40
Rambo filmek
-
#40 ugy-tunik-tenyleg-johet-rambo-5 -
#39 Én nagyon várom az 1x tuti -
#38 Hol lesz az már az első résztől? Bár ha Sly írja, még lehet jó történet belőle. -
#37 Nesztek SOK PÖCSNEK -
dave86 #36 Itt mindenki beteg!!!!!
Swarcenegger a király vazzze!!!!
-
#35 "Stallone olyat eresztette el a friss Empire magazinban (aki nem tudná: egyik legnevesebb filmes lap), hogy "I think Rambo's pretty well done. I don't think there'll be any more. I'm about 99 per cent sure." Azaz szerinte ennyi volt a karakter, a 4. rész végén ugye hazatért, onnantól már ennyi volt, hagyjuk békében lábatlógatni a verandán elhelyezett hintaszékben.
Btw: ezt az Expendablesnek köszönhetjük, mert bízik benne Sly, hogy inkább annak a folytatása fontosabb." -
#34 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
#33 ecsém te keméynebb vagy mint a rambóhárom btw ramboban az a fasza, hogy a válságban is simán nyerne, mert lazán végiglőtte az egész "sorozatot" egy tárral -
#32 az első résznek van egy alternatív befejezése amiben Trautman lelövi Johnt.asziszem youtubeon fennvan.egyébként én annyira elvetemült voltam hogy még a 3 rambo könyvet is elolvastam :) -
readswift #31 DIP tokos ram! LOL! -
Pio #30 -
#29 ranbó nyugdíjba vonult
nincs több
elfogyott -
#28 -
#27 cső tajparaszt! -
#26 A RAMBO? AZ EGY BUZIAK! -
#25 -
Dean Winchester #24 azt hittem az első hsz-re ment , néztem is h semmi hiba sincs benne :D
aztán olvasgatok..
" kötekeggy ahozz menny el "
XDDDD ez kemény,megértem h nem kell helyesen írni mert ez egy fórum, de hát nekem a kezemre se esik helytelenül írni a szavakat :S
mondjuk erről jut eszembe volt osztálytársam :D msn-en beszéltünk és ő kajak úgy ír ahogy ejti a szavakat XDDDDD
egyébként Rambo -
#23 Kedves baratom ahelyett, hogy ilyen topikokat nyitsz (es mergezel bennunket a fantasztikus helyesirasoddal amit meg igy 30 felett sem voltal kepes megtanulni) inkabb terj vissza a jatekaidhoz es eld ki magad ebben, de ne itt az SG-n:
htxbyekickbandel -
#22 gyorsan nézd meg a rambo 4-et, nehogy agyvérzésed legyen itt a nagy izgalmak közepette. vagy meg adjam Sly számát? tud adni tanácsokat h vezesd le a felesleges SG-s feszültségeidet :) -
Paya23 #21 Sonya! Sub Zero!
Fight! -
#20 mintha irtak volna hogy lesz meg egy rambo film! -
#19 Ugyirok ahogyygygygyg akarok ez nem heylyesirásoóra!aza bayjly hogy mindig van egy ien faszcsíra mint te aki beleköt mindenbe, mindenkibe,de nem baylyj látom jobbbbb dolgod nincs ugyhogy huzd csak keményebben -
#18 ajaj kis lelked meglett sértve. kötekegggggy 5 gy-vel van, hát ezt sem tanultad meg a Rambo 2 alatt? -
convi20 #17 rambo megölte shadowgay-t -
#16 te meg csak azért jössz ide hogy kötekeggy ahozz menny el 1 focimecsre paraszt azt remélem beis basznak 1et! -
ktomi22 #15 luuuuuuk..... ich bin dain faaaaaaaateeeeeeeeer -
#14 -
#13 mi a fasznak új topik ahhoz, h beszélgess egy 4 részes sorozatról? nyissál a star warsnak is egyet hát ha vki még nem tudja, h ki kinek az apja... -
#12 te meg nyilván nem láttad a Tango és Cash filmet...nagy Stallone rajongó... -
#11 Meg a te értelmiségedis ugylátom
Szerintem még nemis élté mikor kijött az elsö Rambo film -
#10 Olvass már egy picit feljebb:(( Rambo filmek -
#9 "Rambo, az egy buzi..." -
#8 na figy ez Rambo filmek röl beszélgetés topikja!
nemislehez ujj topikot nyitni addig mig nem ellenörzöl
na akkor most miröl is beszélgetünk? -
#7 ez nem a rambó 5 topikja -
#6 amúgy meg itt a topikja úgyhogy főleg klóóóz -
#5 Erre gondolok énis, nem érdemlimeg szegény Stallone hogy leégessék -
#4 nem lesz 5. rész, zárható! -
#3 Várhatsz egy ideig :) Rambo stallone nélkül nem létezik és mivel ő már nem fogja eljátszani, így nem lesz több Rambo film.
Legalábbis nagyon remélem, hogy nem gyalázzák meg a sorozatot valami erőltetett folytatással, előzménnyel, egy másik színésszel. -
ktomi22 #2 en a 22. reszt varom -
#1 Szevasztok én várom a Rambo filmek folytatását,
és TI?