Új kétchipes kártyával készül az ATI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Ha már hardver guruk jelen vannak akkor Lenne egy kérdésem.
Van egy gigabyte EPL31-es lapom egy 7300-as intel procim ami 2.66-on megy meg 4 giga kingmax memóriám. Eddig ment úgy ,hogy 3.0 Ghz-en és most meg nem engedi az elmentett setupomat mûködtetni kicseréltem a memóriákat akkor se! Mi lehet a hiba lehetõség ilyenkor? 8) Vissza állítja 2.66-ra
8)) Ez csak azért fontos amiért ide tartozik mert,ha menne megint 3 ghz-en akkor lehet elég lenne egy ilyen videó karihoz!
Ha így maradnak az árak én évekig megmaradok a 3870-el, mert 40k-nál többet egy középkat kártyáért nem fogok kiadni, az fix, se ati-ért, se nv-ért.
Amúgy is a gtx460-at mondják bestbuy-nak, úgy harangozták be mint a messiást, hogy na ez maaaajd... azt azt jól beárazták azt is, ugyanúgy maradt aranyáron minden gpu...
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
Vagy valami AMD olcsóbb 4 magos AMD-t, azokban nem vagyok otthon.
amugy az már jó vétel lenne
Sajnos már elõ is rukkoltak uj ötletekkel= FERMI!(azért sajnos,mert hát jol sikerült,de
-sokat zabál FERMI
-melegszik(nem gtx460-ra gondolok)
- ultra drága
Nem olyan régen megérkezett a kisebbik fermi!
-felesleges dolgaitol,egységeitõl,duplapontoságu számításoktol mentesen!
(azaz kipucolva) szinte fele akkorára csökkentett maggal
így jo! pont belefér a középkategoria felsõ-középsö szegmensében.
már csak annyit fogyaszt mint egy ATi-s felsõkategoriás 5870,csak ugye 30%-kal rosszabb teljesítménnyel,visszont fele annyiba is kerül! 50+áfa
Erre talán már érdemesebb gyüjtögetni,hátha felkeveri ,és leengedi árakban ezt a dagályt,mert nem álóvíz mert egy év alatt 20%-nõtt az áruk a kártyáknak...
Aki teheti az most még kivár!(persze ha most uj gépet tennék össze akkor a kisebbik Fermi beleférne)GTX460-ra gondolok,de amúgy nem,drága az is!
Nem tudom Én NV párti vagyok és szerettem is csak azon felül ,hogy sok játék NV barát ezen kívül nem sok elõnyt tudtak produkálni . Abba bízom,hogy a AMD-vel ellentétben titokba tartva fognak megjelenni új ötlettel mert,ha ez így megy hiába a NV a barátom felfogásom kénytelen leszek AMD-t beújítani! De az a durva,hogy néztem testeket ok az egy dolog ,de egyszerûen látom ezeket az AMDs karikat amiket most lehet kapni és a testek egy tény. Amúgy élõbe próbálgattuk és nm vagyok egy hardver guru viszont a szememnek hiszek és mi más dolga lenne egy videó kártyámnak mint sem ,hogy a szememet kiszolgálja aztán erre alapozva szépen teljesítenek az ATI-k ! Viszont ezt az ár politikát nem értem mert a NV 250GTS még mindig 30-40 között ugrál a boltokba és nem értem mire fel!
UI.: Nem kell erre reagálni fikázással! Én se teszem más egyéni véleményével azt! 8)))
ATi nem szeretne olyan idõtálló architektúrát, mint NV, mert van neki. HD2900-nál mindenki temette meg röhögött rajtuk, HD3870 már alternatíva volt, most meg...
Fanboyság: mondom ezt úgy hogy intel prockó meg egy GF 9600GT ketyeg a gépembe.

g92 g80 alcsony felbontásban ....hehehe,magas felbontásban meg magasrol sz**ik rá!
engem csak az érdekelne,hogy olcsó lesze? 30-40ezres kategoriába videókari..
mostani 4870-esemet csak akkor cserélném le ,ha ebben az árkategoriába min 2x gyorsabb karit mutatna be valamelyik "fél" legyen az nv vagy ati vagy intel vagy bárm más!
(idén nem lesz az tuti) tehát marad
Mivan, savanyú a szõlõ hogy a fermi egy rakás szar lett? :D
Csak nehogy az NV sorsára jussanak, õk is így baxták el..
ps: Azert kar az ati-ert es az nvidia sincs tul jo helyzetben, igy vegul tenyleg csak az intel fog video chipeket gyartani...
Na végre.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/