10
-
Bren X #10 Hát igen...támogatni kell a filmipart + kiadókat + a lemezgyártókat + akit kihagytam. Biztos benne van, hogy valahonnan plusz pénzeket kell szerezni. Mindenesetre remélhetőleg a Lightsorm Entertainmentbe
http://en.wikipedia.org/wiki/Lightstorm_Entertainment
fektetik az így befolyt összegeket. -
wolruf #9 Lehet hogy én vagyok a szűk kisebbség, én örülnék neki, ha itthon is adnák azt a néhány perc pluszt. Nagyon szívesen megnézném újra moziban (is). Tudjátok, semmi sem kötelező. Ha itthon is adnák, sokan megnéznék, titeket senki sem kényszerítene, hogy pont ezt nézzétek meg moziban. -
#8 Nekem az is "sokk" lenne ,hogy csak azt a 9 perc + adnák a mozikban.
így sem volt ez a film túl rövid moziba vigigülni..... -
sanyicks #7 igen, minden évben kapsz egy +1 perces kimaradt jelentes cuccot. Így még 3000 ig is elhúzhatja ezt a fost :) -
Barakukk #6 Az mire jó, hogy leírják, hogy mi lesz abban a 9 percben? Így is ismerem a teljes filmet, háromszor láttam, most megint úgy vegyek majd jegyet, hogy csak 9 perc plusz, aztán még azt is tudni fogom, hogy mi lesz abban a 9 percben? Nem érdekel, hogy Cameron elmondta-e, én ezt SPOILERként fogom fel és illett volna figyelmeztetni az olvasót, hogy olyan információt tartalmaz a cikk, ami a cselekményt. Vagy én vagyok egyedül, aki úgy szerette volna látni a filmet, hogy nem tudja, mi lesz abban a 9 percben? -
lenox01 #5 Itthon nem fog menni sehol sem? Tuti? -
Bren X #4 Hát igen... -
ADAMEX9 #3 Itthon is jó lett volna vetíteni... -
Bren X #2 Engem akkor is a teljes, összes kivágott jelenetet tartalmazó változat érdekel.
Gondolom 2341-ben fog az is megjelenni :-) -
barcames #1 hát ez a cameron nem semmi