381
Hércules CF
-
#381 ráadásul a Nou Campból vitték el akkor a 3 pontot,2-0-ra győztek -
IXEMGabeo #380 Úgy néz ki, hogy harmadosztályban folytatják:(
Minő szép emlékek, mikor a Barcelonát is megverték:) -
IXEMGabeo #379 4. helyen áll a csapat a 22. csapatos Adelante ligában
Kicsit messze a feljutás:( -
IXEMGabeo #378 első pár fordulóban még 1. volt a csapat, alig kaptak gólt lentebb írtam is.
Jó lenne feljutni -
Tominho94 #377 Ma 2-1-es vereséget szenvedett a csapat a Xereztől idegenben.
2 pirosat is kapott a csapat. -
IXEMGabeo #376 BÚÉK
köszönöm a vérfrissítést, amint visszakerülnek nyomon fogom követni őket, bár manapság ritkán nézek focit -
Tominho94 #375 Sziasztok!
Boldog Új Évet!
Elég rég jártam erre, de követem a csapat eseményeit naggyából. :)
3. Hercules 19 11 3 5 21:14 36
Simán meglehet a visszajutás a PD-be, masszív a csapat, sztabil védelemmel.
Bár a lőtt gólok egy picit karcsúak, de ha elegek a 3 pontokhoz, akkor egye fene :) -
IXEMGabeo #374 egy újabb UP
2011/10/29 16:00
Hércules CF - Córdoba CF
nem áll rosszul a csapat, múltkor a Villareal B-t verték meg, előtte az Alórcont is, Gmynasticot kapott gólok nélkül
25 ponttal vezetik az Adelante ligát 12-4-es GK-val -
IXEMGabeo #373 LOL ezt most találtam, bekerült a történelmi archívumba:)
egy kis UP... -
#372 ez a portillo is tejóisten hova süllyed 29 éves,jópár éve még BL meccsen játszott a realban,sőt jópár bajnokit is kapott,most meg las palmas...3 év jön a vidibe -
IXEMGabeo #371 eddigi változások:
Abraham Paz az FC Cartagena-hoz igazolt
Javier Portillo a Las Palmashoz (szégyen)
Kiko a Barcelona B csapatát választotta 2 millió euro ellenében...
David Cortes a Granadaba igazolt
Juan Catalayud Mallorcába távozott (sajnos), de ez előrelépés neki
Velthuizen holland kapus a Vitesse-ből csatlakozott
fiatal Michelt kölcsönvettük a Valenciától.
Samuel Llorca az Elche-ből csatlakozott
Diego Rivas ingyen csatlakozott a Real Sociedadból
Ismael Falcon kapus a Celta Vigotol érkezett
Juan Carlos Martin Coral szintén kapus a Rayo Vallecanotól érkezett.
Juanmi Callejon a Cordobából igazolt hozzánk
nem tudom ebből hogy lesz feljutás:O -
IXEMGabeo #370 illett volna bentmaradni, dehát kis költségvetésből erre futotta. Télen nem nagyon igazoltak senkit ez is a probléma forrása volt... -
#369 azért nem igazoltak olyan hűdenagy neveket,Drenthe Trezeguet,Valdez,ebből kettő csatár,és jó védelem nélkül hiába jók a támadók,ha kapják a gólokat... -
#368 nézd a jó oldalát :) legalább nem utolsó lett xD -
IXEMGabeo #367
még nem is linkeltem ez a csapat Himnusza:) elég dallamos:D
most a Liga 2-ben folytatja a csapat sajnálatos módon, nyilván a szurkolók nagyrésze nem a himnuszt dúdolgatja -
IXEMGabeo #366 19. lett a csapat a 2010/11-es kiírásban
kissé csalódás annak függvényében kiket igazoltak, ez sem volt elég. -
Monoton #365 Pár meccset láttam, azokon nem volt rossz a teljesítménye. Én reménykedek benne, hogy visszajön hozzánk. -
IXEMGabeo #364 mit szólsz Drenthe teljesítményéhez? év elején mondtad, hogy figyelni fogod, hogy teljesít. Szerintem voltak azért idén megvillanásai... -
Monoton #363 Hát kíváncsi leszek, mennyi játékos marad a jelenlegi keretből :) -
Tominho94 #362 Kiestünk sajna a Segundába. :( -
IXEMGabeo #361 tyíííha ezt a szezont parádésan elszúrta a csapat, ráadásul tudomásom szerint a fizetésekkel is gondban van a klub -
IXEMGabeo #360 otthon a Rico Perezben
Hercules-Espanyol: 0-0
ezzel újabb értékes pontot szerzett a csapat -
Tominho94 #359 Nagyon szükség volt erre már, így nem reménytelen a helyzet még. -
IXEMGabeo #358 Real Sociedad - Hercules: 1-3
Portillo (70.), Drenthe (84., 90.)
végre nyertünk! -
IXEMGabeo #357 Miroslav Dukic lett az új edzője a csapatnak -
Tominho94 #356 nagyon nagy bajban a csapat.. sajnos attól félek hogy itt búcsú lesz.. :S -
IXEMGabeo #355 az kemény, hogy az elmúlt meccseken a megszerezhető 39 pontból, 7-et gyűjtöttek! -
IXEMGabeo #354 rosszul kalkuláltak, elszúrták a tervezéseket, mert azt gondolták buta módon, hogy vesznek majd néhány nagyágyút, akik bentartják szépen a csapatot. Tessék itt az eredmény, hogy nincs eredmény mivel még a célokat se tudják teljesíteni. Cél lehetne a bentmaradás ehhez képes utolsó előtti helyen kullog a csapat!
Mellesleg:
Ezt csinálják, azt hiszik ez a megoldás, ha egy csapat sikertelen... -
#353 gyanús is volt nekem nyáron ez a nagy nevekkel dobálózás a herculesnél,meg a malaga költekezése... -
IXEMGabeo #352 és már évek óta ez van. Emiatt fulladt unalomba a Spanyol bajnokság... -
Tominho94 #351 hát szvsz a Barca és a Real most ennyivel előrébb jár mint a többi csapat..
évekig ez lesz kb.. -
IXEMGabeo #350 nagyon sok kiscsapat anyagi gondokkal küzd. Spanyol bajnokságban is szembetűnő lett, nem véletlen, hogy a Barca és a Real ennyire kiemelkednek... -
vili 27 #349 így már érthető :) -
Tominho94 #348 Ez igen, megye 2 szint! (Y) xD -
IXEMGabeo #347 megvan a probléma...
ezek az állatok kifizettek egy csomó pénzt és nem tudják a játékost kifizetni:D:D:D -
IXEMGabeo #346 mi volt Trezeguetvel és Valdezzel?? pont ők hiányoznak a leginkább, mert ők ketten minimu 3 védőt fognának le... -
Tominho94 #345 Mai összeállítás:
1: Calatayud
2: Pulhac
3: Juanra
5: Paz
8: Farinos
9: Portillo
12: Drenthe
14: Aguilar
15: Kiko
23: Pamarot
Nem éppen tartalékos kezdő.. -
IXEMGabeo #344 Vadócz gólt lőtt...egyáltalán Valdezék játszanak is, vagy lazán csak játék és küzdés nélkül kapnak ennyit?? -
Tominho94 #343 Sajnos nagyon rossz formában van a csapat, hetek, hónapok óta.. :(
És az előbb rosszul írtam.. sereghajtók a fiúk.. :( -
vili 27 #342 ez szégyen. kit akarnak megverni ha nem egy osasunat ???