X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

X-Faktor Aréna koncert:

Stáb/Szereplõk
Papp László Budapest Sportaréna
Stefánia út 2., 1143 Budapest
Magyarország

Fellépõ 12 döntõs:
Domokos Fanni
Janicsák Veca
Shodeinde Dorka
Király L. Norbert
Takács Nikolas
Mimi és Gergõ
NON STOP
Nyári testvérek
Szabó Mariann
Vastag Tamás
Vastag Csaba
Wolf Kati

Tartalom
Az RTL Klub és a ShowTime Budapest büszkén jelenti be: X-Faktor, az Aréna koncert címû produkcióját.

December 22-én 19 órakor az ország legnépszerûbb mûsorának énekesei fergeteges koncertet adnak a Papp László Budapest Sportarénában. A hetente hárommillió nézõt képernyõ elé ültetõ X-Faktor döntõsei máris az ország kedvencei, december 19-én ráadásul az is kiderül, ki nyeri Magyarország legnézettebb tehetségkutató mûsorát. A szerdánként megrendezett klubkoncertekre azonban nem minden rajongó fér be.

Technikai Info
Kép
Sáv száma : 1
Formátum : WMV2
Kódek azonosító : WMV2
Kódek azonosító/adatok : Windows Media Video 8
Kódek leírás : wmv2
Idõtartam : 2 óra
Adatsebesség : 2 813 Kbps
Szélesség : 720 képpont
Magasság : 480 képpont
Képarány : 3:2
Képkockasebesség : 29,970 fps
Szabvány : NTSC
BitDepth/String : 8 bit
Bit/(képpont*képkocka) : 0.272
Adatfolyam mérete : 2,87 GiB (94%)

Hang
Sáv száma : 2
Formátum : WMA
Formátum változat : Version 2
Kódek azonosító : 161
Kódek azonosító/adatok : Windows Media Audio
Kódek leírás : Windows Media Audio V8
Idõtartam : 2 óra
Adatsebesség : 56,0 Kbps
Csatornák száma : 2 csatorna
Mintavételezési gyakoriság : 44,1 KHz
BitDepth/String : 16 bit
Adatfolyam mérete : 58,6 MiB (2%)

Letöltés itt

Online nézés itt

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

kaposi1
Érezd jól magad a koncerten.<#wave>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

bakkerman
Boldog Karácsonyt! 😊

Na mit hozott nekem a Jézuska?? 3 belépõt a 30.-ai Nyíregyházi X-Faktor koncertre 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

természetesen😊 nem vitattuk,

Boldog Karácsonyt mindenkinek, aki nézte az X faktort!...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Picar77
és ha az ?
õ dolga , a hagja attol még jó

()() (^^)

hmm nem hittetek nekem, rákérdeztem konkrétan a csajra tegnap és valósággal határozottan állította, hogy Nicholas meleg...nem én találtam ki, ez a lényegen mit sem változtat, mindenesetre, megértem, ha nem hisztek nekem ez nem búlvárhír ez a való igazság...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

gordon 24
Akkor legalább tudjuk miért írsz hülyeségeket😄

Downhill!!

Tyler1
szóval nem írtam, h nézem

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Totti5
Rettentõ meglepõ... Miért nézed ha nem bírod?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Gideon Wieth
Nicolast nem tudom, de Norbinak lehet, Csabinak viszont biztosra tudom, hogy készül a lemeze, ha jól tudom akkor Berkes írja a szöveget :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Tyler1
mekkora egy mocskos sztárolás megy már vasárnap óta baszki, nem hiszem el. az rtl minden magazinmûsorában errõl van már szó, napjában 10-szer.

