X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kíváncsi vagyok ki rappeli le a zolee részt..

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Coolfire asszem nem kell leopnod magad, mert a Fanni ma elismerem nem volt olyan rossz, sõt jobb volt, mint múltkor <#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Dikk Tunyogi Orsi feat. Ganxsta..

gyerekek ez ma egy kalapszar volt kivéve a Nicholas és a Non Stop...úgy érzem a mentorok választottak rosszul, meg sokan betegek is tehát nemcsak az õ hibájuk, hogy sokan alul múlták önmagukat...

Ildikóra haragszom, mert a Norbira ráerõltette pont azt, ami nem a stílusa így elvesztette õ is amiért bekerült😞, de még így sem a Norbi volt a legszarabb, hanem a Summer sisters...

mostmár kíváncsi leszek ki esik ki...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Shiwo
félõ, hogy sokan nem olvasnak netet, és amíg nem lesz benne az újságokba, addig tovább juttatják õhálátlanságát.. reméljük, hogy a G-Mega Music meg jól beperli

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ények:

- Takács Nikolas 2009 április 09-én exkluzív menedzsment szerzõdést köt a G-Mega Music Produkcióval.

- G-Mega szerzõdést kötött Magyarország egyik legnagyobb kiadójával az mTon kiadóval, Nikolas lemezeinek kiadására.

- Takács Nikolas elsõ magyar, angol ,illetve szlovák nyelvû professzionális studiófelvétele a G-Mega Music gondozásában készült el és jelent meg az mTon kiadóval kötött szerzõdés alapjánl 2009 októberében.

- Az elsõ videoklippje is szintén a G-Mega Music gondozásában készült el 3 nyelven.

- Eurhythmics Kft-vel kötött szponzori megállapodás fejében saját professzionális mikrofon és fülesmonitorrendszert biztosítottunk Nikolas számára.

- Biztosítottuk számára Magyarország egyik legjobb könnyûzenei énektanárát.

- Biztosítottuk számára Magyarország egyik legtöbbet foglalkoztatott stílus tanácsadóját (Stylist), aki Nikolas megjelenését teljes egészében megtervezte.

- Elkészítettük Nikolas “brandet” építõ kreatívokat, köztük a Nikolas logót.

- A weboldala is a G-Mega Music gondozásában készült el.

- Az elsõ profi fotósorozata is G-Mega Music gondozásában készült el.

- 2009 októberében "megjelentettük" elsõ maxi CD-jét "Egy igazi szó "címmel.

- Viva Tv 6 hétig sugározta a dalból készült klippet, interjú is készült.

- Nagylemez munkálatokat is elkezdtük, ún. demókat készítettünk.

- Duettet készítettünk Szekeres Adrien énekesnõvel....

- Részt vehetett Szekeres Adrien Adventi turnéjának összes állomásán , mint sztárvendég, ami alatt élõben, közvetlenül kb. 12.000 , Tv koncertfelvételek által kb.1-1.5 M ember ismerhette meg. Fellépésekért tiszteletdíjat biztosított számára a G-Mega Music Produkció.

- 2009 decemberében Nikolas megemlítette, hogy 2010-ben indul az X Factor, mit szólunk hozzá.???Mivel pontosan nem lehetett akkor még tudni a mûsorról tulajdonképpen semmit, így a G-Mega csak annyit tudott mondani, hogy amennyiben úgy alakul és Nikolas szeretne a mûsorban részt venni, a G-Mega természetesen - a mûsor részleteinek megismerése után -támogatja, segíti ez irányú érvényesülését, bár a G-Mega inkább a kitartó, lépésrõl-lépésre való építkezés híve, mint a hirtelen "kirakatba " tevésé még akkor is, ha ez utóbbi nagyon gyorsan tud ismertséget biztosítani.

- Royality elõleget biztosítottunk számára -bár szerzõdésünk nem kötelezett rá -magánéletének finanszírozása céljából (Royality a nagylemezeladásokból származó bevétel)

- Legyártattunk 2000 sztárkártyát, amit Nikolas a fellépéseken osztogatott,promotálva az õ személyét.

- Interjút adott -az akkor még létezõ- Danubius Rádió Hajrá Magyarok c. mûsorában.

- Elértük, hogy ”Egy igazi szó” címû dala mindkét újonnan alakuló országos kereskedelmi rádió és számos vezetõ regionális rádió napi játszási listájára felkerüljön.

....és ekkor...

- 2010 márciusában Nikolas arról tájékoztatotta a G-Mega Music-ot, hogy - megélhetési indokokra hivatkozva -vissza kíván térni Szlovákiába, ezzel lehetetlenné téve a további együttmûködést.

- 2010 májusában tudomásunkra jutott, hogy Nikolas, az érvényes és hatályban lévõ G-Mega Music-kal kötött kizárólagos menedzsment szerzõdése ellenére, jelentkezett az RTL Klub X Factor címû mûsorába, úgy, hogy errõl G-Mega Music-ot és így kiadóját, az mTon-t sem tájékoztatta.

Nikolas minden fent említett produktuma szervezési és financiális részét a G-Mega Music intézte a szerzõdésünkben vállaltak alapján!

