X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
[merlinw.org]
Neki még valszeg nem esett le hogy az X faktort általában mindig szóló énekes nyeri.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Szerintem nagyon jó Lass Bea. A mentorok most kicsit (fõleg Feró, vajon komolyan gondolta, hogy egyre rosszabb, mikor inkább jobb? ) túlzásba vitték a lehúzást. Mintha kötekedõ kedvükben lettek volna. Egyébként nem értem, mért kell a versenyzõket nagyon lehúzni? Ez csak egy verseny, de nem élesen komoly. Beának nem csak a színpadiassága tetszik nagyon, de a hangja is! A legjobbak szerintem: Timi, Bea, Gergõ, Zoli. Nekik is szurkolok!! :)
meanwhile in england...
I met God. She's black
viszont hétközben le tudott részegedni Rylannel, mint az állat
ez sztem nagyon nem fair így, úgy kelett volna h szavazhassanak rá is, és kieshessen
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
( Like nagyon rendben van, mindegyiknek nagyon jó a hangja és jól nyomják, az egyik legjobb csapat az összes szériát együttvéve is )
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nyilvánvaló hogy apuci volt rajongótábora tartja benn õt most is... de egyet mondok: Ha õ Szabó Krisztián lenne, vagy Kovács Krisztián... akkor még a mentor házba sem jutott volna be szerintem.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
[merlinw.org]
Inkább ezt a kisdzismit.:)
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
De most viccen kívül,Geszti csajain kívül(Kozma Orsi,Váczi Eszti,Behumi Dóri)õ tud még jól énekelni,és Zséda.
Úh. csak a hangjára figyeljetek.:))Komolyan mondom,ha profit kap,akkor már kurva jó lesz.:)
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Mindjárt kapom,hogy Adélnak is.:)Neki nem,mert jazz-t és a köréfonódó mûfajokat nagyon jól énekli.Sõt,KP Hot n' Cold is jó volt,csak a taktot és a szöveget rontotta el.:)
Summa summarum:valóban elég lenne egy-azaz egy darab tehetségkutató,ha a két csatorna összefogna,és valóban a teljes amatõrõket(klip és lemeznélkülieket)hívnának a mûsorba.Akkor lenne az igazi.:)
-zámbógeci,lass,szabó dávid,spirit kalapszarok voltak
-antal timi,stone,like tûrhetõ
-oláh gergõ,adélka(szúrtam volna basszameg),fehér zoli nagyon jók voltak
szerintem! zámbó srácot elküldhetnék végre a picsába
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem a koncepció szar, hanem a hazai kivitelezés és a felhozatal. Ilyen kis országban 5 évente kellene ilyen mûsort rendezni, nem hármat minden évben. Egyszerûen nincs ennyi alapanyag itthon. Hogy a Magyar ízlésficamról ne is beszéljek.
[merlinw.org]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson