X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láttátok az orkot? Hogy elhúzott

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

CalebJoe
go back to putri
Videót kérek errõl 😄DDDDD
Jo cigany dumaja van 😊)

Huu bazze,nem birok a röhögéstõl...

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

STREEX
Ez jól indul XD

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

ToCsEk
borz csajra gondolt, tegnap volt fókuszban

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

RatBaG
ja, középdöntõknél elzavarták hamar.
túmáccs volt a csaj...

Per Aspera Ad Inferi.

ez a csaj nem a megaban volt? vagy tavalyi x? mondjuk elég ratyi😄

jah hát elég profinak tûnt...
melyik nõre gondolsz?

amúgy meg párduclányok forever<#beka2>

meg is hallgatom hátha van még ticket valahova
no nekem õ lett az elsõ számú közellenség 😄
neki nem drukkolok annak ellenére , hogy nem rossz a hangja!
Bõven elég volt a tegnapi nyilatkozatát látni ,hogy énekel, színészkedik, djként jár fellépni és õ ebbõl él meg!
Ha ebbõl él meg akkor ne vegyük már azok elõl a lehetõséget akiknek még ez sem adatik meg , hogy haknizni járjon mert pl. nincs rá anyagi fedezete

a másik aki így nem szimpi az az utolsó fellépõ , a nõ.
õ meg a férjével járja az országot és karaoke esteket szoktak tartani :A?S😄?ASd

fiú testvér pár is odaverõs volt😄 azthittem majd az lesz, hogy a második tud énekelni, ahogy lenni szokott, de neeeeeeeeeem

ilyenek mit várnak

"én is csak szólót 4000 ember elõtt rapet nyomtam"<#idiota><#idiota><#idiota>
teljesen mind1, mert úgysem a legszebb hang nyer, az RTL-nek a bevétel a lényeg, és az, aki igazán reklámarc és eladható... Vastag Csaba gyõzelme is elég gyanús, bár nem a legjobb hang volt, több érv szólt mellette h õ nyert...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nem vagyok zenész, de jó a hallásom. Továbbá tudom, látom, hogy kik futottak be eddig zenei karriert a korábbi tehetségkutatókból, az alapján lemérhetõ, hogy mire van igény, és mire nincs.

Meggyõzõdésem, hogy a gyõztest még nem hallottuk az idei szériából.

zenész vagy-e? vagy honnan van ennyire biztos hallásod?😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Metallicás srácok hamisak voltak. A szélsõnek egész jó hangja volt, de õ is fülsértõen hamis volt a többszólamú éneklésben.

Joplinos csajszi remekül üvöltött, majd elválik, hogy tud-e énekelni is.

A sérült kissrác érdekes volt, a Blikk majd remek cikkeket fog írni a nyomoráról.

Egyelõre még senki nem nyûgözött le. Tavaly azért páran villogtak a válogatón, többségük viszont csak lefelé haladt az élõ adásokban. Talán Wolf Kati volt az egyetlen, akiben nem láttam elõször semmit, aztán kiderült, hogy jó.

te Fizzi a múltkori barna Gergõ és az a 3 srác, aki a Nothing Else Matterst énekelte szted nem volt jó? sztem õk jók voltak, sõt még a Janis Joplinos Petra is elment. Vannak azért csiszolatlan gyémántok mindenütt

A tavalyi X-ben 3 jó hang volt, Kati, Veca és Nikolas, de ez utóbbi kettõ sokszor rémesen unalmas, egysíkú tudott lenni. Katit pedig kiszórták a közepén. Emellett az egész mûsor is egy középszerû gagyihakni volt, januárra már kb émelygett a gyomrom, ha bármelyikük nevét meghallottam.

jazzy
Az értékelhetõ az Wolf Kati volt, meg Janicsák Veca. Nekem tetszett a Non Stop is, de fõleg Wolf Kati.
Muri Enikõnek nem rossz a hangja, de nagyon sokszor kiabál nem énekel...a dundi csaj sztem jobb...