Most nikolasznak és a számmer szisztersznek kell párbajozni,és niklasznak kiesni..

Ezt most nem értem.

Kazetta: Ennyire öreg lennék, hogy ezt nem tartom annyira égõnek? Fõleg, hogy élõ adásban kifigurázzuk.
Nincs kazettásmagnójuk..wehehh..

Jajj ez a rizsaduma..

Ne viccelj már..retek exkluzívval?Megcsinálták milliókért,õ meg leszarta.Ezért gyûlölöm.

Tessék: Hot Stuff
chalezlopez
GYP-sek haza!

Vamos Argentina!

Most bevallom, jobb volt, mint korábban (egyedül a legelsõ válogatás tetszett tõle)
De tényleg akkora arca van, hogy csoda, hogy befér a stúdióba 😊
1799 KOCSOG ezt kell küldeni..

Kezdem unni, hogy a mûsor nem szól másról, mint a nem saját versenyzõk fikázásáról. Keresztest valaki pofán vághatná már, szerintem nem egészen normális.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Mekkora arc...letépném a fejét és beleszarnék a tüdejébe..

És még állva tapsolják...vagy zenei analfabéták vannak,vagy fizetett a közönség..

fosadék.....<#levele><#levele><#levele><#levele><#kocsog><#kocsog><#kocsog><#kocsog>

Shiwo
Niklász valójában Ernest, és azért van rágyógyulva a fejére a sapka..

zacskós mikrofon

Egy fasz kéne a kezébe nem mikrofon...

Már nem tudom,de jó volt..

A legnagyobb féreg jön....undorító szar..

Jaj ne, a Nikolas. Nem tudom, miért istenítik ennyire. Jó hangszíne van, de nem a legjobb énekes. És baromira nem szimpatikus.
LordVenom
Wolf Kati mit énekelt? Arról lemaradtam...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Mámint a Szabó Mariannak? Max egy SZPSZ-t, de az elõzõ Cserhátit nem tudom kinézni belõle.
Az a bajom vele, hogy olyan semmilyen. Se nem jó, se nem rossz. Szürke.
Afe
nagyon jó a hangja, csak kár hogy olyan transzexuál arca van neki 😞

És nagyon jó most..ha megint párbajozni fog,akkor jogtalanul
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Neki kellett volna Cserhátit énekelni

Ez a torokfájás még passzol is a dalhoz. Nagyon szépen énekli, a ruha is kellõen elegáns.

(a gyerekkel nincs semmi baj, kis mokka.)
Ezt elbaszta..elmegy a hangja nagyon..kár érte
<#levele><#levele><#levele>

Ehhhh....nem kellett volna Cserháti

Húú a gyereket nem kellett volna megmutatni...

Ja, oké, csak addigra már begépeltem, mire írtad.
Ebben egyetértünk. Abban nem értek egyet Gesztivel, hogy ez nem való neki.

(meg bakker Geszti az összes csajt úgy mutatja be, hogy jajdeszépek. Azok, de a hangjukat dícsérje inkább.)
Jaja..ezért mondtam,hogy az élõ lesz az igazi..

Arra mondtam,hogy ha így kezd nem jut idáig.Ebben értettem egyet Gesztivel.

LordVenom
Nem volt rossz,szerintem szerencséje ,hogy a többiek rosszabbak voltak.
Én is azt mondom,hogy jó volt hallani,hogy ezt is meg tudja csinálni,de maradjon a megszokott stílusnál,még ha nem is a humorról beszélünk.
Egyébként bármit tesz,én már fan vagyok.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Shiwo
Norbi produkciója nem volt annyira rossz, csak kellett volna egy félig üres whiskey-s üveg a kezébe, meg jó kis borosta az arcára, úgy tök el tudtam volna képzeni ezzel a hanggal ehhez a számhoz <#idiota>

amúgy most tényleg nincsenek a toppon...lehet azért, mert az elsõ élõ adásra még több idejük volt készülni, most meg volt rá 1 hét, nem ?

És baromi jó humora van. Hogy leoltotta B-t 😊
Meg a múltkor a csajokra:"majdnem elfelejtettem a szöveget".
Geszti meg lépjen túl azon, hogy a srác csak humorizálni tud, meg hogy hogy néz ki. Õ nem bohóc. Abban rohadt jó, baromi jó show-t csinál, de ebben is megmutatta magát - és részemrõl helytállt.
Nem hülye,tökéletesen igaza van..

A mentorházban énekelt lírai dala is kurvajó volt, Ildikó meg nem értékelte.
Valami Nick Cave-et kéne énekelnie.
Ez hülye ez a Geszti. Berakta a skatulyába.
Igaza van Gesztinek...

gesztinek igaza van! ha ezt nyomja elsõként nem jut el eddig 😊
azért túlzás h keresztes besírt 😄 de jó volt , na õneki a top3ban a helye!!!!!!!4
Nem volt higanymozgás,de nem is kellett

Eddig õ a legjobb. (bár magas és kitartott hang nem volt eltalálva, de így is magasan a mezõny felett van - ma is)
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

És jól,még ezt a nyújtott rekedtes részt is...ez nagyon jó..