Péntektõl vetítik az Avatar hosszabb változatát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát igen...támogatni kell a filmipart + kiadókat + a lemezgyártókat + akit kihagytam. Biztos benne van, hogy valahonnan plusz pénzeket kell szerezni. Mindenesetre remélhetõleg a Lightsorm Entertainmentbe
http://en.wikipedia.org/wiki/Lightstorm_Entertainment
fektetik az így befolyt összegeket.
http://en.wikipedia.org/wiki/Lightstorm_Entertainment
fektetik az így befolyt összegeket.
Lehet hogy én vagyok a szûk kisebbség, én örülnék neki, ha itthon is adnák azt a néhány perc pluszt. Nagyon szívesen megnézném újra moziban (is). Tudjátok, semmi sem kötelezõ. Ha itthon is adnák, sokan megnéznék, titeket senki sem kényszerítene, hogy pont ezt nézzétek meg moziban.
Nekem az is "sokk" lenne ,hogy csak azt a 9 perc + adnák a mozikban.
így sem volt ez a film túl rövid moziba vigigülni.....
így sem volt ez a film túl rövid moziba vigigülni.....
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
igen, minden évben kapsz egy +1 perces kimaradt jelentes cuccot. Így még 3000 ig is elhúzhatja ezt a fost 😊
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Az mire jó, hogy leírják, hogy mi lesz abban a 9 percben? Így is ismerem a teljes filmet, háromszor láttam, most megint úgy vegyek majd jegyet, hogy csak 9 perc plusz, aztán még azt is tudni fogom, hogy mi lesz abban a 9 percben? Nem érdekel, hogy Cameron elmondta-e, én ezt SPOILERként fogom fel és illett volna figyelmeztetni az olvasót, hogy olyan információt tartalmaz a cikk, ami a cselekményt. Vagy én vagyok egyedül, aki úgy szerette volna látni a filmet, hogy nem tudja, mi lesz abban a 9 percben?
Itthon nem fog menni sehol sem? Tuti?
Hát igen...
Itthon is jó lett volna vetíteni...
www.adamexdesign.hu
Engem akkor is a teljes, összes kivágott jelenetet tartalmazó változat érdekel.
Gondolom 2341-ben fog az is megjelenni :-)
Gondolom 2341-ben fog az is megjelenni :-)
hát ez a cameron nem semmi<#wow1>#wow1><#worship>#worship>