Asus AI Suite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Indítsd el a Turbo V Evo-t, azzal lehet tuningolni a procát és auto tuning is van benne.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Tudnál segíteni, hogy hol kezdjem el?
Mert rákerestem már mindenhol és amit találtam azt nem találom meg a Bios-omban. 😞
Mert rákerestem már mindenhol és amit találtam azt nem találom meg a Bios-omban. 😞
Pedig szerintem tuningolni csak a BIOS-ban érdemes.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Akkor tudnál valamit ajánlani hozzá?
Bios-ban nem tudom hol és hogyan kell.
Bios-ban nem tudom hol és hogyan kell.
Sziasztok!
Elõre is elnézést, hogy ha rossz helyre írok, de egy problémám lenne az Asus AI Suite nevû programmal.
Most vásároltam egy gépet.
A lényeg, hogy van egy Asus P5kpl-vm alaplapom, hozzá egy Intel E6550-es proci.
Felrakom Xp-re a progit és nem csinál semmit.
Elindul és egyszerûen kiírja h nem hajlandó az alap órajelet felismerni vagy valami ilyesmi és semmit nem ír ki csak befagy.
Valaki segítsen.
Elõre is köszönöm!
Üdv.: J
Elõre is elnézést, hogy ha rossz helyre írok, de egy problémám lenne az Asus AI Suite nevû programmal.
Most vásároltam egy gépet.
A lényeg, hogy van egy Asus P5kpl-vm alaplapom, hozzá egy Intel E6550-es proci.
Felrakom Xp-re a progit és nem csinál semmit.
Elindul és egyszerûen kiírja h nem hajlandó az alap órajelet felismerni vagy valami ilyesmi és semmit nem ír ki csak befagy.
Valaki segítsen.
Elõre is köszönöm!
Üdv.: J