15
  • bmw
    Azert ez igy nem igaz....
  • tntmax
    Szinkron meg max az idősebbeknek kell akik nem tudnak angolul, no meg az analfabéna twitter generációnak. :D
  • tntmax
    Valóban jó a film, de lehet hogy kész lesz a második rész mire itthon mozikba kerül az első, ehe. :)
  • endrev
    Skacok, jó a film! A maga módján, a maga keretében, még távolramutató mondanivalója is van (nem is akármilyen, életbölcsesség-szintű!), tehát nincs vele semmi gond. Oké, kicsit sok a vér, de hát ez egy ilyen film, ezt is vártam mégha utálom is az ilyet.

Sly hozta amit kell, és nem csak azt a fura érzést hogy mit keres egyazon jelenetben Jet Lee, Dolph Lundgren és Sly! Swarzi és Stallone pedig úgy osztják egymást, hogy csak úgy röpködnek a poénok. :D

És ha erre járna egy ASVA-s csipkerózsika vagy valaki a Palace Pictures-től és azt gondolná hogy bakker, még egy mozinézővel kevesebb, akkor elárulom, hogy októberben simán el fogok menni egy-két barátommal újra megnézni a filmet moziban, akkor már szinkronnal, úgyhogy le lehet nyugodni. :)
  • winnie
    örüljünk, mert szinkronnal van esélye a szolid sikerre.
  • pokolfiu
    október végéig várni kell vele, s sajna szinkronos lesz... pedig szinte mindegyik szereplőnek elég karakteres a hangja, Statham-mel, és Sly-jal az élen...

http://www.origo.hu/filmklub/blog/hir/20100830-magyarorszagon-oktoberben-mutatjak-be-sylvester-stallone-the-expendables-cimu-akciofilmjet.html
  • tommygear
    ígyvan, ide ilyen tinivámpírok meg éneklő meleg iskolások kellenek premierbe
  • CaptainRumi
    Senki nem hiszi azt, hogy direkt nem mutatják be...biztos megvan a jó kifogásuk (pl. valami frappáns címen gondolkoznak), de attól ez még szánalom. Az a hülye, aki ezt nem látja be és védi őket minden alkalommal...
  • edios
    köszi
  • winnie
    jé, még egy hülye, aki azt hiszi, hogy direkt nem mutatják be. anyám. olvass már után.
  • edios
    még talán moziban is megnéztem volna, thx magyar forgalmazók!
  • sandor8206
    jó film, ez meg jó ötlet, úgy legyen Sly. Várom a 2. részt
  • Torek
    Már tölthető dvd minőségben (köszönet a forgalmazónak, pedig fizettem volna érte), szerintem remek akció orgia lett! Passzolna Bruce a képbe és Schwarz is jöhetne!
  • CaptainRumi
    Jó ötlet! Szerintetek mire elkészül a kettő itthon leadják az első részt? Vagy majd kettőt egybe nyomatják? Vagy csak simán a második részt fogják forgalmazni? vagy még azt sem?
  • viizo
    Úgy legyen.

[és ez valóban bizakodásra ad okot :)]