11324
xfaktor-1024x512.jpg
  • IXEMGabeo
    #1209:

????
  • IXEMGabeo
    totál átváltozott ez a Zséda:O
  • Coolfire
    A múlt héten is ez volt..
  • bippo
    Igen, az feltűnt. Meg most is. Csak elhinni nem akartam. De érthető persze, a sok ugribugri mellett nehéz élőben szépen énekelni.

#1215 Gabeo: Summer Sisters lányoknak erős hangjuk van, de annyira karótnyeltek. Meg most szarok voltak. Nikolas most jó volt, de őt meg ki nem állhatom :)

Fanni szerintem nem volt elég jó, több volt ebben a dalban. NonStop egyedi volt, de nagyon erőtlen.
    Nekem ma a Cserháti dal tetszett a legjobban (bár voltak benne hibák, hangulatilag az hozta a legtöbbet).
    Norbi dettó. Jó volt ma, de jobban szereti a közönség, ha show-t csinál.
  • Coolfire
    Aranyos és jól énekel Zséda,de nem díva.Az valahol Madonnánál kezdődik...
  • Coolfire
    Timi helyett Mariannt tolták be..amit kissé nehezen nyeltem le..
  • limperatore
    nikolasznak????? :D te hülye vagy

Shodeindenek kell haza mennie v summersistersnek
  • IXEMGabeo
    Enikőt én sem értem

és mi van a Jenniferrel és a Dáviddal? ők simán befértek volna ide...egyéni vélemény, de ha nem lett volna túl fiatal a Teonak is itt kellett volna lennie, mert ösztönös tehetség volt legalább is Swing műfajban
  • Afe
    Az bakker, a retekklub nem mer kockáztatni. Múlt héten is feltűnt, hogy a közös meg a szuperszar vendég (nemtudomki) olyan playbacket nyomott mint a pitsa.
  • IXEMGabeo
    igen? volt együttesed is?
  • bippo
    Őket kettőjüket én is hiányolom, de a 25év alatti lány mezőny nagyon erős volt.
    Az utolsó 6közül szinte bármelyik megérdemelte volna, hogy bekerüljön.
  • IXEMGabeo
    áá álmaidban:D az egyik legjobbak ők hárman, de a Summer Sisters valóban gyenge volt

egyébként nem értem a Non stop miért nem tetszett nektek, sztem egyedi volt amit előadtak...

Fanni, NON Stop, Nicholas talán ők voltak ma egész jók, Nicholas tökéletes volt sztem, pedig nem volt jó dal hozzá...

Norbi sem volt rossz, de nem ez a stílusa ez tisztán látszott pedig nagy fanja vagyok:)
  • Coolfire
    Fél biztos,de lehet,hogy egész..
  • Coolfire
    Ergo elég jó hallásom van.A kiesettek közül Kullai Timit és Enikőt nem értem a mai napig..
  • bippo
    Ja, oké. Nem voltam képben, és nem tudtam, mire írtad.
    Tényleg gáz. Amúgy profi munka a G-Mega részéről, stílusos.

Közös produkció: Bakker, ez playback?
  • Afe
    Ez mekkora playback
  • Coolfire
    NORBIIIIII!!!!
  • Coolfire
    Nagyon sokáig aktívan zenéltem..
  • Coolfire
    Kíváncsi vagyok ki rappeli le a zolee részt..
  • IXEMGabeo
    Coolfire asszem nem kell leopnod magad, mert a Fanni ma elismerem nem volt olyan rossz, sőt jobb volt, mint múltkor
  • Coolfire
    Dikk Tunyogi Orsi feat. Ganxsta..
  • IXEMGabeo
    gyerekek ez ma egy kalapszar volt kivéve a Nicholas és a Non Stop...úgy érzem a mentorok választottak rosszul, meg sokan betegek is tehát nemcsak az ő hibájuk, hogy sokan alul múlták önmagukat...

Ildikóra haragszom, mert a Norbira ráerőltette pont azt, ami nem a stílusa így elvesztette ő is amiért bekerült:(, de még így sem a Norbi volt a legszarabb, hanem a Summer sisters...

mostmár kíváncsi leszek ki esik ki...
  • Shiwo
    félő, hogy sokan nem olvasnak netet, és amíg nem lesz benne az újságokba, addig tovább juttatják őhálátlanságát.. reméljük, hogy a G-Mega Music meg jól beperli
  • Coolfire
    ények:

- Takács Nikolas 2009 április 09-én exkluzív menedzsment szerződést köt a G-Mega Music Produkcióval.

- G-Mega szerződést kötött Magyarország egyik legnagyobb kiadójával az mTon kiadóval, Nikolas lemezeinek kiadására.

- Takács Nikolas első magyar, angol ,illetve szlovák nyelvű professzionális studiófelvétele a G-Mega Music gondozásában készült el és jelent meg az mTon kiadóval kötött szerződés alapjánl 2009 októberében.

- Az első videoklippje is szintén a G-Mega Music gondozásában készült el 3 nyelven.

