X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CalebJoe
arra már nem tellett hogy meghívják az eredetit<#levele>
LOOOL ez a Szujo es Balazs nagy arcok 😊)😊)

Hajrá Veszprém!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

ppk
nekem az nem tetszett, ahogy a tomi kampanyol a kameraba bajvigyorral a tesoer. szerintem ez sem fer most öt odaengedni szepen nezni :-D

Powerball!!!

Ez Nicolas úgy néz ki mint egy rohadt buzi.<#duhos2>
És a feje tetején ott lesz egy száj !<#nyes>
Nicolas meg nem született ikertestvérének szája ! <#zavart2><#idiota><#vigyor>
Õ énekelt mindig helyette !<#ravasz1>
Szerintem ha verset mond,akkor is nyer...

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

kaposi1
Remélem ma Tau bácsiról leverik azt a kib.....t kalapot.<#nyes>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Végül is elfogadtam a zsûri döntését,akárhogy is nem tetszett.
Itt az óriási csalásról van szó.
Nikolasz mögött már a mûsor elõtt komplett management állt ez tény.be is akarták/akarják perelni ez is.Úgy adott neki Kolosi egy exluzívot.
Ha most megnyeri,-márpedig meg fogja,akkor mehet a nagy X-be,ami jobb mint egy hazai lemez.Ebbõl a szempontból még meg is értem.
De õ nem ült le velük megbeszélni stb.,hanem mindenféle kamu indokokra hivatkozva otthagyta õket.
Na ez baszta ki nálam a biztosítékot.

Totti5
Ideje lenne túllépni azon... 12be nem kerülthett be 30 ember, akárhogy is szomorkodunk és akarjuk.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bakkerman
nekem csabival semmi bajom,most elárulom szerintem,hogy 2 éve ismerem személyesen,sokat jár nyiregyre koncertezni mészáros árpád zsolttal,akinek ugye a háttér énekese,meg játszott a nyíregyi színházban is vele/mellette,faterom is ismeri,õ MÁZST is ismeri személyesen,én csak csabit,2 év alatt nem sokszor beszéltem vele(azért minden koncerten,elõadáson én se lehetek ott,sokat lép fel azért máshol is),de higyétek el nekem,nagyon jó ember,és civilként végtelenül szerény ember. Én már a mûsor eleje óta neki szurkolok,meg Norbinak.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Van,az igazi tehetségek.Akik a gépezet miatt nem jutottak a 12-be,vagy korán kiestek.

Totti5
Van akit nem utáltok, és nem hordatok el mindennek? ahogy olvasom nincs... szörnyû ahogy bunkó módon osztják itt egyesek az énekeseket.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

hungary27
Amúgy Nicoval kapcsolatban meg....sztem még inkább õ, mint akár Norbi, akár Csaba...
Az persze tény, hogy újabb szupersztárunk idén (aszem Rúzsa Magdira hazai szinten mondhatom azt) nem születik😞
A Csabit is rühellem,de inkább õ nyerte volna meg..

Hiányzik az öreg Vlad...😊)

Ez van,sajnos.Én tényleg nem tudom..

bakkerman
hát igen...sapkagecit akkor utáltam meg,amikor lazán benyögte,hogy már jóideje saját kalap készitõje van...aztán jöttek a modoros elõadásai,szinpadon egy nagy nulla,kb elalszok rajta,a hangja csodás,de ennyi...

Nem, a legroszabb az, hogy aki miatt elkezdtem nézni az egész X faktort, és akirõl azt hittem, egy csinos tehetséges fiatal lány,és majd jól meghóditja Mo ot, és lenyûgõz mindenkit sorra, arról kiderült, hogy egy akkora hatalmas NULLA emberileg, akihez még 30 éves koromig sok 1000 közül akit ismertem futólag nem volt szerencsém EGYSZER SEM.
oké ezért kérdeztem rá elõször😉 köszi...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nem biztos, hogy bármit is jelent. Ahol én dolgoztam weblapnál, ott is a belsõ rendszerben a dokumentum megnyitásának a dátuma jelent meg a publikált cikk mellett is.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Rage47
sztem az angol kiejtésével van gond, azért nem értjük, a magyart értettem
byzhouse
Norbi jobb volt az öreg csávónál

