X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha lenne ilyen opció, h egy szavazatért levetkõznek élõben, akk nem esnek ki az biztos. még én is elszaladtam volna vkit kirabolni sms pénzért 😉
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Bár a megasztárban meg pont egy tinikedvenc forma srác esett ki. (de csak mert az összes sms-t a saunders gyerekre tolják 😊) - meg amúgysem volt túl jó.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Amúgy meg JV egyértelmûen nyerte a dolgot és nem a könnyek miatt..
egyébként a summer sisters tagjai tudnának ugy énekelni szerintem mint veca, csak szólóban, viszont nagyon hasonlítanak egymásra, minden tekintetben, a külsejük, hangjuk, mozgásuk, annak meg nemlett volna értelme, hogy két ennyire hasonló lány versenyezzen ezért összerakták õket szerintem, ez viszont a produkció rovására ment... csak idõ kérdése volt hogy kizugjanak.
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
amúgy még egyszer nem hallottam énekelni ezt a vecát, de ez a párbaj dal olyan hamis, h ihajj. na de apuci majd önelégülten megvigasztalja a Keresztest, h az élet néha kegyetlen döntéseket szül....
Majd azért hallgasd vissza a párbajdalt. Az elején 1 hangot sem talált el, annyira izgult. Igaz, a döntés után azonnal kellett énekelni, amit lehetetlen.
(azért szívesen vígasztalnám a fiatalabbikat 😊 )
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Itt nem az dönt, hogy kinek a könnycseppjei nyomtak nagyobb súlyt a mérés alatt. A Nyári leányzók profik és tehetségesek. Egyszerûen csapatban nem tudnak dolgozni, az kimaradt nekik. Nem volt bennük több párban. A Veca pedig már a Csillag Születikben sem volt rossz, most pedig igazán beérett nagyon tetszik az éneklés módja. Persze van még mit tanulnia de egyértelmû, hogy a mai este az õ elõadása volt a legjobb.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Summers lányokkal abszolút nem volt baj, múltkor gyengék voltak, de ma jók ennyi
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11