X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

háát a párbajban jók voltak, de ha úgy értették, hogy egésznap nem hibáztak akkor van gáz😄, a párbajra pedig jogosan mondták amit gondolnak, ezt hívják túlzott önbizalomnak, de, ha azt mondják, hogy egésznap tökéletesek voltak akkor lennének nem kicsit elszállva, így még elfogadható és tul.képpen összegezték a párbajbéli teljesítményüket, nem érzek kivetnivaló dolgot itt...egy kicsit csak szokásis PR szöveg amit nyomhattak, nem túl nagy egyéniségek, vagy pedig az apjuk nem hagyta hogy kialakuljon a személyiségük. Ennek ellenére a párbajban azért ott volt a testvéri összetartás bajban érezték magukat, és megcsinálták. Nem volt sosem igazi tesóm, de nekem ez szimpatikus vonás volt, nem hiszem h mások is ezt látták bennük, mint én, de valahogy ha majdhogynem ikreket bírom😄 na mind1, az már nyílvánvaló, h sok embernek unszimpatikusak, nagy a gyanúm, h sokáig bent fogja õket tartani a zsûri

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Hogy egyáltalán nem is hibáztak,nem voltak hamisak etc..Egy nyert párbaj után sem fair így nyilatkozni..

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Már írtam régebben-hogy szerintem-neki nagy rajongótábora van.😊Õ nem fog kiesni.

nem láttam mit mondtak pontosa ami miatt nagy arcuk volt? én komolyan nem vettem észre, hogy beképzeltek...mondjuk a párbaj után a kisebbik elsavanyodott, de nyílván az izgalom miatt, csak nehogy mi essünk ki, de ez természetes...csendesek amúgy, ami mögött bármi lehet nem tudhatod...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Norbi nem néz ki jól mégis még mindig ott van...kinézetre amúgy nem hinném, hogy a tinilányok amiatt csípnék. egyébként tényleg szemet szúrt, hogy Veca is majdnem oda került párbajozni😮

A nyilatkozatnál.

hol volt nagy arcuk? én eddig érdekes módon csak szerényen láttam õket nyilatkozni...lehet hogy "burokban" apjuk által elkényesztetve nõttek fel, de sztem a hangjuk nem rossz és nem érzem õket önteltnek...nyílván azért érzed így, mert kicsit jobb módúak, demutatták õket és próbálnak alkalmazkodni a többiekhez, besegítenek a Corvin sétányi feladatokba és nincs ott apuci márpedig...

Domokos Fanni.

Na nem kellett volna belenéznem az aftörikszbe..most már megint mekkora arcuk lett újra..nem voltak egyáltalán hamisak..Eddig tartott a szimpátiám.

PttM Fa
Gyerekek ki esett ki a MA?
Nemfigyeltem.

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

pax nekem jobb volt a summer 😄

Totti5
Nyári lányok most nagyon jók voltak a párbajban, kirobbant a studió. Az elsõ produkciójuk nagyon szar volt. Fanni is jobb volt mint az elõzõben, de nem elég jó.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

hmmm nem gondoltam volna h vmiben valaha egyet fogunk érteni,de most ez történt😄😊

A legrosszabb az öreg Vastag volt,és a két Nyári lány.Az egyik bejött.Fannit nem értem,nem ezt érdemelte.Sajnos,valaki erre nagyon ráérzett anno,hogy-valószínûleg-sok tinilány szavaz és a fiúk fognak dominálni a végén.Itt le van szarva az énektudás,csak jól nézzen ki.
Mindegy Fannit megismerte az ország,és nagyon remélem,hogy csak hobbiból fog sütit sütni.
FORZA FANCY!!!!

limperatore
5en vannak, sok szavazó van 😄

de amúgy kurva jók

viszont ez a igazságtalan volt nagyon

summer sisters egy kalap fos, nem illenek egymáshoz
fanni sokkal jobb volt ezelõtt
<#levele>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

kb biztos kiesõk,meglep hogy még nem repültek😄

Nem vagyok kiakadva csak nem értem.Jobb volt a Summer Sisters ezt aláírom.
Akkor lennék nyugodtabb,ha megmutatták volna a voksokat.

attiGT
oszinten szolva mi a feszkes faszt keresnek a musorban? 😄DD

remélem következõbe kiesnek a maguktól elszállt libák....

na mind1 reméljük, hogy jobb mûfaj lesz a jövõheti mûsorban ez most kicsit gyengus volt a múltkorihoz képest, de azért még így is erõsebb volt a mezõny, mint a Megások😄

Teljesen korrekt, hogy a közönségszavazatokat vegyítik valami szakmai döntéssel a kiesést illetõen. Önmagában egyik sem jó.
A másik megoldás, hogy a zsûri válogat kiesõket, és a nézõk döntenek a végeredményrõl, az meg azért nem jó, mert kevesebb sms jön 😊
mert most jobban belegondolsz sok értelme nincs hogy kik mennek párbajozni....
a zsûri mondja meg ki megy tovább....tehát tök mindegy ha vki nem jönne be a közönségnek zsûri favorit megy tovább

hehe mit csináltál, remélem azért nadrágcsere nem kell <#banplz>

Ez jól esett.😊)

pff visszamutatták a Because of you-t, Enikõ jobban énekelte😊 dehát ez is nagyszó, hogy idáig eljutott

jazzy
Nem kéne a zsûrinek döntenie, sok emberrel szemben elfogultak..
amúgy sok értelme van a szavazódisnak ha a zsûri dönt 😄

párbajban összeszedték magukat a Summersék...valljuk be

Meg elfogult is.
Az a baj ezzel a mentor-dologgal, hogy alapból 1-1rõl indul.
(Fannit jobban bírom, de most SS jobb volt)
Danka88
de

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

je bennmaradtak.

Coolfire sajnálom😊 most biztos ki vagy akadva megértelek

limperatore
kurva életbe ez a 2 nyomoronc ment tovább 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

viszont nincs sok tehetségük

hoppácska😊

tessék Malek ért hozzá azért ...

Shiwo
de egyedi, nem 12 egy tucat, valaki által összerakott mûmájer énekes-csapat

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Miki nem járt jól. A többi mentornál jobb alapanyag van.
Szerintem Geszti és Feró válogathatott a legjobb felhozatalból anno.
zotya10002
Inkább a "nyafka Panni"!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

limperatore
ma nem voltak a legjobbak amúgy kurva jók

na ez a testvéri összetartás

Animefox
a fanni kit is énekelt? nem ugrik be

Hajrá Fanni, summer sisters menyjetek haza...

azért hallatszik h beteg a kisebbik lány...itt most egész jók

jazzy
Szerintem Mikinek van a legnehezebb dolga, az elsõ csapat aki kiesett õk is csak úgy össze lettek rakva és összeszokni jóval nehezebb és több idõt igényel. Itt legalább testvérek, de azért csak szokni kell a közös munkát.
a non stop viszont öszintén szólva elég gyenge

Ez pont nekik való dal. Jó választás
na majd most ütnek a Nyáriak😄 inkább õk maradjanak bent mint a nyafka Panni😄

Ez 100%

A nagyobbiknak képzettebb hangja van, viszont a húg szerintem szebben (fogyaszthatóbban) énekel.

Na, Fanni nem volt rossz.