66
Coca Cola kupak kódok
-
#26 itt is be lehet küldeni :D -
#25 meg itt nálunk Romániában neten is be lehet küldeni a kódot, és az sms is normál díjas, tehát sokat nem veszíthetsz vele. -
#24 Én kb 1 hete egy 2 literes Coca-Cola kupakjával nyertem még egy 0.5 liter Colát :P És tavaly vagy tavalyelőtt egy ismerősöm egy felfújható fotelt nyert. Szóval én hiszek az ilyenekben. De azért a kódot nem adnám neked, ne nézzél hülyének! :) -
#23 Az aztán tényleg meg fogja változtatni az életed. -
#22 Elcserélem a fénykardomra. -
#21 :ASSAD:F:ASDSAD:SDAAFS:ASDASD -
Csörcsike #20 De te nem tudod, hogy ez milyen esernyő :D lézeres iránybeállító, hogy biztos az ég felé tartod-e illetve automata működésre is képes ha éppen olyan funkcióra állítod. -
#19 és akkor egy KURVA ESERNYŐÉRT csórizol egy számitástechnikai portálon? aha,értem,te sem vagy fasz :) -
Csörcsike #18 Nekem nem kell több tízezer pont. Én bőven megelégednék egy esernyővel is:D -
Neoncsoves #17 -
#16 több tízezer pontot gyűjts össze ha valamit akarsz :) -
#15 én nem szoktam ilyen hülyeségekre küldeni az sms-t. De ez a "tervezd meg az autód külsejét és nyerd meg" téma azért se rossz mert el lehet vele p*csölni. Móka... nekem tetszik ez a része. Az már más,hogy ki nyeri meg :| -
st3ve #14 Ti még hisztek az ilyen ÁTBASZÁSOKBAN????? -
Csörcsike #13 Oké köszi a kódot. Kételkedtem benne de tényleg működött. Így újabb 25ponttal nőtt a pontegyenlegem. -
#12 persze garantált :D garantáltan nem nyert azzal se senki, max újabb fél liter kólát :D -
Csörcsike #11 Nem SMS-ben kell elküldeni a kódokat. Szal ez neked pénzbe nem kerül inkább csak egy kis idődbe. Mivel a feltöltés úgy működik, hogy felmész a coke oldalára és ott be kell csak írni a kódot és rögtön kiderül minden. Most nincs konkrét nyeremény csak a pontokat lehet gyűjteni. -
#10 -
sanyiute #9 de az garantált nyeremény volt itt meg egy SMS-el el küldenek halálfaszára 00ft-ért hogy nem nyert..:D -
#8 mert ha nyersz a kódommal akkor az enyém lesz :D -
#7 amúgy tényleg mi a fityfenét lehet most nyerni ezekkel a kódokkal? -
#6 jézusom a coca cola még alázza magát ilyen kódos betűs faszsággal?
emlékszem kisiskolásként mi is hogy gyűjtöttük a kupakokat az utcáról, h kijöjjön a nyár vagy a ház szó. de az volt kb. 8-10 éve, nem hittem h még mindig megy ilyen promo átbaszás. -
#5 f94073088361 -
#4 mondjuk a te életed változik meg ha nyersz?
klikk -
#3 elhagytam egy 20ezrest...szerintem nálad lehet akkor!! -
#2 Aki esetleg elhagyná a pénzét az küldje már át nekem ! -
Csörcsike #1 Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy aki szokott coca cola terméket fogyasztani és eddig eldobta csak a kupakokat az legyen szíves és ne kidobja a kupakot hanem írja ide be a kupakban található kódot. Ezzel a bejegyzéssel megváltoztathatod egy ember életét. Előre is köszi mindenkinek a kódokat.