X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tanára már annak is örült, ha egy dolgozatra a nevét fel tudta írni az énekes fia. <#szomoru2>#szomoru2> Problem? <#hehe>#hehe>

A norvégok meg hegedûszóra nyomják a fekvõtámaszt ?
egy kis különbség van hangügyileg..is :D
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
nézd meg a faterját és gondold át újra a dolgot :)
engem nem zavar a dolog, nem azért írtam le ezt az egészet... nehogy félreértsétek :) jómagam is roma származású vagyok, régen rossz lenne ha ilyesmi zavarna :P
Bazinga!
de majd meglátjuk... én fogadni mernék rá pénzzel, hogy nem Oláh Gergõ fog nyerni
Takács Nikolas sem véletlenül lett 2. simán elsõ lett volna, ha nem mutatják 1-2 adással elõtte a családját és rokonságát/rajongóit :) mert rajta pont nem látszik, de õ is roma származású ember... ott sem volt kérdéses a dolog, hogy kinek kéne megnyernie a tehetsége alapján a versenyt... eleve hogy jutott el az élõ adásba Vastag Csaba azt a mai napig nem tudom megfejteni :)
Bazinga!
[merlinw.org]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
2.Csobot Adél
3 Stone
ezek lesznek a befutók
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
gergõ,timi,adél elõadása érdekel :D
zámbóét csak azért nézném meg,hogy bosszankodjak egy picit h ilyen 0 hannggal rendelkezõ fószer még itt lehet a mûsorban
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A medve nem játék.
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
1. Antal Timi
2. Csobot Adél
3. Oláh Gergõ
4. Zámbó Krisztián
5. Szabó Dávid
6. Like
7. Stone
persze messze a Gergõ a legjobb köztük, de hát nagyon ritkán nyernek a legjobbak... ráadásul szegénynek barna a bõre, úgyhogy nem túl sok esélye van, sajnos :|
Bazinga!
1. Oláh Gergõ
2. Antal Timi
3. Csobot Adél
4. Szabó Dávid
5. Like
6. Kovács László Stone
7. Zámbó Krisztián
Ne hasonlítsd össze a két (három) mûsort, mert teljesen más a koncepció. Amúgy meg a Gergõn és a Timin kívül egyikõjüknek sem fordultak volna meg a Voiceban. De hát itt van Krisztiánka, aki pofátlanul, vigyorogva nyilatkozik minden héten, hogy de hát õ igyekszik... az agárfejû mentoranyja pedig bizos kockacukrokat dobál neki amikor sikerül eltalálnia egy hangot... de legalább nem lesz cukorbeteg :) Tehetséges énekesek estek ki miatta, csakis a neve és a nézettség miatt.
Bazinga!
A TV2 eddig is és most is fossá fogja alázni az általa megvett Voice licencet ... már most látszik, hogy náluk kidurran a koncepció lufi. Legutóbb alig fordultak meg hely szûke alapon, miközben az elején boldog boldogtalant beszavaztak ... és ugye itt 4x12 van, nem 150-bõl fognak még kukázni ... most meg már nincs hova forgolódni.
Megy a duma, hogy ide már csak a profik férnek be, stb ..... közben már eleve ezer százalék, hogy meghívásos alapon jött el rengeteg ismert háttér 'énekes', kiugrott 'sztár' ... mert különben kötve hiszem, hogy hirtelen a Voice kedvéért elõbújtak az odúból ... az meg olyan, mintha a profi énekesek külön versenyszáma lenne.
Ráadásul a zizegõ, viszketõ seggû, idegesítõ Andival, a süket Somlóval (konkrétan süket, és még a hallókészüléke sincs fenn), a 'paraszt' Misivel meg az 'extra szenzitív' Caramellel nem tudom hova fog 'fejlõdni' az a mûsor :)
Persze az X sem jobb ... szintén 'paraszt' Feróval, elborult agyú Keresztessel, 'langyos' Mikivel, na meg a Gesztivel ... talán a Geszti az egyetlen vállalható a mûsorból ... na meg az énekes Gergõ srác ... a többi kuka :)
Hjaj ... ha nem kéne az asszonnyal együtt nézni, még ennél is jobb lenne :D
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
én Simon Cowell nevében beperelném õket brand minõségbeli gyalázása címen
nem is tudom miért csodálkozok ezen az országon... ide ez kell, kenyér és cirkusz... az énektudás az meg kit érdekel
Bazinga!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Ettõl függetlenül a hangja akkor is ezt az érzetet hordozza.
De ez a majom sziklaszilárdan ott lesz a végéig.
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/titokban-alltak-oltar-ele-feher-zoltanek-2118677