66
Coca Cola kupak kódok
  • FZoleee
    itt is be lehet küldeni :D
  • N o N a m e
    meg itt nálunk Romániában neten is be lehet küldeni a kódot, és az sms is normál díjas, tehát sokat nem veszíthetsz vele.
  • N o N a m e
    Én kb 1 hete egy 2 literes Coca-Cola kupakjával nyertem még egy 0.5 liter Colát :P És tavaly vagy tavalyelőtt egy ismerősöm egy felfújható fotelt nyert. Szóval én hiszek az ilyenekben. De azért a kódot nem adnám neked, ne nézzél hülyének! :)
  • Arcor
    Az aztán tényleg meg fogja változtatni az életed.
  • MerlinW
    Elcserélem a fénykardomra.
  • bakkerman
    :ASSAD:F:ASDSAD:SDAAFS:ASDASD
  • Csörcsike
    De te nem tudod, hogy ez milyen esernyő :D lézeres iránybeállító, hogy biztos az ég felé tartod-e illetve automata működésre is képes ha éppen olyan funkcióra állítod.
  • bakkerman
    és akkor egy KURVA ESERNYŐÉRT csórizol egy számitástechnikai portálon? aha,értem,te sem vagy fasz :)
  • Csörcsike
    Nekem nem kell több tízezer pont. Én bőven megelégednék egy esernyővel is:D
  • Neoncsoves
  • fook
    több tízezer pontot gyűjts össze ha valamit akarsz :)
  • hékásébredj
    én nem szoktam ilyen hülyeségekre küldeni az sms-t. De ez a "tervezd meg az autód külsejét és nyerd meg" téma azért se rossz mert el lehet vele p*csölni. Móka... nekem tetszik ez a része. Az már más,hogy ki nyeri meg :|
  • st3ve
    Ti még hisztek az ilyen ÁTBASZÁSOKBAN?????
  • Csörcsike
    Oké köszi a kódot. Kételkedtem benne de tényleg működött. Így újabb 25ponttal nőtt a pontegyenlegem.
  • Tyler1
    persze garantált :D garantáltan nem nyert azzal se senki, max újabb fél liter kólát :D
  • Csörcsike
    Nem SMS-ben kell elküldeni a kódokat. Szal ez neked pénzbe nem kerül inkább csak egy kis idődbe. Mivel a feltöltés úgy működik, hogy felmész a coke oldalára és ott be kell csak írni a kódot és rögtön kiderül minden. Most nincs konkrét nyeremény csak a pontokat lehet gyűjteni.
  • greg benz
  • sanyiute
    de az garantált nyeremény volt itt meg egy SMS-el el küldenek halálfaszára 00ft-ért hogy nem nyert..:D
  • hékásébredj
    mert ha nyersz a kódommal akkor az enyém lesz :D
  • hékásébredj
    amúgy tényleg mi a fityfenét lehet most nyerni ezekkel a kódokkal?
  • Tyler1
    jézusom a coca cola még alázza magát ilyen kódos betűs faszsággal?
    emlékszem kisiskolásként mi is hogy gyűjtöttük a kupakokat az utcáról, h kijöjjön a nyár vagy a ház szó. de az volt kb. 8-10 éve, nem hittem h még mindig megy ilyen promo átbaszás.
  • hékásébredj
    f94073088361
  • Yan
    mondjuk a te életed változik meg ha nyersz?
    klikk
  • hékásébredj
    elhagytam egy 20ezrest...szerintem nálad lehet akkor!!
  • fook
    Aki esetleg elhagyná a pénzét az küldje már át nekem !
  • Csörcsike
    Sziasztok!

Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy aki szokott coca cola terméket fogyasztani és eddig eldobta csak a kupakokat az legyen szíves és ne kidobja a kupakot hanem írja ide be a kupakban található kódot. Ezzel a bejegyzéssel megváltoztathatod egy ember életét. Előre is köszi mindenkinek a kódokat.