Broken Sword 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alucard
Érdekes, 96% lett a vége, nem 100 😊

Akit érdekel okt 1-ig ingyenes. http://www.gog.com/en/gamecard/broken_sword_directors_cut
MerlinW
Gondoltam rá anno, de ScummVM annyira stabil, egyszerû és jól dokumentált weboldallal rendelkezik, hogy nem igen lenne mirõl beszélni😊 Max a játékokról, de 80+ játék kitárgyalása káoszhoz vezetne😊

[merlinw.org]

Átnevezhetõ Scummvm topicnak😄

every damn day

erdemes volt topicot nyitni..

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

ScarY MAN
de imádom. meg van eredetibe is 😊 feltolom gépre ^^

...

Botond
Esetleg az infókat egy link erejéig megoszthatnád az utókornak, ha már topikot nyitottál neki, nem? 😊
Alucard
ScummVM-el sikerült megoldani igaz kicsit mixelni kellett hogy összehozzam 1 könyvtáron belül a 2 CD-t (az azonos fájlok miatt) de találtam egy leírást (mit kell felülírni, mi az ami marad, törölhetõ) szóval mûködik! Be is magyarítottam 😊

Kösz a segítséget!

MerlinW
És Sierra és Revolution és SCI és stb, stb😊

(Érdekességképpen, az öreg Lucas-os fiúk csinálják😊)

[merlinw.org]

Dzsini
ScummVM - egy emuláló környezet, amivel a régi Lucasarts-os játékokat lehet futtatni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

summvm?

Alucard
Sziasztok

Szeretném valahogy elindítani a Broken Sword: The Shadow of the Templars-t Windows 7 alatt :x viszont állandóan ezt a hibaüzenetet kapom:

Természetesen már végigzongoráztam az összes kompatibilitási módot beleértve a különbözõ indítási mechanizmusokat is de nem segített :roll:
Ha valakinek sikerült a csoda kérem ossza meg velem!

Köszönöm!