X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
mindhárom emberbõl valami kicsi hiányzott, de pl ma a Norbi hangilag sztem nem is volt rossz...érdekes ma nem volt oly sok fikázója, az elégedetlenkedõk csak olyankor tudnak jönni úgy tûnik, amikor jó a produkció akkor bezzeg nem dícsérik meg, akik elõtte fikázták...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
de én vártam h még ma továbbjut és a csabi vagy a niko kiesik de mind1 ez van 😞
amúgy pedig egy 20 éves ember mi a francnak fenyegetõzik bírósággal, rohadjon le😄
Norbi búcsúja pedig szép volt és méltóságteljes
hát angolba se énekelnek a döntõbe max 1 dalt ugytudom, szóval érdekes de akkor is gyenge ez 😄
1 uj dal 1 hét alatt fika :S siman 2 õt kellett volna nyomniuk...
na mind1
hajrá norbi!!!!!!!!!!
örülnék ha holnap látnám norbertot!
bazz nikolasnak az arcán az a fos mosoly annyir idegesítõ! mindenki komolyan várja , õ meg mosolyog !
bassza meg :S niko-t mondjak elsõre :'( basza meg a k*******ba bele
abba a rhadt mosolygós k***a anyjába :S
tuti csabi 😞(((((((((
kurvaéletbe abba bele
áááááááááááááááááááá alig hiszem el
ezt meg is könnyeztem :S kikell mondani!
egyébként meg lehet égõ h sír egy férfi de sztem megható volt h csaba picit sírt is mig nikonak meg maradt az a
sunyi mosolya ,hogy tudja õ benne lesz a döntõben!
szóval ha választani kell akkor remélem csaba nyeri meg
de nálam a nyertes az Király L. Norbert!
a legnagyobb távozott,de a legjobb akkor is KLN!!!
Szerintem ezek a dolgok kiderülnének vagy megszûnne a csatorna vagy kapnának egy pár napos képernyõ védõt az ORTT tõl.
BattleTag: kabel15#2672
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ez az egész elõre meg vort tervezve.
Olyan mint tegnapi megasztár. Az utolsó percben is 50-50% ne röhögtessenek már. majd pont elhiszem hogy 50-50% álnak.
BattleTag: kabel15#2672
PSP 3004 l Asus X50GL l Samsung Omnia I900
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
undorító volt hallgatni a felvidéki tót cigókat
3772
Õket lehetett "szeretni" 😉
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
PSP 3004 l Asus X50GL l Samsung Omnia I900
– Visszafizetném az adósságaimat belõle. Elég nagy összegrõl van szó, úgyhogy el is menne rá a teljes nyeremény, nem maradna egy fillér sem – nyilatkozta a kaposvári"
xDDDD

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Norbi gyerekkora nem volt felhõtlen: kilencévesen édesapjával, tizennégy évesen pedig édesanyjával szakadt meg a kapcsolata. A kaposvári fiút nagymamája nevelte, aki két éve hunyt el. Tizenkilenc évesen teljesen magára maradt, akkori barátnõjének anyukája vette szárnyai alá. Az X-Faktor elõtt az õ ügyvédi irodájában dolgozott titkárként. A 21 éves srác nem rendelkezik komoly zenei múlttal. Énektanára közölte vele, hogy nem neki való ez a pálya, mégis jelentkezett a tehetségkutatóba. Eddig nem kellett még párbajoznia."
lol 😄
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
X-faktor 2010: 3. helyezet: Norbi
Mondtam, hogy van valami hasonlóság közöttük😄
Norbinak tovább kellett volna mennie...<#rinya>#rinya>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Norbinak gratula a 3.helyhez.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Sõt az ertéel is.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
félek a kalapos fog így nyerni <#schmoll2>#schmoll2>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11