22
  • Stefling
    lol
  • zsottya
    Akiknek tetszett, ez is tetszeni fog :D
    http://www.youtube.com/watch?v=_K9AxO5t4BE
  • csuszi
    a hozzászólók többségének:
    irónia
  • Inquisitor
    Miért, az nem tűnik viccesnek, hogy bármilyen indiai filmben legalább 3x nekiáll mindenki egyszerre táncolni meg énekelni, tök mindegy, hogy sci-fi, horror vagy akciófilm?
  • bmw
    Hat eleg gagyi...
    A helikopteres dolog az meg olyan mint a Die hard 4ben.:)
  • FoodLFG
    Megszoktuk, lehet rá számítani. Én már csak azért kattintok ezekre a címekre a readeremben, hogy röhöghessek, hogy már megint mekkora faszságal jön. (:
  • Real Ebola
    Hatásvadászviktor ismét bepalizott benneteket! MUHAHAHA (gonosz kacaj...) :) Haj-rá Vik-tor! Haj-rá Vik-tor! Haj-rá Vik-tor! : )))))))))))))))))))))))))
  • FoodLFG
  • FoodLFG
    Lehet, hogy nem kezdők az alkotók, de attól még igénytelen. Először még nevetséges, de utána már csak fárasztó.
    India pedig egy nagy kaotikus foshalom.
  • Kindred Blades
    Azt hiszem, hozzáfűzni már semmit nem kell, ezért csak +1.
  • Justil
    az a baj, hogy ti (akik lehúzzátok) nem értitek ennek a lényegét. vicces. szórakoztat. nagyon szar, de lehet rajta röhögni. sokkal szórakoztatóbb, mint hollywood vígjátékai, persze más okból nevet az ember ezen, mint azon, de akkor is. ez a kis részlet meg epic :)
  • ntom
    a die hard 4-ben is így szedi le a helikoptert mr. willis
  • shandix
    Ez tök jó. Bár nálam, az év legzseniálisabb akciójelenete a Kick-Ass -ben van.
  • bcrics
    Volt vmi hasonlo scene a Wolverine Origins filmben is,csak ott motorral szált bele
    a kopterbe aza rc,és az jobban tetszett:D
  • bladesoft
    Bollywood egy fostenger..... ennyi.
  • bippo
    Mea Culpa, nem olvastam el a videó alatti részt. Sorry.
  • bippo
    Ez még paródiának is szar.

"Az alábbi jelenet minden idők legdrágább telugu filmjéből, a Magadheera-ból való. " - mi az a telugu?
    (Közben utánanéztem. Tök úgy írtátok, mintha ez közismert szó lenne. Vagy én vagyok ennyire műveletlen?)

Amúgy ha ez a legdrágább, nem vagyok kíváncsi a többire.
    (Bár ez csak előítélet. Itthon a Kisvuk meg a Hídember is rohadt drága volt.)

• ntom
    You need a bun to bite Benny Lava!
  • ZeGa
    De jót mosolyogtam ezen, istenem.
  • radical@work
    legjobb
  • endrev
    Nem, nem volt jó az ötlet sem. Ilyen hülyeségsorozatot egyetlen jelenetben csak egy tizenéves gyerek talál ki, aki írónak készül, és bár valószínűleg az is lenne később, utólag szégyellné ezt a szárnypróbálgatást.
  • endrev
    Zseniálisnak inkább gyermeteg, a vágástechnika, az operatőri munka, a színészi játék és a dramaturgia pedig szánalmas... :D Ezért nem bírom a Bollywood-filmeket. Valahogy komolytalanok. Még a magyar filmek is jobbak. De az ötlet jó volt.