X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Páze a nyári lányok nélkül nincs faktor?Minden mûsorba bepofátlankodnak...

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Kaplan
A Keserû méz, egy kibebaszott nehéz szám, a levegõvétel és a sodró árvíznél való A-ra ugrás miatt. Mi együttessel már vagy három próbája ezzel a dallal foglalkozunk. Tényleg nehéz a dal, de nekem már azért nagyjából megy. Ez viszont fals volt sajnos végig.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Na most igaza van Balek Mikinek..

Ez nagyon fosspray volt...

Jajjj....ez a Keserû Méz de szar....
és az a mozgás..

Jön a csabesz....pfööjjjjj...

Gideon Wieth
na kezdõdik :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Ezt aláírom..

Totti5
Nekünk ilyen SP jut, mert ez kell a tini lányoknak ( persze van sok sok kiválóságunk, csak nekik nehezebb szerepelni, mert nem erre van igény... )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Gideon Wieth
Csak azt hagyod ki, hogy ahhoz h valaki ismert legyen ahhoz ilyen mûsorokba kell jelentkeznie... Rengeteg remek táncosunk, énekesünk zenészünk van, külföldön nagy sikerekkel, és külföldiek elismerésével, és a felérõl se tud az ország...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Megasztár nem érdekel,ezt meg leszarom.😊
Amúgy tényleg az lenne fair-ami nem lesz-ha egy vegyespáros döntõ lenne.

Totti5
Na ki fogja megnyerni? ugyis annyi tehetséges jós van a megasztár meg ebben a topikban, akik már 5 hete másról nem képesek pofázni, csak arról hogy mi van elõre eldöntve... nem unjátok már?

Hoppácska,na ez az.Ez a tetves ertéel tutira megy.A legjobb 12-ben nem is volt olyan,akiknek ne lenne elõéletük/egy kis hátszelük,pár kivétellel.
Ez elvileg pont azoknak készülne-elvileg-akik most akarják megmutatni.
Ehelyett,egy elõre legyártott szar,pénzfosó szarkupac az egész.
Amúgy niklász és csabesz egy undormány.

kíváncsi lennék arra a biztos infóra xD

megában 2 csaj 1 férfi volt itt meg 2 férfi 1 csaj
döntõ meg sajna 1 nõ 1 férfi mint a megában 😄
a vicc h a megát férfi nyeri a faktort meg nõt pont stimmelne is 😄
de remélem norbi ma nem esik ki!
bakkerman
linkt!! <#taps><#nevetes1>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Cabell
nickolas buzi, biztos infóból tudom.

nemszoktam olvasni a topicot, szóval nem vágom h innen ki tudja meg ki nem, de hátha kiábránditok ezzel náhány szimpatizánst😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

bakkerman
mér baj ha nagy vastagra küldik az smseket??? hangilag tökéletes,színpadon is tökéletes,ha kell õrjöng,ha kell lassúzik,mindent megcsinál,és rutinos. légyszi nézz már utána,eddig hány színdarabban játszott,és kik mellett énekelt...

bakkerman
csaba veca döntõ lesz,veca helye biztos,kell egy csaj is,norbit ma kiejti a zsûri nikolásszal szemben,nem merik majd a nézõkre bízni,mert norbi népszerûbb

Már a sumékektõl és Ranitõl is sok (ráadásul szar) volt, és maga a szám se egy akkora durranás, szóval az bebaszna😊
Szóval ha véletlen azt énekli, esküszöm leadok 4-5 protest szavazatot mondjuk Nicora😊
no reni mintájára veca is énekelhetné a hushhushhush-t 😄
Totti5
Azért azt látni kell hogy Norbi és Csaba képesek bemozogni, betölteni az egész teret, nagy bulti csapni és látványosan elõadni a produkciót. Veca más mûfajban mozog õ nem zúzásra szakosodott...

ilyen alapon Nicholas-Norbi döntõ lesz...😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

jazzy
Gideon Wieth
Imdáom az ilyen bizonyíték nélküli elmélkedéseket, de majd meglátjuk :-)

Amúgy szerintem az már jelzésértékû lenne, ha háromszor párbajozik Nicolas és utána megnyeri... Mellesleg hallottam már háromszor élõben énekelni, és úgy képes volt megfogni... Csabi élõben, koncerten, tét nélkül brutál jóóó... Veca meg a klubkoncerteken a feltornázott hangulatot, folyton elbassza... Tegnap is... Norbi alatt konkrétan remegett az emelet, olyan show-t csinált, aztán jött a Veca, és a lassú szarjaival rögtön kettõvel, ráadásul a rosszakkal elfektette az egész hangulatot... Aztán jött Csabi és megint minden a plafonon

Shiwo
én speciel csabi-norbi döntõre tippelek (norbinak sok a rajongója, csabi meg valszeg most elkönyvelheti magának az öcsikéje szavazóit)

Veca-Niklász párbajra tippelek most szombatra, remélhetõleg a kalaposkirály kiesésével

