22
-
#22 lol -
zsottya #21 Akiknek tetszett, ez is tetszeni fog :D
http://www.youtube.com/watch?v=_K9AxO5t4BE
-
#20 a hozzászólók többségének:
irónia -
Inquisitor #19 Miért, az nem tűnik viccesnek, hogy bármilyen indiai filmben legalább 3x nekiáll mindenki egyszerre táncolni meg énekelni, tök mindegy, hogy sci-fi, horror vagy akciófilm? -
bmw #18 Hat eleg gagyi...
A helikopteres dolog az meg olyan mint a Die hard 4ben.:) -
FoodLFG #17 Megszoktuk, lehet rá számítani. Én már csak azért kattintok ezekre a címekre a readeremben, hogy röhöghessek, hogy már megint mekkora faszságal jön. (: -
Real Ebola #16 Hatásvadászviktor ismét bepalizott benneteket! MUHAHAHA (gonosz kacaj...) :) Haj-rá Vik-tor! Haj-rá Vik-tor! Haj-rá Vik-tor! : ))))))))))))))))))))))))) -
FoodLFG #15 -
FoodLFG #14 Lehet, hogy nem kezdők az alkotók, de attól még igénytelen. Először még nevetséges, de utána már csak fárasztó.
India pedig egy nagy kaotikus foshalom. -
Kindred Blades #13 Azt hiszem, hozzáfűzni már semmit nem kell, ezért csak +1. -
Justil #12 az a baj, hogy ti (akik lehúzzátok) nem értitek ennek a lényegét. vicces. szórakoztat. nagyon szar, de lehet rajta röhögni. sokkal szórakoztatóbb, mint hollywood vígjátékai, persze más okból nevet az ember ezen, mint azon, de akkor is. ez a kis részlet meg epic :) -
ntom #11 a die hard 4-ben is így szedi le a helikoptert mr. willis -
shandix #10 Ez tök jó. Bár nálam, az év legzseniálisabb akciójelenete a Kick-Ass -ben van. -
bcrics #9 Volt vmi hasonlo scene a Wolverine Origins filmben is,csak ott motorral szált bele
a kopterbe aza rc,és az jobban tetszett:D -
bladesoft #8 Bollywood egy fostenger..... ennyi. -
bippo #7 Mea Culpa, nem olvastam el a videó alatti részt. Sorry. -
bippo #6 Ez még paródiának is szar.
"Az alábbi jelenet minden idők legdrágább telugu filmjéből, a Magadheera-ból való. " - mi az a telugu?
(Közben utánanéztem. Tök úgy írtátok, mintha ez közismert szó lenne. Vagy én vagyok ennyire műveletlen?)
Amúgy ha ez a legdrágább, nem vagyok kíváncsi a többire.
(Bár ez csak előítélet. Itthon a Kisvuk meg a Hídember is rohadt drága volt.)
-
ntom #5 You need a bun to bite Benny Lava! -
#4 De jót mosolyogtam ezen, istenem. -
radical@work #3 legjobb -
endrev #2 Nem, nem volt jó az ötlet sem. Ilyen hülyeségsorozatot egyetlen jelenetben csak egy tizenéves gyerek talál ki, aki írónak készül, és bár valószínűleg az is lenne később, utólag szégyellné ezt a szárnypróbálgatást. -
endrev #1 Zseniálisnak inkább gyermeteg, a vágástechnika, az operatőri munka, a színészi játék és a dramaturgia pedig szánalmas... :D Ezért nem bírom a Bollywood-filmeket. Valahogy komolytalanok. Még a magyar filmek is jobbak. De az ötlet jó volt.