Egy ősi gyógyszer enyhítheti a kemoterápia hatásait
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A helyzet egyre rosszabb lesz, mert elõször Berlusconi, most meg Sárközy is bekeményített. Utána következhet Svédország, Hollandia, Spanyolország, Kanada...
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
„[…] – a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!” IV. ∮Bdl ≡ μ∑\'I+μεd/dt∫EdA » rotH ≡ J+∂D/∂t
„[…] – a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!” IV. ∮Bdl ≡ μ∑\'I+μεd/dt∫EdA » rotH ≡ J+∂D/∂t
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
Egyéni említésre méltó véletlenek mindig akadnak. De nézzük nagy számokra:
"Magyarországon 1993 és 2009 között évente húszezerrel csökkent a halálozások száma, a lakosság arányához viszonyítva 14,5 ezrelékrõl 13 ezrelékre. A születéskor várható élettartam 69,1 évrõl 74,1-re emelkedett, és az elmúlt száz évben azonban elõször fordult elõ, hogy a nõk életkilátásai kevésbé javultak, mint a férfiaké." - vilagtudomany.hu
17 év alatt 5 évet javultak a kilátások. Hatékonynak tûnik a rendszer.
(Ha a gyógyszerek nem hatnának kellõképpen, akkor a többi versenyzõ gyógyszerfejlesztõ és gyártó cégek részesülnének elõnyben. Kartell lényegében kizárható, a tökéletes verseny érvényesül.)
Köszönöm az ajánlatot, de inkább maradok a doktorok esetlen próbálkozásainak összekombinálásánál józan paraszti ésszel, illetve google barátom és wiki barátném segítségével. Például éppen most próbálom leinfózni, hogy az ezüst-szulfadiazin és a körömvirág mennyire ellenségek, vagy barátok! 😄
Nameg most, hogy megtudtam hogy a vazelin anális közösülésen kívül másvalamire is jó - vicc volt, el ne hidd 😛 -, azt is fogom használni saját célra.
A gyulladáscsökkentõjüket meg kenjék a hajukra, tünetkezelés nem kell! 😄
Minden olyan gyógyszert utálok aminek -csökkentõ, -csillapító van a nevében, mert az csak a tünetet kezeli, a gondot nem oldja meg.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Persze, ismertem olyant is, akinél a kemoterápia sem vezetett eredményre, és már elhunyt.
Nincs egyetlen üdvözítõ út - itt sem! - és sokszor a véletlenen, a szerencsén múlnak a dolgok.
Ne menj kemora! Se bajod, se tünetkezelés.
Azért elég magasra tetted a lécet az orvosokkal kapcsolatban; mentségedre szolgál, hogy nem babra megy a játék.
Egyébként én amolyan gyógyító ember is vagyok - amellett, hogy csillagász, meg még sok más minden is :-) -, és ha röviden leírod a nyavalyáid, esetleg segítek rajtad. Az elsõ "kezelés" ingyenes. :-)
Éppen megint kórházban vagyok. Fél órája mondta itt elõttem az öreg - szobatárs -, hogy már háromszor volt ennél a fõdokinál, mindig kiújul neki a gondja. A fõdoki már nekem is pedzegette, hogy ez olyan probléma, hogy bármikor kiújulhat. Én meg erre azt válaszoltam hogy "Jah, csókolom, ha elsõre nem tudja meggyógyítani, másodszorra már nem önhöz fogok jönni ugyanazzal a problémával, mert akkor az azt jelenti hogy ön inkompetens a probléma megoldásában, keresek más doktort." Aztán csak lesett mint a hülye, hogy itt aztán én nem leszek bevételi pénzforrás ... hát ki se gyógyultam már küldene haza idõ elõtt, de abból sem eszik!
Szóval summa summarum, se az orvosoknak, se a gyógyszeriparnak nem érdeke, hogy mindenki egészséges legyen, mert akkor munkanélküliek lennének. A tünetkezelés megy, és ebben a cikkben is errõl van szó. Találtak valami gazt ami enyhíti a kemó _mellékhatásait_, így újabb tünetkezelõ gyógyszert tudnak felírni a rákos emberek listájára, eggyel több gyógyszer lesz amit szedni / amiért fizetni kell.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Ez inkább tûnik orvosi bénázásnak/nem törõdömségnek/lustaságnak mint a gyógyszeripar szándékos támogatásának.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Amúgy már _négyszer_ diagnosztizáltak félre, egy tünetet betegségként kezelve, amire persze életem végéig szedhettem volna a gyógyszert.
Vesekõvel, aztán vesekõ okozta vesegyulladással voltam kórházban 2 hónapot, mikor kitalálták, hogy magas vérnyomásom van, szedni kellene béta blokkolót meg még fingom tudja mit. Ugye a vesén ott csücsül a mellékvese, fizikai kontaktusban áll vele, az meg termeli a vérnyomásemelõ anyagot, és a vesegyulladás kiválthatott egy ilyen reakciót. Hazakerültem kórházból, kontroll elõtt pár hónappal abbahagytam a vérnyomáscsökkentõ szedését. Doki méri a vérnyomásomat, kérdem "jó?" mondja "jó!". Kérdem "stimmel a dózis?" mondja "ja, stimmel". Hát ha stimmel akkor stimmel, nem szedem! xD
Pár évvel késõbb meg bevittek valami rohammal kórházba, azt mondják, hogy ez szívritmuszavar lesz, szedni kellene a gyógyszert - tudni kell hogy az erre írt gyógyszer úgy tompítja az agyat, hogy ihajj! Vizsgaidõszak elején ez nekem marhajó. Persze ott is gyanítottam, hogy valami disznóság van a dologban, mert akár okozhatta a roham is a szívritmuszavart. Hát igazam is lett, mert abbahagytam a gyógyszer szedését, és tökéletes volt minden EKG vizsgálatom utána.
Ésatöbbi ...
Csupáncsak ilyen mocskosak a gyógyszergyártók ... az orvosok együttmûködésével!
A jázminpakócát az USA-ban, minden demokráciák anyaországában az ipari lobbi betiltatta. Féltek, hogy kevés aszpartámot, zaharint, meg fogszút okozó répacukrot tudnak majd rásózni a buta fogyasztókra. Ha rajtuk múlt volna, még a mézet is betiltatták volna.
Nem tudom, de Ázsiában, ahol az aszpartám be vagyon tiltva (vajh miért?), a t. üdítõs cégek valami növényi alapú édesítõt használnak, ami meg az aszpartamos területeken van betiltva 😊
És végülis mi van azzal a növénnyel, ami állítólag nemtom hány százszorosan édesebb és használható lehetne répacukor helyett?
Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315
Ez a cikk egy példát említ, de van több is.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"az alternatív terápiához kapcsolható potenciális mérgezõdéseket" is számításba kell venni.
1800 éves a recept, szerintem csak rájöttek ennyi idõ alatt, hogy mennyire mérgezõ.
Azééé...ezek a kínaiak a mindenrejó kenõcseikkel csak tudnak valamit. 😊
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!