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

nem is baj, mai napig nem értem egy dalszövegét sem, úgy hörög, szóval mindegy 😄 ha napi 2 doboz cigit elszivnék, jövõre én is indulhatnék ilyen hanggal X-Faktorban... 😊

19:28 perckor? lool? magyarázat?😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Rage47
http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20101218-xfaktor-donto-szombat.html?forum+pageindex=0
X- Faktor: Kiesett a showman!
2010. 12. 18., 19:28
szabii98
thx

I met God. She's black

Már volt.
Mika - Happy Ending
http://www.youtube.com/watch?v=oFkSMHle8-M
szabii98
Ennek a zenének(ami kiesésekkor szokott lenni) valaki a címét tudja?:S

I met God. She's black

F-el kezdõdik "Fábry"? xDDD ezen szakadtam

1:27-nél a szõke csajnak valamelyest igaza volt...

xDDDD

És az a legrosszabb,hogy olyan nyeri meg,akit zsigerbõl gyûlölök.
Tudja szerintem mindenki ki az.😊)
Már 100 éve szajkózom,hogy kibaszott bunda az egész....

ja 😄
ez is durva

szokta-e nézni az x faktort
"persze"
jó benne a presser?
"mindegyik jó" 😄 képben volt a nénike..

ez is jó 😄
"zsûrire odase figyelek,csak az énekesekre"
tudsz mondani egy énekest?
"neeeem" XD

hopsz😊 közöst így értettem na mind1😊 így is úgyis hasznos😄

Gideon Wieth
Az a baj, hogy kötött a licensz ugye, és 3 csapatot lehetett vinni... a mentorházba meg hatot... És látszódott hogy, a Nyári lányokat is, a Mimiéket is azért rakták össze, hogy meglegyen a minimum létszám... Pedig Mimi tényleg nagyon szép, és nagyon szimpatikus... Gergõ egyáltalán nem az... Nyári lányok most mintha híztak volna picit nekem úgy tûnt a közös alatt, õk szimpik voltak, de szerintem egyedül sikeresebbek lettek volna :-)A legjobb Csapat, mondjon bárki bármit, szerintem a Non-stop volt. Egyedi, ötletes, vicces, szórakoztató, és fejlõdõképesek :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Köszi

am sztem ez kurva volt ,nekem tetszett!

a nonstopból meg a lila inges srác igy tök búzának tûnik ...
nem erre gondolt 😄 / arra amit én raktam be
"az összes döntõs énekelt együtt"

amit te raktál be azokon a döntösök külön-külön énekeltek

parancsolj😊

Vki tudná linkelni a tegnapi közös produkciót, amit az összes döntõs énekelt együtt? Arról lemaradtam.

Nádor Dávid... még most se hiszem el, hogy nem került be..😞
Viszont nemrég volt pár perce M.E is,
innen üzenem neki, hogy 'mennyé ki Nyújorkba, de ha lehet, lécci ne retúrt vegyé' 😄😛😊
vagyis remélem itt is igy lesz...
igy voltak a tv2nél 😄 mindenki az attilát mondta 😄DDD
bakkerman
mindenki sapkagecit mondja...szerintem ez eldõlt,nem is nézem este...lejátszott szar...

és itt a legnagyobb kedvenc a Nádor Dávid...😊 kíváncsi lennék mi van vele

ez a Mimi igencsak szép csajszi volt, kár hogy nem szoktak össze a sráccal😊

milyen érdekes eddig, akiket megkérdeztek mindenki a Nicholast mondta😊 tudják nagyon jól, hogy Csabi gyengébb azért nála, elég sokat mondó

dehogy fog befutni 😄DD
most adja a tv de lecseng a faktor aztán feledésbe merülnek ugyis..