X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pfff Csillag születik 4?:S:S mennyit akarnak még lenyomni az emberek torkán?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

huu de idegesít ez a Nóri...
ti vagytok e legeredményesebb csapat ever...áááá de gyûlölöm

Feró nagyon nagy arc..:d
nem voltak rosszak amúgy

Most is bebizonyítják, hogy nem oda valók.

úú ez kicsit most olyan sajnáltató reklám, amit csinálnak a Rocktenorssal, ilyen és olyan szegények vagyunk, dolgozni kellett...nem szimpatikus az ilyen amikor ezt vetik be

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mindent koppintanak

A Nóri máskor szokott úgy bejönni h táncol?
mert ha nem akk megint koppintottak az angol X-rõl...
jó tudom, onnan lehet mert az a nagytesó..de akkor már valami újat találjanak ki

hungary27
Ja aztán Simon elõször hazaküldte, de végül jól döntött, hogy visszahívta.
Zeraa
nem szavaztam és nem is fogok soha,van jobb helye is a pénzemnek,amúgy meg nem a nézõkre,hanem a mentorokra vagyok dühös,ugyanis õk döntöttek....és nem gondolom h az én szavazatomon múlt volna h ki jut tovább

bakkerman

ennek a csajnak kurvaszép hangja

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
ma megnéztem a coolon a xfactor USA összefoglalót,finom nagyon,mostmár inkább azt fogom követni

alapból aki szavaz bárkire is ilyen mûsorban az nem normális😄
bakkerman
szavaztál arra akinek szurkolsz,hogy maradjon bent,és ne a "héliumos majomnak",vagy a "nulla baricznak" legyen bérelt helye? gondolom mi a válasz

bakkerman
szerintem a tegnapi volt a legszarabb élõ adás idén

kocsis tibó unalmas,csöpögõs volt,nála át is kapcsoltam a másik csatira
tarány szokásos formáját hozta,kibaszott jó hangja van
rocktenors most jók voltak,nekem tetszettek
baricz gergõ jó volt,picit unalalmas,de legalább nem torzította el a hangját,mint elõzõ a héten,az botrányos volt
lil c átlagos teljesítmény volt,maximumot hozta ki ebbõl a számból,párbajban való benntmaradása jogos szerintem
kováts vera jó volt
muri enikõ botrány,a tegnapi nap legszarabb produkciója volt
alexa átlagos teljesítmény,de élesedik a küzdelem,nem lepett meg a kiesése,lil c ellen egyértelmûen nem volt maradása,a zsûri szerint is

RaST
Tessék: http://www.youtube.com/watch?v=oFkSMHle8-M&ob=av2e

► http://www.rgtruckz.hu/ ◄

Baricz csak engem irritál?😄

idegesítõ h állandóan sunyin vigyorog tök mind1 milyen számot énekel
a másik pedig a kacsintgatás... kicsit el van szállva magától (szerintem)

a hangja meg nagy 0
Kongy
rocktenors már nagyon irritál.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

mind1 lényegtelen nálam akkor fog igazán elszabadulni a pokol, ha Tarány esik ki jó elõre mondjuk...akkor aztán tuti felgyújtom õket😄😄😄

Alexa reálisan látva nem tudott egyenletes teljesítményt nyújtani, és még korán is esett ki. Nem igaz h senkinek nem tûnt fel, hogy halk volt a mikrofonja persze h nem szavaztak rá...szám is szar volt, amit választottak neki

Ilyeneket ne mondjatok 😄😄

89
sztem murvajó hangja van

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

amit én halálra unok

Zeraa
Baricz egy nulla csak sztárolják meg szavaznak rá a földijei azért van még bent egyébként a hangja akár egy rakás kaki

sejtettem h ez lesz, Miki véleményét nem vágom...mivel jobb neki ez a hülye LIL C áá faszom pedig Alexa jó kis látványelem volt a nem túl egyenletes teljesítménye mellett sajna😞

Mika-Happy Ending azt hiszem. Azért tudom, mert szalagavatón lehet ez lesz a bevonulózenénk😊
89
mindekettõ szar...nemtudom sajnálni

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Zeraa
mocskos szemetek mit akarnak ettõl a buzi kis héliumos majomtól

Bariczert azert vitaba szallnek 😛😄D

wesker24
Nevetséges hogy minden a pénzrõl szól ezért is rühelem az ilyen müsorokat ! Meg aztán Baricz és eza pondró mit keres ott mert hangjuk az nincs az biztos !
Ezert nincs egy nemzetkozi sztarja, enekese Magyarorszagnak.-Celeborszagnak.

matyi0323
Most ami megy Alexa "búcsú videója" alatt zene, annak tudja valaki a címét? 😊
Szerintem az nem eredeti volt, csak feldolgozás.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

wesker24
Errõl ennyit mint mindig most sem azok nyerik meg akik tehetségesek !
Zeraa
büdös mocskos szemetek áááááááááááááá

wesker24
Na baz meg ilyen nincs ! Szemétség ! Pont egy ilyen pondró ellen esik ki ! Pffffffffffffffhhhhhhhhhhhhhhhh !
tviktor91
AZ ANYÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Ez a bazári majom. Mit szeretnek benne?

Zeraa
rohadjanak meg

A jo kurva anyjukat a mentoroknak.....

Zeraa
ezt nem hiszem el

wesker24
na Keresztes megint kezdi a drámát !
Szerencse, hogy nem Jacko számot énekel. Nem valami jó

Elirtad asszem ezt a kommentet 😄😄

Csak tudod, h showt a csoki csinalja....

hajrá Lil C!!
szemétség, mert Alexa mikrofonja halk volt..

Lehet direkt akarják kitenni? most kiderül. Azért Lil C-nél sokkal jobb énekes Alexa ne vicceljünk már

bazmeg ennyi reklámot

<#vigyor2>

Zeraa
neeeeeeee nem akarom h kiessen Alexa, a héliumos majmoooot küldjék haza <#falbav><#gonosz3><#rinya>

Azert vard meg az eredmenyhirdetest 😄😄

wesker24
Ok már megyek is ! Viszlát ! 😄
Már készülõdhetsz, mert Alexa fog menni