11324
-
Coolfire #186 Ki ez a takony?Most kapcsoltam vissza.. -
IXEMGabeo #185 mi bajod van vele? miért utálták a faterját annyira? -
Coolfire #184 Az eddigi legjobb a reklám...Megnézzük a "műsor" után a versenyzőket az aftörikszben is.... -
#183 ez a Robbie Williamses gyerek mi volt? ezeknek a színházba a helyük komolyan xD vagy onnan válogatták őket :D -
Dean Winchester #182 lolmár :DD
kivi vok az öcsi továbbmegy-e -
Ironman2 #181 Látod! Veszprémiek tehetségesek! -
Ironman2 #180 Tudom,csak itt vagyunk élőben -
Dean Winchester #179 nem élő -
Ironman2 #178 Helybéli -
Dean Winchester #177 :D csabi,vágjátok ki ez????
a tv2 popdarálóban nyomult :D -
Coolfire #176 A kis buzi továbbjutott..pfejjj... -
Ironman2 #175 Itt most élőben megy a müsor! -
Ironman2 #174 Továbbment -
Dean Winchester #173 "csovicsovicsaszper"
erről linket már,rég hallottam :D -
Coolfire #172 Ha továbbengedik,az papi miatt lesz. -
Coolfire #171 Na a csovicsovicsaszper balkezes gyereke...már most szar. -
Coolfire #170 Da mekkora IQ fighter ez a múmia.Románnak beszél oroszul..a hülye... -
Dean Winchester #169 lol már :D geszti " nem volt olyan jó , sztem "
tiszta vicc bazdmeg
a highway to hell-re örömünnep van erre meg semmi :S tiszta nevetséges komolyan...
erre egyből igen-t kellett volna mondaniuk :S
mind1 továbbment ez a lényeg :D -
#168 mármint ahhoz, hogy továbbjuttassák, vannak nála rosszabbak :) -
Coolfire #167 Mekkora színészi alakítások.. -
#166 ez pedig sztem egy nagy fos volt :( -
Dean Winchester #165 román nem rossz,sőt jobb mint a highway to hell... -
Coolfire #164 Ez nálam sima bukta.Pedig,eddig -nagyjából- egyezett a magánvéleményem a "zsűri"-vel. -
Coolfire #163 Minden szart mutatnak,csak a versenyzőket nem. -
Dean Winchester #162 hát annyira nem rossz,de nem is jó, semmi extra :S túlreagálták :D
-
IXEMGabeo #161 elkezdődött -
Coolfire #160 Pföjjj...ezek a műálmélkodások.Szerintem ez nem is jó..a Highway to Hell. -
#159 hát volt az mtv-nek is tehetségkutató műsora nemrég, az egy államilag támogatott celebmentes műsor volt, tényleg azért hogy a tehetséges embereket felfedezzék a médián keresztül.
csak egy baj van, most mindenki a kereskedelmi csatornákat nézi, nekik pedig a nyereség a lényeg, nem az, hogy egy Caramelt megtaláljanak. meg hát a zenei producerek sem az mtv-t nézik, hanem szerződést kötnek a kereskedelmi produkcióval és kapnak érte egy olyan énekest akiből esetleg lehet vki. -
Dean Winchester #158 erre a topikra gondolt :)
szóltam a modiknak h tegyék be ide is meg az amerikai változat topicjába is. -
Ironman2 #157 Mármint a másik topikban -
Dean Winchester #156 ki mit tud... valóban egszerű,lényegretörö :D ez kéne egy új külsővel bíró ki mit tud :D
#152: sztem hülyeség,hisz külön topicja van mindkettőnek minek vegyíteni?:S
ez olyan mintha krumplilevest + húslevest egyberakod azt alkoss véleményt külön-külön vagy egyben :d -
Ironman2 #155 Meg banner is! -
Coolfire #154 És milyen igaza van!
Dikk van jútúb gomb is?:)) -
#153 Szerednyey Béla az ilyen tehetségkutatókról:
"Kotta szerint megcsinált, hazug dolgok, soha nem arról szólnak, mint amit megetetnek a nézőkkel. Azt hallottam, hogy kotta szerint meg van mondva a zsűrinek, hogy melyik tagja legyen a rossz ember, és melyik legyen a jó. Ezek átlátszó dolgok, de én nem tartom helyesnek. Annak idején a Ki mit tud? sokkal tisztább volt, Szinetár tanár úrnak nem mondta meg senki, hogy kemény legyen, és Petrovics Emilnek sem, hogy ő meg puha." -
Ironman2 #152 Megasztár,és X-faktor minden mennyiségben,aki kötetlenül szeretne beszélgetni a "tehetségkutató" müsorokról,az jöjjön ide:
Megasztár-X-faktor Mánia -
#151 Én este inkább kimentem a SzeptEmberFesztre. Igaz Billy bácsi hangja már nem a régi, de azért az X-faktort, meg a Megasztárt együtt mossa le még. -
#150 nem járnának jol, a szombat esti időpont az amikor a legtöbb ember ül a tv elött, és valószinüleg erre az időre a legdrágábbak a reklámok is. igy mindkettő azt akarja hogy öt nézzék, mert az több reklámpénz:) -
#149 A nézettség pedig a reklámblokkok miatt fontos. -
Dean Winchester #148 "nevükbe benne van h kereskedelmi csatorna, nézettségből élnek, meg az emelt díjas sms-ekből. "
ezaz, mindketten jól járnának ha más időpontban lenne... -
#147 akk se lenne megoldva, xfaktort a kutya se nézné vasárnap, ha a tv2 normális filmet adna egy időben. ezeknek direkt szombaton kell összecsapni, mikor a legnagyobb nézőszámot vonhatják magukra.
nevükbe benne van h kereskedelmi csatorna, nézettségből élnek, meg az emelt díjas sms-ekből.