- Eurhythmics Kft-vel kötött szponzori megállapodás fejében saját professzionális mikrofon és fülesmonitorrendszert biztosítottunk Nikolas számára.

- Biztosítottuk számára Magyarország egyik legjobb könnyűzenei énektanárát.

- Biztosítottuk számára Magyarország egyik legtöbbet foglalkoztatott stílus tanácsadóját (Stylist), aki Nikolas megjelenését teljes egészében megtervezte.

- Elkészítettük Nikolas “brandet” építő kreatívokat, köztük a Nikolas logót.

- A weboldala is a G-Mega Music gondozásában készült el.

- Az első profi fotósorozata is G-Mega Music gondozásában készült el.

- 2009 októberében "megjelentettük" első maxi CD-jét "Egy igazi szó "címmel.

- Viva Tv 6 hétig sugározta a dalból készült klippet, interjú is készült.

- Nagylemez munkálatokat is elkezdtük, ún. demókat készítettünk.

- Duettet készítettünk Szekeres Adrien énekesnővel....

- Részt vehetett Szekeres Adrien Adventi turnéjának összes állomásán , mint sztárvendég, ami alatt élőben, közvetlenül kb. 12.000 , Tv koncertfelvételek által kb.1-1.5 M ember ismerhette meg. Fellépésekért tiszteletdíjat biztosított számára a G-Mega Music Produkció.

- 2009 decemberében Nikolas megemlítette, hogy 2010-ben indul az X Factor, mit szólunk hozzá.???Mivel pontosan nem lehetett akkor még tudni a műsorról tulajdonképpen semmit, így a G-Mega csak annyit tudott mondani, hogy amennyiben úgy alakul és Nikolas szeretne a műsorban részt venni, a G-Mega természetesen - a műsor részleteinek megismerése után -támogatja, segíti ez irányú érvényesülését, bár a G-Mega inkább a kitartó, lépésről-lépésre való építkezés híve, mint a hirtelen "kirakatba " tevésé még akkor is, ha ez utóbbi nagyon gyorsan tud ismertséget biztosítani.

- Royality előleget biztosítottunk számára -bár szerződésünk nem kötelezett rá -magánéletének finanszírozása céljából (Royality a nagylemezeladásokból származó bevétel)

- Legyártattunk 2000 sztárkártyát, amit Nikolas a fellépéseken osztogatott,promotálva az ő személyét.

- Interjút adott -az akkor még létező- Danubius Rádió Hajrá Magyarok c. műsorában.

- Elértük, hogy ”Egy igazi szó” című dala mindkét újonnan alakuló országos kereskedelmi rádió és számos vezető regionális rádió napi játszási listájára felkerüljön.

....és ekkor...

- 2010 márciusában Nikolas arról tájékoztatotta a G-Mega Music-ot, hogy - megélhetési indokokra hivatkozva -vissza kíván térni Szlovákiába, ezzel lehetetlenné téve a további együttműködést.

- 2010 májusában tudomásunkra jutott, hogy Nikolas, az érvényes és hatályban lévő G-Mega Music-kal kötött kizárólagos menedzsment szerződése ellenére, jelentkezett az RTL Klub X Factor című műsorába, úgy, hogy erről G-Mega Music-ot és így kiadóját, az mTon-t sem tájékoztatta.

Nikolas minden fent említett produktuma szervezési és financiális részét a G-Mega Music intézte a szerződésünkben vállaltak alapján!
  • Coolfire
    Most nikolasznak és a számmer szisztersznek kell párbajozni,és niklasznak kiesni..
  • bippo
    Ezt most nem értem.

Kazetta: Ennyire öreg lennék, hogy ezt nem tartom annyira égőnek? Főleg, hogy élő adásban kifigurázzuk.
  • Coolfire
    Nincs kazettásmagnójuk..wehehh..
  • Coolfire
    Jajj ez a rizsaduma..
  • Coolfire
    Ne viccelj már..retek exkluzívval?Megcsinálták milliókért,ő meg leszarta.Ezért gyűlölöm.
  • bippo
    Tessék: Hot Stuff
  • chalezlopez
    GYP-sek haza!
  • bippo
    Most bevallom, jobb volt, mint korábban (egyedül a legelső válogatás tetszett tőle)
    De tényleg akkora arca van, hogy csoda, hogy befér a stúdióba :)
  • Coolfire
    1799 KOCSOG ezt kell küldeni..
  • Digitman
    Kezdem unni, hogy a műsor nem szól másról, mint a nem saját versenyzők fikázásáról. Keresztest valaki pofán vághatná már, szerintem nem egészen normális.
  • Coolfire
    Mekkora arc...letépném a fejét és beleszarnék a tüdejébe..
  • Coolfire

• Coolfire
    És még állva tapsolják...vagy zenei analfabéták vannak,vagy fizetett a közönség..
  • Coolfire
    fosadék.....
  • Shiwo
    Niklász valójában Ernest, és azért van rágyógyulva a fejére a sapka..
  • Coolfire
    zacskós mikrofon