Szélsőséges Mafia 2 értékelések
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Tán jobb lett volna, ha tovább olvasol, mielõtt "lekamuzod" a bibliát.
(Lukács Evangéliuma, 20:46-47)
"Óvakodjatok az írástudóktól, akik szeretnek díszes köntösben járni, és szívesen veszik a köszöntéseket a tereken; szeretik a fõhelyeket a zsinagógákban és az asztalfõn ülni a lakomákon; akik felemésztik az özvegyek házát, és színlelésbõl hosszan imádkoznak. Ezekre vár a legsúlyosabb ítélet."
Ülj le fiam, egyes.
By the way, a játék nagyon jó, legalábbis ahol én tartok benne, cikkekre nem mindig kell hallgatni...
vmelyik újságban annak idején a warcraft 3-ra is vagy 3 pontot adtak a single részre... aztán következõ hónapban adtak vagy 7-et a multira és magyarázkodtak, hogy ezt most nem azért csináltuk, mert a múltkor lehúztuk, de valójában senki sem ért vele egyet...
haha
más: JULIUS CAESARNAK: az írástudók nem azokat jelentik akik írni-olvasni tudak, hanem adott korban a szent szövegekkel foglalkozókat, akik tetszõlegesen azt mondhattak a jónépnek, amit akartak, hiszen õk úgy sem tudták mi van leírva... így a felháborodásod, már megbocsáss, kissé ostoba.
Harmadrészt már nem tudom ki írt a mi "szeretett" Magyarországunkról, de jobb lenne ezt ennyire nem túlspilázni. Az ellenségkép keresése atavisztikus pszichológiai trükk, hogy a saját közösségünket összefogjuk valaki ellen, csakhogy elõbb mindenkinek a saját háza táján kéne rendet tenni. Pl.: te veszel jegyet? Befizeted az adód és a járulékokat? (Most általánosságban értem persze, nem személyeskedve.) Mert szeretett kis hazánkban az emberek többsége még ma sem igazán érti, hogy az állam nem ingyen tartja el õket, mert "Állam" nincs is. Az Állam emberek és intézmények közössége, nem valami télapó. Fizetsz, mûködnek a dolgok, nem fizetsz, szar sem mûködik...
Bár "szeretett" országunkban még ez sem feltétlen igaz, mert simán lenyúlják a pénzeket, szóval én maximálisan megértem, hogy nem fizetünk semmiért, mert minek, csak valahol mégis el kéne kezdeni, nemde?
Valaki írta hogy betörnek az országunkba. Már elég rendesen betörtek sajna, persze ez a cionista fajta zsidója. Nem lenne baj a normális zsidó emberekkel de ez a pénzéhes cionista söpredék beférkõzik mindenhova és életeket településeket megyéket országokat tesznek tönkre.
Vegyél hitelre hitelt hogy majd annak a hitelét is kifizethesd valamilyen másik zsidó hitelbõl... Nem elég hogy a zsidó Gyurcsány Bajnai stb uralkodtak nyíltan, de a nagyvállalatok vezetõi is itt kiskirálykodnak a nyakunkon...
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Viszont ha kiváncsi vagy, a Starcraft 2-t most vettem meg egy hete. Nem mondom hogy nem szoktam néha ezt azt beokosítani, de ami nagyon jó, az megvan eredetiben.
/OFF
Fbn Lx: jó az a szám.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
A Eurogamernél ennek ellenére úgy látszik ennyi év alatt is csak írni sikerült megtanulni, olvasni nem, mert pontosan amiatt húzzák le a játékot, hogy nem eléggé open ended meg sandbox. Eh, mindegy, gondolom a 2K nem tejel olyan jól, mint a Rockstar (ezért lett a GTA4 10/10, ez meg 4/10 ugyanott).
egyik legfosabb számuk ez.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
OSTOBA JAJJ DE OSTOBA
OSTOBA NÁCI
MAFiA.2.2010.PAL.XBOX360-ELiTE
REGiON FREE
Persze a legnépszerûbbek között 😊
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Rettegjünk együtt! 😄
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
A játék nem jelent meg a múlt héten. Kb. 10 másodpercnyi guglizás után meglátod, hogy Észak-Amerikában tegnap jelent meg, Ausztráliában holnap, míg Európában pénteken kerül a boltok polcaira. Az ilyen apró elírások (amelyek elkövetése ellen segítséget nyújtana a méltán népszerû internet) tesznek egy újságírót egy idõ után hiteltelenné. Márpedig az újságíró elsõ fegyvere a hitelesség. Legközelebb alaposabban, és ezt minden rosszindulat nélkül mondom.