Coke kódok

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fook
több tízezer pontot gyûjts össze ha valamit akarsz 😊

hékásébredj
én nem szoktam ilyen hülyeségekre küldeni az sms-t. De ez a "tervezd meg az autód külsejét és nyerd meg" téma azért se rossz mert el lehet vele p*csölni. Móka... nekem tetszik ez a része. Az már más,hogy ki nyeri meg :|

Aláírás(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Ti még hisztek az ilyen ÁTBASZÁSOKBAN?????

Oké köszi a kódot. Kételkedtem benne de tényleg mûködött. Így újabb 25ponttal nõtt a pontegyenlegem.
Tyler1
persze garantált 😄 garantáltan nem nyert azzal se senki, max újabb fél liter kólát 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Nem SMS-ben kell elküldeni a kódokat. Szal ez neked pénzbe nem kerül inkább csak egy kis idõdbe. Mivel a feltöltés úgy mûködik, hogy felmész a coke oldalára és ott be kell csak írni a kódot és rögtön kiderül minden. Most nincs konkrét nyeremény csak a pontokat lehet gyûjteni.
greg benz

de az garantált nyeremény volt itt meg egy SMS-el el küldenek halálfaszára 00ft-ért hogy nem nyert..😄

hékásébredj
mert ha nyersz a kódommal akkor az enyém lesz 😄

Aláírás(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

hékásébredj
amúgy tényleg mi a fityfenét lehet most nyerni ezekkel a kódokkal?

Tyler1
jézusom a coca cola még alázza magát ilyen kódos betûs faszsággal?
emlékszem kisiskolásként mi is hogy gyûjtöttük a kupakokat az utcáról, h kijöjjön a nyár vagy a ház szó. de az volt kb. 8-10 éve, nem hittem h még mindig megy ilyen promo átbaszás.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hékásébredj
f94073088361

Yan
mondjuk a te életed változik meg ha nyersz?
klikk

¥ xfire: kistekila

hékásébredj
elhagytam egy 20ezrest...szerintem nálad lehet akkor!!

fook
Aki esetleg elhagyná a pénzét az küldje már át nekem !

Sziasztok!

Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy aki szokott coca cola terméket fogyasztani és eddig eldobta csak a kupakokat az legyen szíves és ne kidobja a kupakot hanem írja ide be a kupakban található kódot. Ezzel a bejegyzéssel megváltoztathatod egy ember életét. Elõre is köszi mindenkinek a kódokat.
← ElőzőOldal 2 / 2