X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
régi, de én csak most látom ezt:😮😮
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
De csak így tovább, a hazai átlagnál picit jobb.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
jelenleg a lehetek én is a csengõhangom 😄
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
2-3 adás után akkora nagyképû,beképzelt *** lett,ha nézted,h hihetetlen.
Egyébként még rendben is lett volna...csak hát nem volt mire fel 😊
Glory, Glory Man. United!
Keresztes is egy álszent méghogy Gergõ karakteres egyéniség höh...egy erdélyi átlagos mai magyar srác a sok közül, akinek jócskán van mit fejlõdni...ahhoz képest, õ azt képzeli magáról jó...
Én komolyan nem értem, hogy pl itt egy-két ember miért szitkozódik, miért ócsárolja Gergõt. Nem azt mondom, hogy Õ volt a "nagy kedvence", de korához képest hihetetlen szerény, intelligens srác. Bárcsak a mai 21 évesek, csak fele ennyire értelmesek lennének. Szerintem egyáltalán nem érdemli meg (de senki se...), hogy itt pár suttyó fórumozó szidja õket.
A végsõ 2ben 2 olyan ember volt, aki már egyszer megbukott ilyen tehetségkutatóban. Értem én, hogy fejlõdtek,stb, de azért ez számomra nem teljesen fair. Persze beszél belõlem kicsit az is,hogy Taránynak szurkoltam.
De ha már a döntõ. Örültem Tibor sikerének, sokkal õszintébb az egész elõadásmódja, legalábbis szerintem. Nyíregyházi vagyok, valahol úgy éreztem, hogy Enikõnek kéne szurkolnom, de egyszerûen nem tudtam...Nekem nem tetszik.
Kíváncsi lettem volna Malekra, ha Tomival áll ott 😊
Azért gratulálok Tibinek, kétségtelen, hogy nagyon jó énekes! Sok Sikert neki!
Ha már így alakult, inkább Kocsisnak szurkoltam.
Nothing is True, Everything is Permitted
jaja jöhet vissza az SG-re xDD
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Szevasz tüzijáték !
Nem tetted szét a lábadat eléggé !
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Akárhogy is lesz, Enikõ ki lesz nevezve az "év legjobb nõi hangjának" - jön majd neki a szuper koncert meg a fellépések. Veca ennél hamarabb esett ki tavaly, meg is lehet nézni, hogy meddig jutott. Jobban is reflektorban áll mint a nyertes Vastag gyerek. 😊
Csak legyen vége, és legyen megint Rejtély meg Mentalista az RTL-en, ezeket a tehetségeket meg jegeljük egy idõre! 😊
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.