X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
médiapszichológia? emberpszichológia alapnál is alapabb fokon: a férfiaknak van eszük másra költeni 300 Ft-ot.

ha lenne ilyen opció, h egy szavazatért levetkõznek élõben, akk nem esnek ki az biztos. még én is elszaladtam volna vkit kirabolni sms pénzért 😉

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

MerlinW
Norbi, Nonstop és a két Vastag menjen. Egyébként meg lesz*rom😊

[merlinw.org]

Ezt a hülye norbit meg az azt a nonstop bandát már tényleg ki kéne picsázniuk! Amúgy sajnálom a Summer Sisters-t! 😞

Shiwo
mondjuk ha lehet választani, hogy a tinicsajok a vastag tesókra izguljanak, vagy az emósokra, akkor inkább a vastagék...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Igen, nem véletlen az eddigi nõk kiesése. A szavazótábor jelentõs része fiatal lány, akik fiúkra szavaznak. Médiapszichológia alapfokon..
Gideon Wieth
Te öregem akkora egy ökör vagy, hogy az hihetetlen. Szerinted ilyen elõadás móddal és hanggal, amit folyamatosan azonos színvonalon tartottak idáig a fiúk ((1-1 kisiklással,)) nincs itt a helyük a mûsorban? Méghogy barátok közt betolták... hát te nem vagy normális... ennyi erõvel ezt a Nyári lányokra is lehet mondani...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

én se küldök senkire SMS-t azért az eszem nem hagyom el😄 ezekszerint mi srácok nem pocsékoljuk a lóvét, ebbõl látszik milyen éles eszünk van😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

attiGT
ennyire KIRÁLY L NORBI!! 😊

Az tény, hogy a nõk/(fõleg a tinilányok), hamarabb nyúlnak a telefonhoz, hogy sms-t küldjenek, mint a férfiak.
Bár a megasztárban meg pont egy tinikedvenc forma srác esett ki. (de csak mert az összes sms-t a saunders gyerekre tolják 😊) - meg amúgysem volt túl jó.
Tyler1
nem rossz énekes az tény, de hogy húzza a neve az biztos(vagy huzatják). ez a hang már rég kieshetett volna.

gondolom mindenkinek feltûnt, hogy Gergõ gyereken kívûl eddig lány kiesõ volt szinte csak a mûsorban..minek köszönhetõ ez? ennyire jó lenne a 2 vastag? ennyire sok tinilány él az országban?😮

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Smuge
Várom már azt a pillanatot amikor kiesik a non stop de ez ma sem jött el. Egyszerûen nem ebbe a mûsorba valók , csak az értékes helyet foglalják..
Amúgy meg JV egyértelmûen nyerte a dolgot és nem a könnyek miatt..

Danka88
ennyi.
egyébként a summer sisters tagjai tudnának ugy énekelni szerintem mint veca, csak szólóban, viszont nagyon hasonlítanak egymásra, minden tekintetben, a külsejük, hangjuk, mozgásuk, annak meg nemlett volna értelme, hogy két ennyire hasonló lány versenyezzen ezért összerakták õket szerintem, ez viszont a produkció rovására ment... csak idõ kérdése volt hogy kizugjanak.

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

ja...eleve haragszom rá h kiejtették a sokkal jobb Enikõt😊 miatta. Ez van azóta már tuduk azt is, hogy Vastag Csaba Barátok köztös révén bekerült ide ez is érdekes dolog😉

Tyler1
sok mindennek hallottam már a nothing szót énekelni/mondani, de notinnak még soha 😄
amúgy még egyszer nem hallottam énekelni ezt a vecát, de ez a párbaj dal olyan hamis, h ihajj. na de apuci majd önelégülten megvigasztalja a Keresztest, h az élet néha kegyetlen döntéseket szül....

Ennyi suket ember nem lehet a forumon apaaaam....pucoljatok mar ki a fuletek. Egyertelmuen Veca volt a jobb...

jövõhéten is ott lesz, attól félek a zsûri végignyomja majd....nem a Summersek voltak a zsûri kedvencei, hanem ez a lány, de már a múltkor is érzõdött h veszettül nyalnak neki...ez csak egy szmélyes meglátás. Elsõ adásban a lábát dícsérgették.

Prince23
Volt mind a három lánynak "hátszél". Viszont az eddigi legdurvább párbajt láthattuk. Szerintem.

Igen, a zsûrinél a rendrakás a jó pont. Persze.
Majd azért hallgasd vissza a párbajdalt. Az elején 1 hangot sem talált el, annyira izgult. Igaz, a döntés után azonnal kellett énekelni, amit lehetetlen.
(azért szívesen vígasztalnám a fiatalabbikat 😊 )
jobb a kézimunkája
zotya10002
A gilisztás lányoknak fasírt<#mf1>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Kaplan
Könyörgöm ne legyél már ostoba. 😊
Itt nem az dönt, hogy kinek a könnycseppjei nyomtak nagyobb súlyt a mérés alatt. A Nyári leányzók profik és tehetségesek. Egyszerûen csapatban nem tudnak dolgozni, az kimaradt nekik. Nem volt bennük több párban. A Veca pedig már a Csillag Születikben sem volt rossz, most pedig igazán beérett nagyon tetszik az éneklés módja. Persze van még mit tanulnia de egyértelmû, hogy a mai este az õ elõadása volt a legjobb.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mindkét párbajban jók voltak, sztem...múltkor voltak gyengék a normáls produkcióban

Betyárkörte
egy újabb féket kiejtettünk a mûsorból<#taps>

Summers sztem jobb volt a Janicsák lánynál aki láthatóan benyalt a zsûrinek evvel a rendrakós dumájával...álszent kis dög😄
Summers lányokkal abszolút nem volt baj, múltkor gyengék voltak, de ma jók ennyi

adam46
Ennek így kellett lennie.
Milyen hátszél?? Most sokkal jobb volt. Persze dícsérik a csajokat is, de most hamisak voltak.
Danka88
norbinak lehetett nagy dilemma... asszony vagy takarítónõ

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

a bõgéssel nyerte meg....

majd jövõhéten ki fog esni úgyis ááá pedig ma a csajok nagyon jók voltak😞 ez van

Shiwo
szegény Norbi hogy fog így csajozni...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

mekkora drámaaa
Yes!
<#eljen><#eljen>
mondtam h nagyobb hátszele van Vecának😊😊

Kaplan
Köszönöm.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

MerlinW
Veca most a párbajban? Mirõl beszélsz? Leénekelte az egész estét...😊

[merlinw.org]

VRSDM
<#eljen>

u dont have to listen anybody else but me

megnyerte....nevetséges....

Az én fülem a helyén volt. Veca a válogató óta nem énekelt ilyen szépen és tisztán.
mondom én h jók voltak😄 ez az

A feldolgozást természetesen,a Zizi laborral.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

sunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa<#law>
Maleknak nincs füle. A Nyáriak a múlt heti párbajdalban voltak a legjobbak, most szarok.
Pedig az apja énekelte: No women no cry!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

MerlinW
Szimpátia könnycseppek azért megvoltak a végén😊

[merlinw.org]

Kaplan
Nem tudom hol a fületek, de Veca most kibaszottul nem volt rossz.

azért el kell ismerni szépek mind

Õ sosem emlegette, a zsûri sosem emlegette. Nem kovácsol elõnyt a hátszélbõl. Nyáriaknál meg nincs alkalom, amikor apuka nincs megemlítve.
szaros mû sírás ha veca megy át borzalom gyenge volt.....