X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
íme a gyõztes és a szerintem legjobb produkciója😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Teljesen érthetetlen számomra, hogy itt írják sokan, hogy mennyivel jobban énekel a Nikolas, mint a Csabi. A mûsor címe az, hogy X-Faktor. Felhívnám mindenki tisztelt figyelmét, hogy itt az x-faktor nem az énekelnitudást jelenti, hanem vmi sokkal többet! Azt a faktort, hogy vki kimegy a színpadra és ottan vmi történik, nem csak az, hogy elénekel egy számot. A Nikolasnál ez a plussz, az igazi x-faktor hiányzik. Ha elmész egy koncertjére 20 perc után megbánod, mivel jól énekel, de más nem történik, nincsen mûsor, nincsen show, a jó értelemben véve!!! A Csabiban ez a faktor sokkal inkább megvan, ezért nyerte meg Õ. Persze ebben legjobb a Norbi volt, de õ, sajna, nem nagyon tud énekelni, pedig azért azt is kell !!
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
de ha a megát nézem ehhez viszonyítva ott volt ,hogy jobban befutott az a NEM nyerte meg..nekem ez jobban tetszik,mert igényesebb,mint a mega...
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
én annyit kértem,hogy ne kökény és niko nyerjen ezen a hétvégén és kész!
ami szerettem volna az , reni - norbi gyõzelem 😊
nyert az üzlet, vagy a bunda 😞
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Egy Niko Wolf döntõt gondoltam mert akkor nem volt még ennyire jó Csabi. De fiuk közül õk 2-en a top a mezõnyben.
Nekem a nõk között Kati. Tehát Kati Niko vagy Kati Csaba döntõt szerettem volna.
Downhill!!
(Rúzsa Magdi, Dér Heni, Bencsik Tamara, Takács Nicholas, Király Viktor =USA-ban élt Magyar) Keresztes Ildikó, mint mentor szintén erdélyi származású...
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110
A veszte az, hogy nõ, és idõsebb.. De ha nem is egy bomba nõ én irigylem azért a férjét kicsit😄
Downhill!!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Pedig csak az elsõ volt ugye ebbõl. Megából az 5dik..
Nem tudom nekem profibb az egész, jobb a "zsüri" stb.. Nekem jobban tetszik, persze megértem ha valakinek jobb a másik..
Downhill!!
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
mikor meghallottam h lesz faktor na mondom picivel nevesebb és erõsebb lesz mint a mega
aztán a mega sokkal erõsebb ,bár hangilag egyértelmü a faktorosok a jobbak
csak annyi h megában 5 dalt kelltt énekelniük ,meg közös dalt ill duettett elejétõl kezdve több adáson keresztül itt meg ugye most volt egy félduett tegnap meg 3 dal 😄DDD amibõl 2õt már egyszer elõadtak ,szóval a szememben igy nagyon gyengére lesült a faktor 😞
Vagy lehet hogy mégis? A Nõk ugyanis mint most bebizonyosodott, egyszerre két dologra nem tudnak figyelni ezért nem hallották a hangot csabából.. 😄
Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Jó volt ez a döntõ! Grat mind a 2-nek. Megasrác elbújhat e-mellett a mûsor mellett!
Downhill!!
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
idegesített viszont, hogy tegnap is, meg ma is ugyanazokat a dalokat adták elõ, amit korábban is...értem én, h sokat készültek meg ilyenek, de meg lehetett volna tanulni 1-2 új dalt igazán...