13
Broken Sword 1
-
#13 Érdekes, 96% lett a vége, nem 100 :) -
gabor222 #12 Akit érdekel okt 1-ig ingyenes. http://www.gog.com/en/gamecard/broken_sword_directors_cut -
#11 Gondoltam rá anno, de ScummVM annyira stabil, egyszerű és jól dokumentált weboldallal rendelkezik, hogy nem igen lenne miről beszélni:) Max a játékokról, de 80+ játék kitárgyalása káoszhoz vezetne:) -
syberia2 #10 Átnevezhető Scummvm topicnak:D -
#9 Minden ott van a scumm oldalán és Wiki-jén.
Innen le lehet tölteni a jó minőségű Scumm 1.x kompatibilis átvezető videókat -
ktomi22 #8 erdemes volt topicot nyitni.. -
#7 de imádom. meg van eredetibe is :) feltolom gépre ^^ -
#6 Esetleg az infókat egy link erejéig megoszthatnád az utókornak, ha már topikot nyitottál neki, nem? :) -
#5 ScummVM-el sikerült megoldani igaz kicsit mixelni kellett hogy összehozzam 1 könyvtáron belül a 2 CD-t (az azonos fájlok miatt) de találtam egy leírást (mit kell felülírni, mi az ami marad, törölhető) szóval működik! Be is magyarítottam :)
Kösz a segítséget! -
#4 És Sierra és Revolution és SCI és stb, stb:)
(Érdekességképpen, az öreg Lucas-os fiúk csinálják:)) -
#3 ScummVM - egy emuláló környezet, amivel a régi Lucasarts-os játékokat lehet futtatni. -
Hugh Hefner #2 summvm? -
#1 Sziasztok
Szeretném valahogy elindítani a Broken Sword: The Shadow of the Templars-t Windows 7 alatt :x viszont állandóan ezt a hibaüzenetet kapom:
Természetesen már végigzongoráztam az összes kompatibilitási módot beleértve a különböző indítási mechanizmusokat is de nem segített :roll:
Ha valakinek sikerült a csoda kérem ossza meg velem!
Köszönöm!