Bruce Willis lesz a főgonosz az Expendables 2-ben?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azert ez igy nem igaz....
Szinkron meg max az idõsebbeknek kell akik nem tudnak angolul, no meg az analfabéna twitter generációnak. 😄
Valóban jó a film, de lehet hogy kész lesz a második rész mire itthon mozikba kerül az elsõ, ehe. 😊
Skacok, jó a film! A maga módján, a maga keretében, még távolramutató mondanivalója is van (nem is akármilyen, életbölcsesség-szintû!), tehát nincs vele semmi gond. Oké, kicsit sok a vér, de hát ez egy ilyen film, ezt is vártam mégha utálom is az ilyet.
Sly hozta amit kell, és nem csak azt a fura érzést hogy mit keres egyazon jelenetben Jet Lee, Dolph Lundgren és Sly! Swarzi és Stallone pedig úgy osztják egymást, hogy csak úgy röpködnek a poénok. 😄
És ha erre járna egy ASVA-s csipkerózsika vagy valaki a Palace Pictures-tõl és azt gondolná hogy bakker, még egy mozinézõvel kevesebb, akkor elárulom, hogy októberben simán el fogok menni egy-két barátommal újra megnézni a filmet moziban, akkor már szinkronnal, úgyhogy le lehet nyugodni. 😊
Sly hozta amit kell, és nem csak azt a fura érzést hogy mit keres egyazon jelenetben Jet Lee, Dolph Lundgren és Sly! Swarzi és Stallone pedig úgy osztják egymást, hogy csak úgy röpködnek a poénok. 😄
És ha erre járna egy ASVA-s csipkerózsika vagy valaki a Palace Pictures-tõl és azt gondolná hogy bakker, még egy mozinézõvel kevesebb, akkor elárulom, hogy októberben simán el fogok menni egy-két barátommal újra megnézni a filmet moziban, akkor már szinkronnal, úgyhogy le lehet nyugodni. 😊
örüljünk, mert szinkronnal van esélye a szolid sikerre.
október végéig várni kell vele, s sajna szinkronos lesz... pedig szinte mindegyik szereplõnek elég karakteres a hangja, Statham-mel, és Sly-jal az élen...
http://www.origo.hu/filmklub/blog/hir/20100830-magyarorszagon-oktoberben-mutatjak-be-sylvester-stallone-the-expendables-cimu-akciofilmjet.html
http://www.origo.hu/filmklub/blog/hir/20100830-magyarorszagon-oktoberben-mutatjak-be-sylvester-stallone-the-expendables-cimu-akciofilmjet.html
ígyvan, ide ilyen tinivámpírok meg éneklõ meleg iskolások kellenek premierbe<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Senki nem hiszi azt, hogy direkt nem mutatják be...biztos megvan a jó kifogásuk (pl. valami frappáns címen gondolkoznak), de attól ez még szánalom. Az a hülye, aki ezt nem látja be és védi õket minden alkalommal...
jé, még egy hülye, aki azt hiszi, hogy direkt nem mutatják be. anyám. olvass már után.
még talán moziban is megnéztem volna, thx magyar forgalmazók!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
jó film, ez meg jó ötlet, úgy legyen Sly. Várom a 2. részt<#eljen>#eljen>
Már tölthetõ dvd minõségben (köszönet a forgalmazónak, pedig fizettem volna érte), szerintem remek akció orgia lett! Passzolna Bruce a képbe és Schwarz is jöhetne!
Jó ötlet! Szerintetek mire elkészül a kettõ itthon leadják az elsõ részt? Vagy majd kettõt egybe nyomatják? Vagy csak simán a második részt fogják forgalmazni? vagy még azt sem?
Úgy legyen. <#eljen>#eljen>
<és ez valóban bizakodásra ad okot 😊>és ez valóban bizakodásra ad okot 😊>
<és ez valóban bizakodásra ad okot 😊>és ez valóban bizakodásra ad okot 😊>