A Treyarch nem készít több világháborús FPS-t
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én mindig is a "rosszfiúkkal" szerettem volna nyomulni. Pl a CS-ban is mindig a tenoristák oldalán harcoltam. A fax kivan a sok hõsbõl (amcsi katonák/zsaruk).
Teljesen igazad van!
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Imádod vagy nem imádod, de ez akkor is úgy van, hogy te soha a büdös életbe nem lehetsz a tengely hatalmak oldalán mert az a gonosz.
Csak multiban, de az már teljesen más, az nem kampány...
"hõs oroszokkal felszabadítani fél Európát"
Kurvanagy felszabadítás volt mondhatom... Inkább gyarmatosítás kb
Csak multiban, de az már teljesen más, az nem kampány...
"hõs oroszokkal felszabadítani fél Európát"
Kurvanagy felszabadítás volt mondhatom... Inkább gyarmatosítás kb
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
A Medal of Honor esetében a briteknél éppen egy ilyen eset miatt ál a hadügynél mert a multiban lehet tálibokat is irányítani s így "hõs angol katonákra kell vadászni" állításuk szerint ami nem jó.
Jahh mert az persze nem gond hogy a tálibokat akiknek szintén van népes családjuk nyugodt szívvel lehet írtani, az nem probléma.
Jahh mert az persze nem gond hogy a tálibokat akiknek szintén van népes családjuk nyugodt szívvel lehet írtani, az nem probléma.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Imádom, hogy minden 2VHs témánál megjelenik egy ilyen újkori "holokamus" "mesekauszt"-os történész. 😊
Egyébként meg nem volt a jó a hõs oroszokkal felszabadítani fél Európát? 😛
Egyébként meg nem volt a jó a hõs oroszokkal felszabadítani fél Európát? 😛
Ameddig ilyen mesekauszt nyomás alatt él a fél világ (ha nem az egész) addig sosem lesz,mert egybõl minden tetûhintások által irányított országból tiltakozást fog kiváltani...
Egyébként a könyökön jön ki a 2. vhb,abszolõt nem is érdekel semmilyen formában játékban,legfeljebb az említett német oldallal történõ fõszerepeskedés.😊
Egyébként a könyökön jön ki a 2. vhb,abszolõt nem is érdekel semmilyen formában játékban,legfeljebb az említett német oldallal történõ fõszerepeskedés.😊
Egy fõleg a co-op ra hangsúlyt helyezõ II. világháborús játék nagyon bejönne. Ilyen Ryan közlegény megmentése, utolsó csata feeling, ahol x társaddal tartod a várost. Vagy már van ilyen? 😛
Én a magyart/német hadjáratot jobban csipáznám. 😊
Erõsen támogatnám az ötletet.
Rettentõ mód unalmasak már az amcsi/szövetséges oldali harcok.
Rettentõ mód unalmasak már az amcsi/szövetséges oldali harcok.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Olyan mikor lesz, hogy a német oldalról lehessen játszani single playert?