X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
melyik nõre gondolsz?
amúgy meg párduclányok forever<#beka2>#beka2>
meg is hallgatom hátha van még ticket valahova
neki nem drukkolok annak ellenére , hogy nem rossz a hangja!
Bõven elég volt a tegnapi nyilatkozatát látni ,hogy énekel, színészkedik, djként jár fellépni és õ ebbõl él meg!
Ha ebbõl él meg akkor ne vegyük már azok elõl a lehetõséget akiknek még ez sem adatik meg , hogy haknizni járjon mert pl. nincs rá anyagi fedezete
a másik aki így nem szimpi az az utolsó fellépõ , a nõ.
õ meg a férjével járja az országot és karaoke esteket szoktak tartani :A?S😄?ASd
ilyenek mit várnak
"én is csak szólót 4000 ember elõtt rapet nyomtam"<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Meggyõzõdésem, hogy a gyõztest még nem hallottuk az idei szériából.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Joplinos csajszi remekül üvöltött, majd elválik, hogy tud-e énekelni is.
A sérült kissrác érdekes volt, a Blikk majd remek cikkeket fog írni a nyomoráról.
Egyelõre még senki nem nyûgözött le. Tavaly azért páran villogtak a válogatón, többségük viszont csak lefelé haladt az élõ adásokban. Talán Wolf Kati volt az egyetlen, akiben nem láttam elõször semmit, aztán kiderült, hogy jó.
[merlinw.org]
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
nem rossz , nem rossz de nem is annyira hude kurva jó!
a legszomorúbb ,hogy akármilyen erõs lesz a mezõny õt tuti tovább engedik az élõ showig 😄
Muri Enikõ és Katica is csak ordibálni tudnak, énekelni nem. Semmit nem fejlõdtek.
no de ennél sokkal szarabbakat is tovább engedtek sajnos 😞
nekem az a durva , hogy egy öntetû nem-et adtak rá , mintha olyan hude kurva szar lett volna
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
nem átlagos elõadása volt és szerintem ezért tetszett annyira
mov ah,4ch int 21h end
mov ah,4ch int 21h end
"egyébként ennek mikor rappel akkor tök majka hangja van "
😄DD
am elsõre nem is néztem a srácot hanem a fülesen keresztül hallgattam ,aztán néztem oda...