11324
xfaktor-1024x512.jpg
  • Coolfire
    Na nézzük...FORZA FANCY!!
  • bippo
    Rövid hajjal sem rossz, de hosszúval tényleg szebb.

DE ezek a ruhák. Anyám.
    Jó, még mindig nem érik el azt az extremitást, amit a Megasztár stylistjai kitalálnak, de ez a bakancs, meg gumicsizma no comment.
  • Coolfire
    Balek Miklós...
  • Coolfire
  • Coolfire
    Ez jó....
  • Coolfire
    Jön a kis Vuk....hm...világsztár,díva..
  • Coolfire
    Úgy néz ki,mint aki benéz..
  • Dean Winchester
    ördögh nóri sokkal szebb hosszú hajja!
  • Coolfire
    Dívák és szívtiprók..páze ez a téma.A mai díva: Zséda vááááá.....
  • Coolfire
    Na nézzük..
  • Coolfire
    Majd meglátjuk....
  • IXEMGabeo
    ügyes észrevétel, nekem is furcsa:O
  • IXEMGabeo
    akkor nem irigyellek, mert Manson sorsára fogsz jutni...készítheted a szádat;)

• Dean Winchester
    hg ha akar lehet más is! de a szavazás ügyben sztem a mai napra már felesleg viszont akkor beszélek az illetővel,hogy a műsor után tegye be!

#1090.: engem nem idegesít egyálltalán,de valóban elférne ez az apró info !
  • Coolfire
    Jó ötlet,intézkedj.Meg kérd meg a hg jogot.Én támogatlak.:)
  • Coolfire
    Ha Fanni párbajozik,leszopom magam.:)Nem fog még egy darabig..wehehh..:)
  • Grove4
    Titeket amúgy az nem zavar, hogy nem írják ki a számok címét és eredeti előadóját? Engem rohadtul, hiába mondja (néha) be Balázs és Sátánka, illene kiírni.
  • csgj
    A szavazók nagy része pusztán szimpátia alapján szavaz. Egyszer bejött nekik az egyik, aztán végig kitartanak mellette. Én sem akarnám kiejteni Fannit, ha egyszer az ő stílusa jön be... Az ilyet lehetetlenség objektíven nézni, és nagyon ritkán fog dönteni az aznapi produkció.
  • Dean Winchester
    opciók közt!
    Az egyik Vastag (37 / 6%)

:D
    azért simán betolhatták volna a nevüket külön-külön is -.-
  • Dean Winchester

ide is lehetne betenni ilyen szavazós cuccot! (irjak egyik srácnak?)
    szted ki fog kiesni ? betenni a neveket és kész.
    tehát szombat 19:30 ig lenne aktuális aztán kövi hétre megint!
  • IXEMGabeo
    mondjuk G portál:D csomó suttyó mehetett fel az oldalra...úgyis este fognak eldőlni a dolgok;)
  • IXEMGabeo
    azt csodálom h Norbi azért kapott 5%-ot:O

Nicholas és Kati ezekszerint nagyon népszerűek...tény és való, Teo is azt mondta ennek a 2 embernek van a legszebb hangja a mezőnybe, ami úgy is van, dehát nekik van jócskán zenei múltjuk:) mindenesetre bárki nyerhet csak a Veca és a Fanni ne nagyon:D, amúgy szimpatikus a mezőny...sztem ma

