X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
"malek miklós 1 héttel Kvaka kiesése után is nehezen beszél a kiesésérõl" ...
megszólal malek kurva nagy vigyorral a száján " elszomorít, el is vagyok még keseredve .... "
legalább akkor vágjon fapofát vagy ne mondjon ellent a saját viselkedésének...

Próbál bizonyítani, erre mindenki cseszegeti! :D
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
õ volt az aki miatt igazán szurkoltam,hogy jusson tovább és ne mondják ki a nevét xD
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Persze valószínüleg nézni fogom és az egész szombat estém bosszankodással fog eltelni a színvonal miatt.
Meg nosztalgiával, milyen jó volt az egy meg a kettõ. Úgy vártam az adásokat, most meg nem várom. :(
Nem reklámnak szánom,de az X Faktor tegnapi adásában láttam a Nagy Bandaháború c. kis szösszenetet,és ott megfogott egy kis dallam..szerintem állat.:)
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
hát igen, biztos zavaró lehet a piros-fehér sávos vérûeknek, hogy egy cigány származású az egyik legesélyesebb a versenyben és abszolút megérdemelten :)
a fehérséghez meg annyit, hogy van egy fotója ahol valszeg egy túl nagy reflektort toltak az arca elé :)
Bazinga!
Part time lovert jól nyomta tény.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Bár már fehér.
Az igen... :) indok? :)
Bazinga!
Srácok, most komolyan..a PJZ -ben mi a jó?
Nem lehet érteni a szöveget, a hangulat erõltetett, értetlenül nézem és hallgatom. Egyszerûen nem jó.
Messze színvonalon alluli. Középiskolában diáknapon se menne el.
Sajnos az az igazság, hogy ebbõl a mûfajból talán nem is volt más jelentkezõ, ezért lettek õk, hogy színesebb legyen a mûsor. Jelentem: nem lett az, csak rosszabb.
De a többiek se sokkal jobbak.
Szabó Dávid nem ragad magával, de unszimpátiát keltett, hogy úgy reklámozták, hogy ez az utolsó esélye. Bocs, de akinek sínen van/volt az élete, színházi állással, arra nem mondunk ilyet. Fõleg miután megtudtuk, hogy várják vissza bármikor.
Stone-ban bíztam, de lagymatag volt.
Nincs olyan karakter akiért bekapcsolnám a tv-t jövõ hét szombaton.
Oláh Gergõ az egyetlen aki jó, de érte nem kapcsolom be.
Kisiklott a magyar az x-faktor, mint Krisztián hangja, mindig.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
-csapatok
-25 éven felüliek
-tinik
-fiatal felnõttek
WTF?
-nagyon bejött tegnap Adél és Gergõ,abszolút a tegnapi adás két legjobb produkcióját adták elõ. Kvaka kiesését sajnálom. a csapatok közül a Spirit elment,a többi az kuka már most. Bár a Like-nál közrejátszott az is,hogy nagyon ismert dalt választottak,minden ember ismerte a zenét,így elég szarnak tûnt a produkció,majd jövõhéten kiderül valójában mennyit tudnak. PJZ-ben még nagyon max van 2 élõ show,de annnyi. Szimpatikusak,de amit tolnak azzal nem lehet sokáig jutni,ez az igazság. Szabó Dávid átlag volt,õt nem csípem abszolút(én Bálintot hoztam volna az élõbe),de azért meghallgatom. Akik felõlem már most mehetnének haza az Stone meg a Zámbó gyerek. Na õk bûnszarok. Hajrá Gergõ!
Persze ettõl még tény, hogy Zámbó pl. gyengébb...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
http://xfaktor.rtlklub.hu/toplista
Három használható van idén - ilyen még sosem volt itthon - Timi lány, az Oláh gyerkõc és a színész srác,
Oláh abszolút esélyes lehet a gyõzelemre, ezt most leszögezem a másik kettõt még hallanom kell 1x-2x.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
PJZ - kõ a segíj
Zámbó - mert
de am nem zárja ki az uk faktor a hun faktort :D lehet mindkettõt is nézni...
jah hogy wait what :D rtl bebundázza az egészet<#taps>#taps><#hehe>#hehe>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?