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

vagyis neked brutál meglepõ lenne egy csabi-norbi döntõ? 😄DDDD
egy fiú egy lány döntõst fognak úgyis összehozni...Nicholas és Veca lesz valszeg a döntõs, de, ha Norbi lenne annak én szsz örülnék, de nagy felháborodás lenne az a gáz, ilyen olyan felesleges, lezárt téma miatt h meee nincs hangja...sztem most a Vastag Csabát fogják kiejteni, a Norbi túl népszerû ahhoz, hogy kiessen, sztem õ döntõs lesz, de nem nyeri meg...a forgatókönyvet úgy tippelem, hogy Csaba kiesik most szombaton, talán Nicholassal párbajozik õt ismét bent tartják, aztán pedig amikor hárman lesznek majd Norbi v Veca 100% h döntõs lesz, Nicholas viszont tutira párbajozni fog. Ha nem kavarnak bele a "szavazatokba", amit kétlek, akkor Nicholas -Veca párbaj nagyon ütõs lenne, és ott már biztos vagyok benne, hogy a Nicot kiejtenék, azért, mert elõtte már vagy 3x továbbjuttatták és, mert Vecának amúgy is nyalják a hátsóját. Tehát így ilyen alapon, a Norbi v Veca döntõ, ami érdekes lenne, de egyrészrõl mérges lennék, mert ki nem állhatom a Janicsák lányt, és végre mások is észrevették h van hova fejlõdnie...

ezek közül, akik bentmaradtak egyértelmûen Nicholasnak kellene megnyernie.

Ha viszont befosik mondjuk az RTL, akkor befolyásolják a szavazatokat, és Norbi kiesik és 3. lesz, drámai párbaj, sírások, h kiesett az egyik legnagyobb arc meg ilyenek, hisz a mûsor nagyrészében bevételt hozott, mostmár el kell engedjük a kezét😄 Nicholas-Veca döntõ innentõl fogva, ezért is kézenfekvõ. Csabával nem számolok, szerintem a testvére után neki most jött el az ideje...úgyis meglátjuk majd

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

lol
kristálytisztán énekelni a hálleluját xD
LordVenom
Nyikolájnak van fejbúbja? Látta már valaki?

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Na igen, Piramis ügyben csak 1 vki múlja felül esetleg Révészt , mégpedig Kheops😊 Ment PM re a válasz😛
Veca döntõs lesz a többiek kérdõjelesek. Király L. Norbinak haza kéne már menni aztán, hogy Nikolas vagy Csaba lesz-e döntõs? Hát inkább Csaba lesz sztem.

NessieGraf
Most minek ragozzam olyan szövegét, aki maga se tudja kivel és mit beszél?

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Semmi baj nem lenne vele,csak ez két "dalolós" szám.De jó.😊
Kellett volna Révész Sanyi.😊
Majd írok egy privit.

Azért Timikémnek sem volt rossz a Guns szám..😊)

A Because of Youban nem volt hiba.Viszont utána-sajnos annál több-,ez vezetett Enikõ kieséséhez.
Bár Geszti kibaszott nagy bakot lõtt....

25?Az igen.😊Én pár oktávval megelégedek.Akárhogy szidjátok Fancy-t szerintem lemosta volna ezt a pár köcsögöt(Vecát kivéve,mivel tolja apuka)
Viszont itt volt már az ideje egy vastagkolbi párbajnak.
Az a baj,hogy a sok tinilány tolja rájuk az SMS-t.
Norbi(bár a lemezét nem venném meg,showmannek kitûnõ),és Veca kell a döntõbe.
Niklászról megvan a saját "elméletem",ahogy az idõsebb Vastagról is.

jazzy
Nekem továbbra is Wolf Kati a kedvencem 😊 Pedig nem tudom miért, nem szép, a többiek is jól énekelnek, de mégis, nekem átjött.
Harly18
Minden dalban van a végefelé egy rész, ahol azért kicsit mindig magasabban énekelnek pár szót a refrénben, de itt ilyen nem volt, épp emiatt nem volt íve sem az egésznek. Elkezdte valahogy és úgy is fejezte be. Szerintem...de kinek mi.

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Totti5
Pont annyit énekelt ki belõle amennyit kellett... szépen fel volt építve.

Totti5
Veca nem volt hamis. Amúgy szép.

Harly18
Az most mindegy. A Veca féle verzió azért volt sokkal rosszabb, mert egyenletesen elénekelte, magasakat egyáltalán nem énekelt, ami nagyon hiányzott belõle. Ha már pont ezt a számot választották, akkor vagy legyen ugyanolyan jó, mint az eredeti vagy jobb...De az övé rosszabb volt most, olyan semmilyen...nem mert magasakat énekelni, pedig kellett volna.

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Csak hogy bosszantsak pár tagot, szerintem ez jobban sikerült és jóval kevesebb helyen hamis (2) Mint Veca olyannyira ajnározott Piramis dala...(5)

azt se tudom melyik a nádor dávid 😄
Szerintem jobb van, halgattad az elõadásokat amiket lenyomott?😊
Ráadásul mind Csabának mind Niconak van a fanclub mellett egy komoly ellenszurkoló tábora is, míg Nádor Dávid abszolút nem osztotta meg a nézõket, õt 99% szerette.
bakkerman
dávid miért nyerhette volna meg? szerintem nincs jobb hangja Csabinál,vagy sapkásnál

Kihagytad a slusszpoént, miszerint:

persze ne vedd személyeskedésnek mert nem önre/rád céloztam csak ugy mondom <#nyes>
NessieGraf
Még ha hülyébb is se süket. <#mf1>

ahhoz nem kell öregnek lenni ,hogy valaki ismerje az eredeti dalokat 😄

csak azt tudom mondani közhelyesen,hogy (mint már párszor más helyen) van,hogy egy idõsebb személy sokkal hülyébb mint egy fiatal annak ellenére h elvile tapasztaltabb : D

persze ne vedd személyeskedésnek mert nem önre/rád céloztam csak ugy mondom 😄
NessieGraf
Tudod, elég öreg vagyok hozzá, hogy ismerjem az eredeti dalokat. És bizony az.