X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõzõ szõke hajú srác is állat volt, meg a csaj is.
Malek Mikinek nem jön be ez a Freddy M utánzat😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ez tiszta Monty Pyton vagy L'art pour l'art
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
a bieber hasonmás szerintem nem volt valami jó...
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Két buzi Áki XD
Viszont Kovács Erika szép és nagyon hangja van!
Pádár Alexandráról ne is beszéljünk 😊
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ma nem volt semmi jó. Cigány csaj úgyis kiesik.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
a múlt heti elõzetesbõl jobbra számítottam! A refrén jónak mondható volt de a többi szart se ér... Az elején a szöveget is alig értettem, de lehet ezzel csak én voltam egyedül...
Hány selejtezõ kör lesz még, azaz hány hét múlva derül ki,hogy kiket kapnak a mentorok?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
nem lehet, hogy a popdarálóban is õ énekelt ? 😄 vagyis most úgy rémlik,hogy ott énekelt egyszer....
de mondom nagyon ismerõs volt egybõl a csaj
a weboldalon viszont vmi förtelmesen ocsmány kép van róla 😄DDD
egyik videoklippje
Márió !
Igen, ez tipikus cigánynév.
Én állítottam, hogy nem amatõr. Barátnõm szerint, pedig már "látta" egy klipben.
Linkelek: link.
Eltaláltuk?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."