap éjfélig).

bency
Nekem is saját készitésü,elég ránézni a lámpára xD Amugy szintén elsõ 😛

:) Semmi okosság :P

az enyém se letöltött,hanem sajátkészítésü,lehet látni a festésén...elsõ festésem...

nekem is ugyaniylenem van,csak 56-os számmal...és saját készítésü.

eddig csak Venomé nem az asszem

<#falbav><#falbav>és fent van egy ugyanilyen a cartownforum-on, ugyanezzel a mintaképpel<#wow1>
ennyit a belefektetett munkáról...

Oké, csak nem tudtam, hogy miért gyûjtötted õket össze😊

Neveznék:

Carlos
Hát igen. Valahogy szûrni kéne, hogy ezek saját ötletek legyenek ne pedig "lenyúlt" skinek...

Þór vígi þessi rúnar

sziasztok annyi érdekelne õszintén h ki nyomatta skin alapján ?? látok pár egyedit (enyém is) csak jah h azér legyen meg az ereje a sajátosságnak😄