11324
-
Dean Winchester #11004 LOL azért milyen meglepő, hogy a dmc (v mi a tököm a banda neve aki ma kezdett) egyik másik emberével van közös zenekara.... -
Gvik #11003 A Péterffy Lilinek btw van egy bandája, ami szvsz rettenet jó, a hangja is jobban illik abba a környezetbe/zenéhez, annál meg amúgy is fényévekkel jobb/hitelesebb, mintha valami gáz sablont akarnának a műsor keretébe ráerőltetni. Remélem azért a zenekart viszi tovább, mert sokkal minőségibbnek tűnik, jó lenne egyszer élőben is látni/hallani. -
Dean Winchester #11002 b+ ez a marci tökre olyan mint aki megtudta,hogy valójában miről is szól az x faktor, mit kell vállalnia...stb
nem azt kapja amire számított így nem is érdekli és inkább elhúzna a bús p---ba :D -
Dean Winchester #11001 Lili így kisminkelve egyáltalán nem tetszik, egy érett nővé akarják átfesteni a fiatal kiscsajt. Remélem legközelebb vmi normlisabb ruha-smink kerül rá... :D -
paly90 #11000 fiúknál nekem Nicolas a favorit
lányoknál az a kis szemüveges aranyos, nem jut eszembe a neve..:D
csapatoknál a 3 srác, akik eddig 2en voltak
Overben meg Joseph, csakhátugye... -
#10999 az us nem jár még ott, még bootcampnak sincs vége
nz meg au-t nem nézem -
#10998 Miért csak az UK? A US, NZ és AU is az élő show-knál jár:) -
#10997 nah srácok ki nyer? tippek?:D
magyar uk egyaránt jöhet
-
#10996 szimpatikus gyerek,nálam ő lesz az egyik kedvenc,a Bozsek meg a Szabó gyerekek nekem túl "megcsináltak",túl sztáralkatok,nem csípem az ilyeneket. Ez a Marci gyerek viszont nagyon tehetséges,de még alakítható :) -
Dean Winchester #10995 igen ezaz,hogy a végén mondják, hogy képernyőképes-e, nem is a hang a lényeg...stb de legalább felvállalják. ha az elején kiejtik, akkor meg megy a höbörgés,hogy miért esik ki mikor tök jó hangja van, így meg azért megtudják etetni a néppel,hogy van nála jobb (ha nem is hangilag) -
Béka Benő #10994 Hát ez nagyon ott van :
-
#10993 janicsák veca kishúga, kb. -
#10992 Minden iksz faktorban ellövik ezt a "Nem vagy egy tipikus popsztár alkat!", mikor már a csóka eljut a mentor házig. Könyörgöm, miért nem ejtik ki hamarabb, ha a büdös életbe nem fog tovább jutni onnan. Meg egyáltalán mi a retkes makkért van akkor ez a "tehetség kutató" szarság? -
#10991 Szept 18. És a 8. rész volt most csütörtökön.. -
#10990 na Marci bejutott..
őt ismerem, egy suliba jártunk, itt lakik tőlem pár utcával fentebb, mondjuk ettől még nem fogok szavazni:D -
#10989 melyik? 2van :D
hát csak jó lesz bárki bármit mond én lesem majd keményen :D de smst nem tolok az fix -
Dean Winchester #10988 szabó ádám és bozsák márk kb. egyszint szerintem.
lili a kedvenc :D
-
#10987 hm értem kösz az infót :)
durvák ezek a boyok -
#10986 és tényleg.:D
amúgyis olyan mintha láttam volna már, de mondom biztos hülye vagyok :D -
#10985 :) -
#10984 A kis fekete a végén, pink ruciban, nah az pont úgy néz ki mint charlotte a szex és newyork-ban :D -
#10983 Én is..
A szőkétől többet vártam, ahogy elkezdett énekelni, de nem volt több.. -
Lord Mortanius #10982 Szőke liba helyett inkább a Metallica-t éneklő csajt választottam volna, a másik kettő stimmel. -
#10981 Szombatonként 2,5 órás show, vasárnap meg egy órás műsor, a döntés. -
Janika114 #10980 Igen, az angolhoz hasonlóan szombat és vasárnap is lesz faktor. -
#10979 fuck jee tovább mint mind2 yay
amugy figyeltétek mit mondott alföldi, heti2 elő műsor, most ez baki vagy wtf? vagy átvették amcsi szokást? szombaton lemennek és vasárnapig lehet szavazni és vasárnap csak eredményhirdetés? bár ez nemtom érdekes lenne.. -
#10978 Igen csipázom ezt a Transformers és crysis 3 aláfestés zenéket :D -
#10977 lili meg az aniston hasonmás aka a 2. csaj giga csöcsökkel remélem bejut :D -
#10976 A második csaj szép volt, azt hittem jobb lesz, vagyis én többet vártam, bár nem ismertem amit énekelt. -
heisenberg100 #10975 Danics Dóra:
"Hobbi: stoppolás, olvasás"
stoppolás?zoknit??? -
heisenberg100 #10974 ?
promoember ??
leírtam a véleményem túl élénk a fantáziád -
#10973 Megjött a retekklubb promoembere? :D -
#10972 Ők mit énekeltek, olyan ismerős, talán Linkin Park? -
heisenberg100 #10971 a legjobbak jutottak tovább,úgy is mondhatnám hogy a legrosszabbak estek ki. Jó döntések születtek:
Bátky Zoltán gáz volt,pink dal lol
Komondi Lia jójó jól tud énekelni , de tényleg nem kellett volna továbjutnia, nem volt az igazi
Nagyváradi Nelli áhh hagyjuk,nem vette komolyan a versenyt,jó hogy kiesett
Sunset Strip tucatbanda, 1000 ilyen van az utcán
Wild Rhythm Smokers jók voltak de mégse olyan jók, századszorra fogják előadni az élő műsorba ezt? hagyjad már.... -
#10970 legalább a C -t cserélte volna K -ra a kedves photoshopper a az X-Faktor szóban :) -
#10969 már 8.nál járnak :D már csak a csapatok meg a fiúk vannak hátra :D -
#10968 akár már nyomtathatnák is,vagy ő nyeri meg,vagy a Bozsek gyerek -
#10967 Én ma délben néztem a Cool TV-n az X-Factor Usa 3 évad 4 részét ! -
Dean Winchester #10966 usaban mikor adták le a 3.részt ? -
#10965 Nah már Szabó Ádám meg is nyerte?...eddig csak a csillag születiket tudtam róla..