X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
menj fel kérlek xfaktor.rtklub.hu-ra,és ott lesz egy sor,hogy mentorok és házigazdák,ördög nóri mellett fogsz találni egy érdekes nevet...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
na fasza most látom a billionaire-es csákó tovább ment,lil C bennt van még?

bakkerman
szerintem meg minden héten koncertezik. lehet õt szidni,de a legnagyobb figurája volt az elsõ X-nek,itt nyiregyen buszacsában voltam a decemberi koncertjükön,Veca énekelt valamit,a közönség szokásos kis taps,ez az amaz,amikor kiírták a kivetítõre hogy Király L. Norbi,a nézõtér FELROBBANT,és végig a szám alatt kurva nagy hangulat volt,és amikor lement még akkor is norbizott a közönség.

Azért a Hajdu ikrek,Tóth Gabi,Gubik Petra és Kováts Veronika vette az akadályt.De egyik sem fér be szvsz a 12-be..

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

"Ma" még 24 lesz.Ezután a mentorok házában faragják le õket 12-re.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

akkor ma már meg is lesz a 12?
Totti5
Mert alig vannak csapatok😊, meg kell lennie a létszámnak. Nem véletlen állították össze azt a 3 srácot.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ikrek valami borzalmak voltak 😄DDDD
alapból ezt a fos számot akarták elénekelni, sokat számít a számválasztás az biztos

csak nem értem minek van ez a második forduló, ha úgy is az elsõ körben mutatott teljesítmény alapján engedik tovább a bénákat :S
HöfEE

Befutott? Szerintem teljesen eltûnt.

Totti5
Nem, de továbbmentek ha jól láttam.

Norbi1990
Volt az a 3 csávó akik a 1. adásba Metallicát énekeltek?
😄😄 másképp is lehet értelmezni a dolgokat

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

lool 😄D félre olvastam xD
legtehetségtelenebb helyett legtehetségesebb-et olvastam
a jelenléte szónál megakadtam azt hittem azt akarod írni ,hogy kiesése xDDDD
<span class="Apple-style-span" style="font-size: 12px;">AZAZ
<span class="Apple-style-span" style="color: rgb(68, 68, 68); font-family: arial, verdana, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; background-color: rgb(240, 240, 240); ">Király L Norbi volt a magyar tehetségkutatók történelmének legtehetségesebb döntõs versenyzõje. A tavalyi mûsor szégyenfoltja volt az õ kiesése.
Totti5
LOL és mégis hogy befutott... valami csak volt benne, ha neked nem tetszett, akkor nem tetszett, de ilyet azért nem illik mondani.

Király L Norbi volt a magyar tehetségkutatók történelmének legtehetségtelenebb döntõs versenyzõje. A tavalyi mûsor szégyenfoltja volt az õ jelenléte.

szegény😊 , mondom +10 kilo...tavaly még bírtam, de ez a túlbuzgósága és az állandó sírása idegesít

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Gondolom, Katica szülei is azért szeretnék hogy lányuk bentmaradjon, hogy otthon ne kelljen zabáltatni.
örülnék ha azt mondaná, hogy egyik sem vagy csak az egyik lesz ott xD már jó hír lenne..
engem csak ez érdekel.. aztán majd bosszankodunk ha a számunkra favorit esik ki xD
majd meglátjuk...cargame már tudja nagyjából kik lesznek ott😄

szerencsére...Tóth Gabi is, Sean W Scott is, Teréz városi srác is, biztonsági õr és a Barna Gergõ nekem õk voltak a lényeg😄

Gubik Petra hunn van?😄

mindkettõ az 50ben
bakker ezek után számomra az lenne a legroszabb hír ha a
katica-mazsi-muri trióból az összes ott lenne a 12ben 😄
biztonságiõr továbbment

biztonsági õr továbbjutott? és Gubik Petrával mi lett?

na ott van tóth gabi is 😄
na Keresztes is vénqvaként tetováltatja a karját szépen nézünk ki

a 3 srác együtt nem volt rossz

Afe
jól megfenyegetik õket, vagy csapatba nyomod vagy mész haza. szíp

Zeraa
tudtam h átcseszés h a 3 srác kiessen xD

én is visszavonom 😄D
most hívják õket vissza
Afe
lol csak szivatták õket.

mi a fasz ez?😄😄

Zeraa
szívesen megvígasztalnék néhány skacot

ez is érthetetlen
a 3srácról azt mondják , hogy csapatban jók lehetnek erre kiejtik õket baszki de ilyen szutyok katicáékat tovább engedik :S
komolyan leütném az rtlnél levõket...
Afe
a 3 srác aki jól énekelt az lapát. hülyék ezek.

ez az a Renéék kiestek😄 meg asszem a gitáros csávó is

az 50be! de ki kell esniük!

weed hasonmás is ott van xD
dzsudzsák folytatja 😄
Muri Enikõék ott vannak

az a csapat jut tovább amelyikben a biztonságiõr van 😊

holnap ott lesz , kíváncsi leszek hogy holnap kiszûrik-e õt 😊

katica remélem holnap kiesik
na ott van az összes lényeges arc, akit bírok😊 Tóth Gabit nem láttam😞

õt se mutatták ,gondolom kiesik :S
faszért sírdogál ez a Katica állandóan menj haza a picsába😄

riporter csóka volt?

Zeraa
jó lesz ez ne elégedetlenkedjetek már <#vigyor2> ez még nagyon az eleje

reméljük jobb lesz..

egyébként azt a csávót se mutatták be aki az asztalra mászott meg a kamerával játszott 😄
tommygear
nagyon megasztár színvonalú az egész :S pedig azt hittem jobb lesz
Afe
baz. a török csávót kinevették, most meg itt áll a többi közt. ki érti ezt..

Öööö.. szerintem a mûsor mai mottója, hogy: "Szarok voltatok, de továbbmentek" Vagy: "Énekeljünk szarul, jussunk tovább,s sírjunk!"
Szvsz nagyon színvonaltalan ez az adás. De még jó, hogy barátokkal nézem, így kurva vicces😄