így próbálják leadni a mûsorból fennmaradt felesleget(ez esetben a 2 döntõst)?
nyertek egyáltalán vmi zenei támogatást ezek, vagy így a fókuszon keresztül keresnek kiadót nekik?

nevetséges ez a csatorna...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Picar77
ma is lesz elvileg ugyanakkor asszem

()() (^^)

lol 20:32 kor 😄
de mikor is lesz a koncert? 😄
linket adj már de most van a koncert? 😮
Picar77
akit érdekel Ustreamon adják a koncertet

()() (^^)

Totti5
Let's Get Rocked-ed már ötödjére szól egymás után😊 legjobb!

sztem kurvajó 😄 az lenne az igazi ha az összs szám meglenne ennyire jó minõségben!
remélem lesz még cdje , saját / feldolgozás dallal ,de legjobban a hwthell-t várom már 😄
lassú számokat ha kivesszük jó lemez lehetne😊
bakkerman
na kinek mi a véleménye norbi faktoros cdjérõl?

Picar77
Norbié jobb 😛

()() (^^)

bakkerman
kajak kívülrõl fújom a szövegét,annyiszor hallgattam már 3 nap alatt(Vastag CS kurvajól adta elõ) 😊

hát jobb is 😄 niko olyan buzisan énekli a fejhangon 😄 norbi meg tök vagány 😄
am durva h ezt a számot 5szor hallottuk -.-

ugye csabi öccse angolul
csabi élõ showban magyarul
csabi döntõben
niko döntõben
csabi az utolsó dalként
szal picit sok volt ebbõl!
no meg ennyit arról h vki énekelt egy számot akkor a másik nem énekelheti 😞
"de sztem sokkal jobb mint nicolas xD"

<#banplz>
jó igazad van 😊
de örültem,hogy tõle is hallottam és lehet én vok a süket de sztem sokkal jobb mint nicolas xD
köszönöm, a honlap, amit linkeltél, az még egyáltalán nem biztos, hogy vetkõzni fog...az összes szennylap felteszi ezt a kérdést, aki egy pici hírnévre tesz szert, ez a mai mocsokság, mindenütt szinte...ebbõl akarnak bevételt, mert a sok marha kíváncsi a meztelen testére. Én egy baromságnak tartom, de mind1, ha bevállalja egészségére, az a gáz, hogy egy ilyen biztos nagyon nagyot fizet neki, mégha villanyoszlop mögé áll akkor is...

bakkerman
így van

Gideon Wieth
Gondolkodj picit barátom :-)

Ezeket a Cd-ket stúdióban vették fel együtt, és mindenki felénekelte a döntõ párbaj dalát, mivel Szombat estig nem lehetett tudni, ki lesz ott Vasárnap :-) Szombaton a lemezek már rég készen voltak .. :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

jóóó , igy a cd-n a hang picivel szebb mint a youtube-s minõség 😄
akit érdekel annak
KLN - X faktor cd
999 ft

de azt nem értem,hogy a hangokba zárvát-mikor éneklte????
am a cdj-e = youtube - kikeresed a dalait azt kész.
a cd-n 10 dal van míg am többet éneklt 😄
nekem megvan mind csak az utolsó fellépései nincsenek még 😄
hehhh ez a cdjérõl van? 😄 de a tvben ezt mikor énekelte el?
am azt hittem h a cd-n az van amit a tvben énekeltek 😄
am jobb mint nikolas sztem !!!!!!!!444444
most hallgatom norbi számait mp3ban és tök jó😊
Na, már megint a személyeskedés!

Szóval, ha figyeltél volna, mit is írok, tudnád, hogy sosem kérdõjeleztem meg a befutását. Ez a tévés népszerûségi show miatt evidens volt. Õ most éppen befutott celeb.

http://www.storyonline.hu/hirek/norbi/29484/

Én a zenei kvalitását és zenei jövõjét kérdõjeleztem meg.

Majd ha kijön az önálló CD-je, és a 200ezer Facebookos rajongójának legalább a tizede megveszi (dupla platina album!), akkor fejet hajtok és elismerem, hogy befutott énekes. Ha pedig több évtizedes zenei karrierje lesz, sikeres albumokkal, akkor totálisan tévedtem.

Ostoba Blikk összehányt melléklet, és karácsonyi Faktor-album Mennybõl az angyallal nem játszik. Az az összes döntõsnek van, volt és lesz. Reklám, és pénzhajhászás azok részérõl, akik milliókat beléjük öltek.