Tipp:
    Mariann és Fanni fognak párbajozni és sztem Fannit fogja a zsűri bent tartani
  • MrSpock
    Persze előre lehet tudni mi?:-D Akkor kár is énekelgetni,ha csak ennyi volna. Lesz még itt majd meglepi én úgy hiszem:-)
  • MerlinW
    Ráadásul ~700 szavazat alapján:)
  • Coolfire
    Géportálos szavazás?Ne röhögtess.:)
  • csgj
    Uhh... azért ez a szavazás elég ijesztő. Van egy olyan rossz megérzésem, hogy ma tényleg bajban lesz Fanni. :S
  • karosult
    Nicholasnak nagyon kellemes a hangja, szerintem az esélyesek között van.
  • Coolfire
    Akkor még az volt,a stábbal voltak lent,azt hiszem Megállót forgatni.3 napig voltak talán,én ügyeltem s akkor haverkodtunk össze.Közvetlen rendes srác,de ma már egy kicsit el van szállva.Vagy csak úgy kell csinálnia.:)
  • IXEMGabeo
    ismered? és jó arc? nekem a média személyiségek közül a Balázs a legnormálisabb igaz h szivat, mint állat, de nem hülyegyerek az is tuti...
  • IXEMGabeo
    szerintem a Nicholasnak van...odaáig vannak érte a csajok...
  • Coolfire
  • Coolfire
    Az biztos.:)Ő is súgógépezik.:)
  • Csacsi
    Azért Fábry nem élőben nyomja...Élőben ő is bakiziki rendesen :)
  • Coolfire
    Ebben teljesen igazad van.Sátán Nórit sosem szerettem,mert egyszerűen irritál,Balázst még a Z+-os időkből ismerem személyesen,mikor még Miskolcon forgattak.Szerintem elég lenne egyedül Balázs,s valóban nem kellenek a jópofizós dialógok.Szerintem nem kapnak szabad kezet,forgatókönyv szerint kell dumálniuk.Imprózva közvetlenebb is lenne.
    Ami nekem nem igazán jött be az ilyen műsoroknál;az időhúzás eredményhirdetéskor.
    És az,hogy tökéletesen manipulálhatók a szavazatok,mivel nem mondják meg ki mennyit kapott.
  • MerlinW
    Engem csupán két dolog "zavar".
    1. bőven elég ebbe a műsorba egy műsorvezető, mint mindenhol máshol az X Faktorban, teljesen szükségtelen ez a műsorvezetők közti nem vicces jópofizás. Egyrészt nem róluk szól a műsor, másrészt egy csomó időt elvesz.

2. Szinte Magyarországon látok egyedül puskakártyát a műsorvezetők kezében. Ne vicceljünk már, hogy nem tudnak megtanulni 10 percnyi műsortervet.. a másik, hogy az improvizálás teszi naggyá a jó műsorvezetőt. Na meg létezik súgógép is a világon. Ez így amatőrséget sugall. Ez olyan, mintha Fábry kártyákkal a kezében nyomná le a műsorait.
  • kalaposkan
    Ez az X-Faktor nekem egyre inkább egy letisztult és gatyábarázott Megasztárnak tűnik, a felesleges sallangoktól megpucolták, a díszlet is egyszerűbb, ugyanakkor a monumentalitás hatását megtartja, a zsűri nem vág folyton egymás szavába és még a műsorvezetők is tudják, hogy hol vannak, nem csupán a hülye kérdéseket bírják ismételgetni (Megában, amit Liptai művel - volt már, hogy maga is bevallotta, hogy ez hülye kérdés, de azért válaszoljon csak rá az alany - az valami nagyon durva e téren)
  • Coolfire
    Azért Paul bá'-nak is mondták,hogy visszavárják a következő körre.Talán döntős is lehetne.Cca. 2,3 milliárd albummal.:))))
  • Coolfire
    Személy szerint én is csippantom a Norbit.Valószínű,hogy most is iszik,de ez legyen az ő magánügye.Nagyon nagy arc,mindig felderít.:)Szerintem-így látatlanban-neki van most a legnagyobb rajongótábora,mert zseniális figura.
    FORZA FANCY!!!!
  • Megtörhetetlen
    tegnap este sikerült megnéznem végre, és összességében elégedett voltam!
    Nem azt mondom hogy olyan őrült tehetségesek, de van 1-2 nagyon jó hangú énekes, példának okáért, ott a mikulás :) meg a Wolf Kati ,szerintem nagyon tehetséges, igaz nem azt mondom, hogy átérezte amit énekelt, de passzolt hozzá az a szám, nem is volt hamis és tényleg jó élvezhető volt, pont úgy mint a mikulás, ellenben például aki az utolsó 3-ból még a szavazók szavazatai alapján bejutott na ő valami eszméletlen gyenge volt, túl jó kritikáét kapott pedig borzalmas volt, nagyon hamis volt hol hangosabb hol halkabb begyszerűen zavaróan gyenge volt, ugyanúgy mint a páros, illetve az első pinket éneklő csaj :S
  • csgj
    Ööö... ez nem pletyka, a haverom ismeri őt, és nem lejáratni akarja, nem is nézi az X-faktort. :P
    Egyébként meg tök mindegy, mert azóta sokat változott, nem hiszem, hogy most is alkesz lenne. :D