MerlinW
Ha azt mondod, hogy a tavalyi top 3-ban volt bármi értékelhetõ, akkor a te füleddel van baj😊

[merlinw.org]

bakkerman
hát te hülye vagy már elnézést,vagy ha hülye nem is,de a füleddel van valami

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

enikõ szerintem sincs olyan jó mint amennyire sokan dícsérik...
nem rossz , nem rossz de nem is annyira hude kurva jó!
a legszomorúbb ,hogy akármilyen erõs lesz a mezõny õt tuti tovább engedik az élõ showig 😄
LoSA
Hát nálad biztosan nem stimmel valami... 😊 Muri Enikõnek valami hihetetlen jó hangja van. 😊

Azt hittem, hogy a tavalyi kritikán aluli X Faktor mezõnyt nem lehet már alulmúlni, de idén jó úton haladunk ebbe az irányba. Eddig csak Géczi András és Borzné Violetta nyújtottak említésre méltó teljesítményt, a többi vagy hamis volt, vagy unalmas. A múlt héten se tetszett senki.

Muri Enikõ és Katica is csak ordibálni tudnak, énekelni nem. Semmit nem fejlõdtek.

lehet = biztos xD
bakkerman
egyik se,csak dugja 😄DDD

bakkerman
ott is repült volna az 1.-2. kör után 😊 mondjuk jó picsája volt,lehet raktam volna

semmi olyasmi 😄
Totti5
Rokon, ismerõs?😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

egyébként sokan szidják a mûsort , viszont én örülök h itt nincs 13-14 éves kis gyerek nem úgy mint a megában illetve az ausztrál faktorban 😊
ez énekes tehetség kutató és nem megatánc 😄
na igen ,szerintem ez egész fasza volt annak ellenére h nem jól mndta a feááátot 😄
no de ennél sokkal szarabbakat is tovább engedtek sajnos 😞
nekem az a durva , hogy egy öntetû nem-et adtak rá , mintha olyan hude kurva szar lett volna
ez nem a csillag születik
Kiscsaj jól nyomja azért a ritmust.Tovább kellett volna léptetni az anyja nélkül

RatBaG
majdnem el is felejtettem, ez volt az egyik legváratlanabb bünti 😄DDD

Per Aspera Ad Inferi.

azt hittem Dzsudzsák az 😛
aS😄DA?FAFA?f-<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
Tarsoly Arnold hát amikor megláttam majdnem elhánytam magam, ekkora igénytelenséget tv-ben
Totti5
Istenkomplexusos szektás tagnak tûnt, vagy ha nem akkor tök jól ad elõ magát.. de ha alapból ilyen akkor repül a következõ körben szvsz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

hajlakkos gyerek szerintem kurvajó volt😄
nem átlagos elõadása volt és szerintem ezért tetszett annyira
Panzermeyer
Németh Katica, Muri Enikõ, Géczi András, Oltyán Attila, Borzné Kovács Violetta, Nánássy Tibor. Rájuk kíváncsi vagyok legközelebb is.

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
A showhoz, kamerának játszáshoz nagyon ért. Kellene egy olyan szám neki, ahol meg tudja mutatni, hogy milyen hangokra képes.

mov ah,4ch int 21h end

bakkerman
jaaaa meg a vámpír csávó,azis kibaszottul ütött,annyira morbid és ijesztõ az a csávó,hogy kajakra érdekel mi lesz belõle

bakkerman
énis gecc gépnél ültem,háttal a tévének,mondom mi a fasz majka??? de nagyon tud a srác

bakkerman
kelemen csaba,géczi,violetta,demes tamás,muri enikõ,hajdúék így hirtelen ezek jönnek be nekem nagyon eddig

"egyébként ennek mikor rappel akkor tök majka hangja van "

😄DD
am elsõre nem is néztem a srácot hanem a fülesen keresztül hallgattam ,aztán néztem oda...
LoSA
Egy ilyen hangnak itt a helye... Ha nem érted, akkor még egyszer-kétszer hallgatsd meg! 😉

LoSA
Amikor a rapp részét énekli, akkor nekem valahogy Majkára hasonlít, egyébként jól énekel a srác. 😊