X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ti vagytok e legeredményesebb csapat ever...áááá de gyûlölöm
nem voltak rosszak amúgy
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
mert ha nem akk megint koppintottak az angol X-rõl...
jó tudom, onnan lehet mert az a nagytesó..de akkor már valami újat találjanak ki
ennek a csajnak kurvaszép hangja
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
kocsis tibó unalmas,csöpögõs volt,nála át is kapcsoltam a másik csatira
tarány szokásos formáját hozta,kibaszott jó hangja van
rocktenors most jók voltak,nekem tetszettek
baricz gergõ jó volt,picit unalalmas,de legalább nem torzította el a hangját,mint elõzõ a héten,az botrányos volt
lil c átlagos teljesítmény volt,maximumot hozta ki ebbõl a számból,párbajban való benntmaradása jogos szerintem
kováts vera jó volt
muri enikõ botrány,a tegnapi nap legszarabb produkciója volt
alexa átlagos teljesítmény,de élesedik a küzdelem,nem lepett meg a kiesése,lil c ellen egyértelmûen nem volt maradása,a zsûri szerint is
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
idegesítõ h állandóan sunyin vigyorog tök mind1 milyen számot énekel
a másik pedig a kacsintgatás... kicsit el van szállva magától (szerintem)
a hangja meg nagy 0
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Alexa reálisan látva nem tudott egyenletes teljesítményt nyújtani, és még korán is esett ki. Nem igaz h senkinek nem tûnt fel, hogy halk volt a mikrofonja persze h nem szavaztak rá...szám is szar volt, amit választottak neki
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Szerintem az nem eredeti volt, csak feldolgozás.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Lehet direkt akarják kitenni? most kiderül. Azért Lil C-nél sokkal jobb énekes Alexa ne vicceljünk már