13
Broken Sword 1
  • Alucard
    Érdekes, 96% lett a vége, nem 100 :)
  • gabor222
    Akit érdekel okt 1-ig ingyenes. http://www.gog.com/en/gamecard/broken_sword_directors_cut
  • MerlinW
    Gondoltam rá anno, de ScummVM annyira stabil, egyszerű és jól dokumentált weboldallal rendelkezik, hogy nem igen lenne miről beszélni:) Max a játékokról, de 80+ játék kitárgyalása káoszhoz vezetne:)
  • syberia2
    Átnevezhető Scummvm topicnak:D
  • MerlinW
    Minden ott van a scumm oldalán és Wiki-jén.

Innen le lehet tölteni a jó minőségű Scumm 1.x kompatibilis átvezető videókat
  • ktomi22
    erdemes volt topicot nyitni..
  • ScarY MAN
    de imádom. meg van eredetibe is :) feltolom gépre ^^
  • Botond #6
    Esetleg az infókat egy link erejéig megoszthatnád az utókornak, ha már topikot nyitottál neki, nem? :)
  • Alucard
    ScummVM-el sikerült megoldani igaz kicsit mixelni kellett hogy összehozzam 1 könyvtáron belül a 2 CD-t (az azonos fájlok miatt) de találtam egy leírást (mit kell felülírni, mi az ami marad, törölhető) szóval működik! Be is magyarítottam :)

Kösz a segítséget!
  • MerlinW
    És Sierra és Revolution és SCI és stb, stb:)

(Érdekességképpen, az öreg Lucas-os fiúk csinálják:))
  • Dzsini
    ScummVM - egy emuláló környezet, amivel a régi Lucasarts-os játékokat lehet futtatni.
  • Hugh Hefner
    summvm?
  • Alucard
    Sziasztok

Szeretném valahogy elindítani a Broken Sword: The Shadow of the Templars-t Windows 7 alatt :x viszont állandóan ezt a hibaüzenetet kapom:

Természetesen már végigzongoráztam az összes kompatibilitási módot beleértve a különböző indítási mechanizmusokat is de nem segített :roll:
    Ha valakinek sikerült a csoda kérem ossza meg velem!

Köszönöm!