12
  • Darc1n
    #12
    Lehet, hogy elfogult vagyok, de screenshotok alapján grafikailag a D2 nyomába sem ér, nem hogy a Diablo 3 vagy akár a Torchlight szintjét akár csak megközelítené.
    A Diablo III nem mellesleg 2011-ben jelenik meg, a legfrissebb információk alapján. Lehet, hogy a cikk írója a jövőbe lát, de én inkább mást gondolok. Ez a Soul Bind c. játék gagyi, SMS hajhász játék lesz szerintem is, akár négy társunkkal karöltve, akár nem...
    diablo3.hu
  • hdo
    #11
    A crpg gyűjtőfogalom, amibe a hns is beletartozik. Ha az RPG lenne az általad említett mértékben gyűjtőfogalom, akkor minden egyes játék amiben nem magadat, hanem egy másik személyt alakítasz, az RPG, amibe beletartozna az RTS, FPS stb.
  • cateran
    #10
    Minden alkalommal elmondom -most is-,hogy az rpg gyujtofogalom..a hack and slash stilus is beletartozik...(bar azert rpg nr1-nek nevezni..na az az en szememet is bantja,akkor is, ha szerintem is nagyon jol eltalalt jatek..a crpg/hack`n slash kategoriban viszont abszolut nr1:))
  • Ersiman
    #9
    A Diablo akkor lehetne RPG "Námbör Oán", ha nem egy rpg elemeket használó akciójáték lenne. Attól még persze lehet jó, már aki szereti... De ne sorold már egy kategóriába a BG-szériával mert ég és föld. (Nem a Diablo javára.)
    Engem érdekel ez a Soul Binder is. :) Az meg hogy fizetős lesz-e vagy nem, majd elválik... Néhány órát szórakozni biztos jó lesz!
  • sz4bolcs
    #8
    A diablo nem is rpg.
  • Wittgen
    #7
    Én azért mind a 3 felsorolt progit ki fogom próbálni, bár igaz, hogy a Diablo 3 a legvártabb cím (most, hogy a Mafia 2 és a StarCraft 2 megjelent).
  • Beygír Gücü
    #6
    :D
  • brodix
    #5
    Hát engem nem nagyon izgat, hogy milyen gyorsan adják ki az új részeket.
    Nálam a Diablo megmarad az RPG-k között "Námbör Oánnak"! Személyes kedvencem a második rész a Lord of Destruction-nel felszerelve. Természetesen ott is hever a polcomon eredetiben.
    Mellesleg ingyenes?
    A Diablo második részét és a kiegészítőt együtt meg tudtam venni 3500Ft körül nem oly rég, és ez volt az összköltség, mivel nem volt havidíj, eldugott plusz költségek, és rögtön mehettem is Battle.net-re.
    Mint alant hdo már kifejtette, a Soul Binder aligha lesz teljesen ingyenes, így hát már ott is vagyunk, hogy árban ugyan ott vannak, minőségben meg...
    Egy klónnak okés, elvégre a Dio 2 már elég régi, na de
    azért egy online böngészős játékot a Diablo 2 utódjának kikiáltani?
    Nem ismerem ezt a játékot, de azért ez mindenképp erős.
  • Bren X
    #4
    Diablo 3 az új Duke Nukem Forever!
  • okosan gyerekek
    #3
    De szomorú. :(
  • hdo
    #2
    Az "ingyenes" - szagot fogtam a "böngésző" szóra - ott fog kimerülni, hogy ugyan ingyen fogsz tudni vele játszani, akiknek lesz elég pénze, azok becsukott szemmel fognak tudni eltángálni, csupáncsak azért, mert megtehetik. A toplistákra - ha lesz ilyen - meg ne is álmodj hogy bejutsz az első 250-be anélkül hogy fizettél volna a karidért! :D
  • Fbn Lx
    #1
    a mester egy rog-kben megszokott karakterosztály? :0
    mit takar az, hogy mester? :D