Plázás hakni koncertek a többi faktorral szintén nem játszanak, mert az csak pofasó tiniknek. Szintúgy a falusi ródsók, amik még várnak rá, sem érnek semmit.
- He, Bözse! Ki a 'szom a nyüzüge a színpadon?
- Mittomén, má!
- De, valami megasztáros!
- Lónak a 'szát, az a...izé...Király M. Robi.
- Aza, de bírtam tavaly! Na, mennyünk hurkáé...!

Az a befutott énekes, akinek sikeres, egész estés önálló koncertjei vannak, nagy helyen, és sikeres önálló albumai. Majd pár év múlva beszélgethetünk róla kinek lett igaza.

Addig meg röhögök ezen a fantasztikus Groban paródián.
Hát igen, Norbi tényleg zseniális! Pont így énekelné Josh Groban részegen. Nagyon ráérzett, de hát õ ebben jó.

Totti5
Köszi, holnap utánanézek és szerzek egy példányt. Közben azért letöltöttem és nagyon bejövõs! Ótóba nagyon jó lesz ezt hallgatni😊

Én a sarki reál üzletben láttam, de nem tudom mennyi. (gondolom akkor szinte bárhol elérhetõ, nem csak hanglemezboltban, szerintem újságárusoknál is meg lehet kérdezni.)
áhh ezt akartam😄DDDDDD
gigaparty😄
bakkerman
én torrentrõl kaptam le,múltkor a blikkhez járt talán 600 forint volt újsággal együtt,biztos lehet még kapni

Hamarosan ide megyünk:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1194121782

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Totti5
Amúgy hol lehet megvenni a CDt és mennyi?

Totti5
<#eljen> egyátalán nem az õ hangszíne ez a dal, de ahhoz képest szépen megoldotta!

hungary27
pont most halgattam cd-n😊
ezt mond a többieknek, akik Veca kiesése után fikázták õt, hogy õõ nem fog befutni, õ belõle celeb lesz max, fõként Lateralus volt ellene, azóta se látom a gyereket😄<#eplus2> dehát, aki Gyõzikével hasonlítja össze Norbit <#fejvakaras><#shakehead>

bakkerman

bakkerman
Vastag CS cd-je is jó amúgy,fõleg a hangokba zárva,rohadt szép szám <#eljen>

bakkerman
Norbi CD-jérõl valaki hallgatta már a Let's get rocked-et??? VALAMI ZSENIÁLIS!!! geci ennek a palinak esküszöm van akkora varázsa tánc nélkül,és minden vizualitás nélkül,csak zenével mint amúgy!!!

tökmind1 ki mit mond, ez akkor is le volt zsírozva már rég😊
darkerlomy
egyetértek ráadásul valaki meg azt mondta hogy hivatalos forrásból tudja hogy veca nyeri... közbe még a dobogóra sem jutott fel. Ha ez a verseny még csak a legapróbb része is meg volt játszva akkor arról csak nagyon kevés ember tud és biztos neki is szép kis summát fizettek hogy ne köpjön ezért kizárt hogy egy ilyen kis internetes oldalon elpletykálná hiszem kinek ne lenne szüksége egy kis plussz pénzre manapság ez nem biztos forrás ez véleménnyilvánítás

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

látszott rajta, hogy homár
😄😄

gordon 24
Én biztos forrásból tudom.. (a fönököm feleségének van egy lánya, annak a barátnõjének az apukájának az anyukájának a huga, aki kint lakik Szlovákiában és ismeri Nikolasz egyik barátjának a feleségét..) Na õ mondta, hogy nem meleg😄DD

Ezek akkora nagy baromságok..

Balázsék ezen röhögnek a morning showba. Már hetekkel ezelött ment, hogy nekem mondták, hogy Nikolasz nyeri, mert a haverom az RTL-nél dolgozik és biztos forrás meg tököm😄 Ehhez képest a Csaba nyerte.

Szóval ez mind kamu.. Internetes hülyeség...

Downhill!!