Car Town

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kgb12
Egy kis változás, ez már a végleges verzió !

Manchester United FC

Eddig össz-vissz 3 nevezõ van 😄

Elkészült az én kocsim is amivel neveznék.

Kénytelen voltam felülrõl is csinálni képet, mert oldalról a motorháztetõt igencsak furcsán mutatja.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

OrionHungary

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Hellótok nekem lenne 1 kérdésem!! sok embernél láttam házakat stb... azt hogy kell csinálni? vagy csak bizonyos szintnél lehet? én 39es vagyok, elõre is köszi
91e majdnem 😄

Dj Tommy
Most látom hogy mennyi alkatrész kell a nascar kocsihoz, kéne 1-2 ember, aki aktívan küldené az alkatrészeket, persze én is küldenék, ami kéne.<#kacsint>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Carlos
ha jól csinálsz mindent, akkor perfect lesz. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

fizettem 2 kéket de megint elcsesztem.Próbáltam úgy de akkor perfect lesz ha jól csinálnod?

ok este megpróbálom kössz

Carlos
Akkor indítsd el a hosszúakat amikor már a ( ) bal széle ( eléri a csík (.....) bal szélét és akkor engedd el amikor a jobb széle kábé a jobb szélén van.
Nekem elsõre sikerült, nem is kellett szenvednem vele.
108K-t csináltam elsõre asszem.

Þór vígi þessi rúnar

nem bírom megnyerni a nascar versenyt😞 vki help 87e pontom lett és 100e kell! Vki valami jó technika vagy valami pls

Prézli
Remélem nem bánjátok ha felteszek pár képet, az elmúlt idõszakban egész sokat "fejlõdtem" a játékban, csak az a mocskos Nascar roncs nem bír megépülni, mert lusták az ismerõseim még ahhoz is, hogy kitöltsék a csapatot.

Ez pedig egy hatalmas ték 😄

bency
Köszi 😛

:) Semmi okosság :P

kgb12
Én is neveznék ezzel :

Ez van nem lett olyan jó szerintem <#nemtudom>

Festés saját!

Manchester United FC

OrionHungary
Ezüstnyíl... elég zsír <#eljen>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

bency
Wrong topik xDD Bocsi...

bency

OrionHungary
Neveznék... Egy enyhe utalás a készítõknek milyen verda hiányzik nagyon a játékból

OrionHungary
Ami jár az jár, valamikor csak kinyit a track vagy versenyzünk százat <#idiota>

OrionHungary
A heti típusok:

Ha annyira akarod felvehetlek. De hogy a pénzt hogy oldjuk meg, hogy megkapjam tõled, azt még nem igazán tudom (nem mintha amiatt vennélek fel).

Carlos
Igen. (Nem használtam viagrát)

Þór vígi þessi rúnar

már kész is van ? 😮

Carlos
Napa 500:

Þór vígi þessi rúnar

OrionHungary
Gratulálok a gyõzelemhez! Vegyél fel FB-n (ugyanaz a nevem mint itt) hogy átvehesd a nyereményed. <#taps>

kgb12
Tudom már rájöttem köszi !

Manchester United FC

Ask friendsel tudod az embereket a csapatba rakni
Carlos
kuncsorogni kell az ismerõsöktõl alkatrészeket.

Þór vígi þessi rúnar

Pipör
azért ez durva versenyeztem egy gyerekkel szintén lamboval volt én csináltam 9630 at mondom ezt tuti nyertem erre õ 14987 et :/

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Pipör
az a baj h összerakásnál 2kék az ár annyim meg nincs

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

kgb12
Ó azt megköszönném, még annyi hogy az embereket csak pontért lehet meghívni vagy lehet barátot is a csapatba ?

Manchester United FC

Én már építem a kocsit, kell 5 ember utánna meg elég sok alkatrész, de addig nem használhatod egyik emelõd ha továbbjutottam mondom még mivan ha kell😊
kgb12
Értem, akkor amíg csinálom a kocsit addig gondolom a garázsomba nem dolgozhatok, de nem baj megpróbálom remélem nem sok pénz lesz 😄

Tényleg de kipróbálod ?

Manchester United FC

nektek hogy indult el a játék?Nekem a garázs kidolgozásnál kiakad....

Igen az a lényeg le van írva a 3 lépés:1.szedd össze a munkásaidat
2.Rakd össze a kocsit 2 hét vagy kevesebb alatt
3.Nyerj meg vele vmi versenyt
Am sztem vmibe kerülni fog az összerakása a kocsinak de ez csak 1 tipp....

kgb12
Értem nem kell pénzt érte adni ? Vagy az kiderül ott azért megnézem de a térképen van a Daytona pálya is szóval lehet majd vele versenyezni is ?😮

Manchester United FC

Szerintem csak annyi h megkapod azt az autót amelyiket kiválasztod..

kgb12
Mire jó a Daytona Challenge ? Ha megéri akkor belevágok 😄

Manchester United FC

valaki help!
Hogy lehet odamenni az ilyen hot spot-okhoz?

Pipör
jaja durva

sõtt,nekem bese hozza a CT-t

mi újjult meg rajta?Nekem semmi változás,a verzió szám is ugyanaz 😄

zS0La
Megújult a Car Town elég keményen!!! <#guluszem1>

Én is azt használok. Lehet kicsit rosszul fogalmaztam meg a mondatott (a photoshop helyet, inkább képszerkesztõt kellet volna írnom).

Én GIMP-et használok😊
OrionHungary

Pedig nem nehéz. Csak annyi, hogy kell tudni egy alap photoshopot, semmi többet.<#wink> Ezt tapasztalatból mondom, mert én se értek annyira a photoshophoz, és mégis újra vezetek a versenyben.<#lookaround>

szabii98
A skyline naon fain<#eljen>

I met God. She's black

különben meg Orion autója ugyanolyan mint az enyém,csak több benne a kék,és 57-es a számozása a 33 helyett xD